Tarım Bilgi Paylaşım Forumu

Tarım Bilgi Paylaşım Forumu (http://www.ziraatciyiz.biz/index.php)
-   Forum Duyuruları, İstek ve Önerileri (http://www.ziraatciyiz.biz/forumdisplay.php?f=2)
-   -   Yeni Üyeler Hoşgeldiniz (http://www.ziraatciyiz.biz/showthread.php?t=2778)

bilgemnsz 29.01.2014 02:11

Yeniyim :)

Merhaba Eskişehirde Tarla Bitkileri birinci sınıf öğrencisiyim. En çok merak ettiğim şey İstanbul'da ziraat mühendisi olarak iş bulabilir miyim? Doğma büyüme istanbulluyum mesleğimi burada yapmak istiyorum.

Mr.Muhendis 29.01.2014 08:18

Alıntı:

intfarming´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 22931)
Merhaba

Yeni üye oldum . Tarımsal açıdan faydalı bilgiler içeren güzel bir forum.
Ellerinize sağlık...

Alıntı:

bilgemnsz´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 22933)
Merhaba Eskişehirde Tarla Bitkileri birinci sınıf öğrencisiyim. En çok merak ettiğim şey İstanbul'da ziraat mühendisi olarak iş bulabilir miyim? Doğma büyüme istanbulluyum mesleğimi burada yapmak istiyorum.

Merhaba,

Hoşgeldiniz. Tabi ki bulabilirsiniz. Az veya çok her yerde tarımsal bir faaliyet vardır.

ECKAYA 01.02.2014 23:21

merhaba ;saygıdeğer arkadaşlarım.
siteye yeni üye oldum.bütün üyeler ile tanışmak isterim:img-yes:bu yıl tarımsal biyoteknoloji 1 sınıf okuyorum bölümün devlet kadrosu var mı*

Mr.Muhendis 02.02.2014 03:07

Alıntı:

ECKAYA´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 22953)
merhaba ;saygıdeğer arkadaşlarım.
siteye yeni üye oldum.bütün üyeler ile tanışmak isterim:img-yes:bu yıl tarımsal biyoteknoloji 1 sınıf okuyorum bölümün devlet kadrosu var mı*

Merhaba,

Hoşgeldiniz.

KPSS 2013/4 Yerleştirme En Küçük ve En Büyük Puanlar

Buradan alım sayılarına ve puanlarına bakabilirsiniz.

gönülgönül 03.02.2014 16:30

gönül:(

merhabalar..ziraat teknikeriyim.bitki koruma sınavına ve ayrıyeten tarım danışmalık sınavına da girmeyi düşünüyorm..bitki koruma sınavı konuları çok mu zor :?bitki koruma sınavı konusunda çok korkuttular beni kimse yapamaz diye...:img-cray:

Mr.Muhendis 03.02.2014 16:40

Alıntı:

gönülgönül´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 22962)
merhabalar..ziraat teknikeriyim.bitki koruma sınavına ve ayrıyeten tarım danışmalık sınavına da girmeyi düşünüyorm..bitki koruma sınavı konuları çok mu zor :?bitki koruma sınavı konusunda çok korkuttular beni kimse yapamaz diye...:img-cray:

Merhaba,

2013 Zirai İlaç Bayilik Sınavı Başvuru ve Sınav Tarihi

Bu konudan bilgi alabilirsiniz.

Özgü 05.02.2014 18:09

SLM ARKADAŞLAR, HOŞ BULDUK

cihan ünal 06.02.2014 00:55

herkese merhaba. ÇUMRA TARIM MESLEK MEZUNUYM. ÇANAKKALE oNSEKİZ MARTTA BİTKİ KORUMA OKUYORUM. yeni kayıt oldm herkese slm...

Mr.Muhendis 06.02.2014 09:03

Alıntı:

Özgü´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 22971)
SLM ARKADAŞLAR, HOŞ BULDUK

Alıntı:

cihan ünal´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 22977)
herkese merhaba. ÇUMRA TARIM MESLEK MEZUNUYM. ÇANAKKALE oNSEKİZ MARTTA BİTKİ KORUMA OKUYORUM. yeni kayıt oldm herkese slm...

Merhaba,

Hoşgeldiniz.

DERYA DENİZ 17.02.2014 20:32

SLM ZİRAATÇILAR

Forum saati GMT +2 olarak ayarlandı. Şu Anki Saat: 21:33