![]() |
Yeniyim :)
Merhaba Eskişehirde Tarla Bitkileri birinci sınıf öğrencisiyim. En çok merak ettiğim şey İstanbul'da ziraat mühendisi olarak iş bulabilir miyim? Doğma büyüme istanbulluyum mesleğimi burada yapmak istiyorum.
|
Alıntı:
Alıntı:
Hoşgeldiniz. Tabi ki bulabilirsiniz. Az veya çok her yerde tarımsal bir faaliyet vardır. |
merhaba ;saygıdeğer arkadaşlarım.
siteye yeni üye oldum.bütün üyeler ile tanışmak isterim:img-yes:bu yıl tarımsal biyoteknoloji 1 sınıf okuyorum bölümün devlet kadrosu var mı* |
Alıntı:
Hoşgeldiniz. KPSS 2013/4 Yerleştirme En Küçük ve En Büyük Puanlar Buradan alım sayılarına ve puanlarına bakabilirsiniz. |
gönül:(
merhabalar..ziraat teknikeriyim.bitki koruma sınavına ve ayrıyeten tarım danışmalık sınavına da girmeyi düşünüyorm..bitki koruma sınavı konuları çok mu zor :?bitki koruma sınavı konusunda çok korkuttular beni kimse yapamaz diye...:img-cray:
|
Alıntı:
2013 Zirai İlaç Bayilik Sınavı Başvuru ve Sınav Tarihi Bu konudan bilgi alabilirsiniz. |
SLM ARKADAŞLAR, HOŞ BULDUK
|
herkese merhaba. ÇUMRA TARIM MESLEK MEZUNUYM. ÇANAKKALE oNSEKİZ MARTTA BİTKİ KORUMA OKUYORUM. yeni kayıt oldm herkese slm...
|
Alıntı:
Alıntı:
Hoşgeldiniz. |
SLM ZİRAATÇILAR
|
Forum saati GMT +2 olarak ayarlandı. Şu Anki Saat: 21:33 |