Tarım Bilgi Paylaşım Forumu

Tarım Bilgi Paylaşım Forumu (http://www.ziraatciyiz.biz/index.php)
-   Forum Duyuruları, İstek ve Önerileri (http://www.ziraatciyiz.biz/forumdisplay.php?f=2)
-   -   Yeni Üyeler Hoşgeldiniz (http://www.ziraatciyiz.biz/showthread.php?t=2778)

Mr.Muhendis 02.08.2013 08:15

Alıntı:

digii´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 21366)
Herkese merhabalar. Ankara Üniversitesi Toprak bölümü ve bitki besleme bölümünden yeni mezun oldum. Danışmanlık ve ilaç bayiliği sınavlarına gireceğim. inşallah başarıyla bu sınavları veririm Tanışmak ve iş konuşmak isteyen arkadaşlara açıgım. stajımı toprak gübre su araştırma enstitüsünde yaptım. iyi bir ortalama ile mezun oldum. tek eksiğim tecrübe işte.

Merhaba,

Hoşgeldiniz.

selin tunar 02.08.2013 16:23

merhaba,arkadaşlar ankara üniversitesi ziraat müh. tarım ekonomisine başlıcam , herkesin hakkında hayırlısı, hoş vakit gecirebilmek dileğiyle.

Mr.Muhendis 02.08.2013 17:02

Alıntı:

selin tunar´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 21372)
merhaba,arkadaşlar ankara üniversitesi ziraat müh. tarım ekonomisine başlıcam , herkesin hakkında hayırlısı, hoş vakit gecirebilmek dileğiyle.

Merhaba,

Hoşgeldiniz. Hayırlı olsun.

gurcanmanti 03.08.2013 10:30

Gürcan MANTI

GAZİ OSMAN PAŞA ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ : 1997 TARLA BİTKİLERİ BÖLÜMÜ MEZUNUYUM. 15 YILI AŞAN SÜREDİR ZİRAAT ODASI VE PANCAR KOOP. LERİNDE VE HALENDE ZİRAAT ODASIN DA İLAÇ BAYİİ VE TARIM ALETLERİ SATIŞ SORUMLUSU OLARAK ÇALIŞMAKTAYIM. BURSA DA YAPMIŞ OLDUĞUM İŞE UYGUN BİR İŞ ARAMAKTAYIM. SAYGILARIMLA...
İLAÇ BAYİİ RUHSATI
REÇETE YAZMA BELGESİ
TARIM ALET EKİPMANLARI SATMA YETKİSİ
TOPRAK TAHLİLİ LAB. 5 DENEYİM
DAMLAMA SULAMA KONUSUNDA 2 YIL DENEYİM

Mr.Muhendis 03.08.2013 14:33

Alıntı:

gurcanmanti´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 21380)
GAZİ OSMAN PAŞA ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ : 1997 TARLA BİTKİLERİ BÖLÜMÜ MEZUNUYUM. 15 YILI AŞAN SÜREDİR ZİRAAT ODASI VE PANCAR KOOP. LERİNDE VE HALENDE ZİRAAT ODASIN DA İLAÇ BAYİİ VE TARIM ALETLERİ SATIŞ SORUMLUSU OLARAK ÇALIŞMAKTAYIM. BURSA DA YAPMIŞ OLDUĞUM İŞE UYGUN BİR İŞ ARAMAKTAYIM. SAYGILARIMLA...
İLAÇ BAYİİ RUHSATI
REÇETE YAZMA BELGESİ
TARIM ALET EKİPMANLARI SATMA YETKİSİ
TOPRAK TAHLİLİ LAB. 5 DENEYİM
DAMLAMA SULAMA KONUSUNDA 2 YIL DENEYİM

Merhaba,

Hoşgeldiniz. Buraya konu açarak ilan verebilirsiniz.

coquin 03.08.2013 16:00

Alıntı:

selin tunar´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 21372)

hoşgeldin bende ankara üni. tarla bitkilerine başlayacağım

Utkubir 12.08.2013 02:48

Herkese merhaba Ben de ANKARA ÜNİ. Süt Teknolojisi bölümüne başlıcam
Keyifli vakit geçirmeniz dileğiyle

organik memo 12.08.2013 03:49

Alıntı:

Utkubir´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 21475)

Merhabalar. Hoş geldiniz.

Hayatınızda başarılar diliyor ve hakkınızda hayırlı olanı temenni ediyorum.

Mr.Muhendis 12.08.2013 08:21

Alıntı:

Utkubir´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 21475)

Merhaba,

Hoşgeldiniz.

44murat58 13.08.2013 16:45

slm

herkeze selam.ben kamuda memurum ziraat fakültesi tarla bitkileri 2. sınıa gideceğim bu yıl.alacağımız diplomada tarla bitkileri yazacak galiba.ama alacağımız ünvan ne olacak diplomada yazarmı yardımcı olursanız sevinirim iyi günler..

Forum saati GMT +2 olarak ayarlandı. Şu Anki Saat: 15:33