Tarım Bilgi Paylaşım Forumu

Tarım Bilgi Paylaşım Forumu (http://www.ziraatciyiz.biz/index.php)
-   Forum Duyuruları, İstek ve Önerileri (http://www.ziraatciyiz.biz/forumdisplay.php?f=2)
-   -   Yeni Üyeler Hoşgeldiniz (http://www.ziraatciyiz.biz/showthread.php?t=2778)

neclan 26.07.2013 13:54

mrb ben Necla dicle üniversitesi ziraat fak. tarla bitkileri 3. sınıf öğrencisiyim bu forumun hepimize faydalı olması dileğiyle

Mr.Muhendis 26.07.2013 14:13

Alıntı:

neclan´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 21205)
mrb ben Necla dicle üniversitesi ziraat fak. tarla bitkileri 3. sınıf öğrencisiyim bu forumun hepimize faydalı olması dileğiyle

Merhaba,

Hoşgeldiniz.

organik memo 27.07.2013 22:49

Alıntı:

neclan´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 21205)

Merhabalar hoş geldiniz. Iyi dilekleriniz için teşekkür ederiz forum adına. Bu arada Mehmet ve Sema Başbuğ hocalarıma organik tarım'dan mehmet'in selamları var derseniz çok sevinirim :)

nymhepa 29.07.2013 11:06

ben de bu yıl akdeniz ünv.tarla bitkileri bölümünü kazandım.yalnız topraksız tarımı öğrenmeyi istiyordum tercih sırası bilgisizliğinden dolayı tarla bitkileri geldi.(ayrıca bügün üye oldum ve ilk msj.ım.yanlışlık olursa affola)bu bölümde iken topraksız tarımı öğrenebilir miyim?ayrıca biyoloji öğremeniyim ve milli eğitim de çalışıyorum.1.dönem ve 2.dönem derslerinin çoğunu gördüm kredileri de tutuyor.acaba denklik verirler mi?teşekkür ediyorum.

Mr.Muhendis 29.07.2013 11:10

Alıntı:

nymhepa´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 21269)
ben de bu yıl akdeniz ünv.tarla bitkileri bölümünü kazandım.yalnız topraksız tarımı öğrenmeyi istiyordum tercih sırası bilgisizliğinden dolayı tarla bitkileri geldi.(ayrıca bügün üye oldum ve ilk msj.ım.yanlışlık olursa affola)bu bölümde iken topraksız tarımı öğrenebilir miyim?ayrıca biyoloji öğremeniyim ve milli eğitim de çalışıyorum.1.dönem ve 2.dönem derslerinin çoğunu gördüm kredileri de tutuyor.acaba denklik verirler mi?teşekkür ediyorum.

Hoşgeldiniz ve tebrikler.

İstediğiniz sürece tabi ki öğrenebilirsiniz. Bununla ilgili kaynaklar, dökümanlar temin edin. Bölümdeki hocalardan yardım alın. Zaman geçtikçe, alt yapınız oluştukça konuya hakim olursunuz.

Sayıp saymayacakları bölüme bağlı. Ama büyük olasılık Türk Dili, İnkılap, İngilizce gibi dersler sayılacaktır.

beydereli09 30.07.2013 13:56

Merhabalar arkadaşlar

Mr.Muhendis 30.07.2013 14:02

Alıntı:

beydereli09´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 21290)
Merhabalar arkadaşlar

Merhaba,

Hoşgeldiniz.

organik memo 30.07.2013 14:04

Alıntı:

beydereli09´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 21290)
Merhabalar arkadaşlar

Merhabalar.
Hoş Geldiniz.
Keyifli vakitler dilerim..

digii 02.08.2013 04:29

Herkese merhabalar. Ankara Üniversitesi Toprak bölümü ve bitki besleme bölümünden yeni mezun oldum. Danışmanlık ve ilaç bayiliği sınavlarına gireceğim. inşallah başarıyla bu sınavları veririm Tanışmak ve iş konuşmak isteyen arkadaşlara açıgım. stajımı toprak gübre su araştırma enstitüsünde yaptım. iyi bir ortalama ile mezun oldum. tek eksiğim tecrübe işte.

organik memo 02.08.2013 07:05

Alıntı:

digii´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 21366)
Herkese merhabalar. Ankara Üniversitesi Toprak bölümü ve bitki besleme bölümünden yeni mezun oldum. Danışmanlık ve ilaç bayiliği sınavlarına gireceğim. inşallah başarıyla bu sınavları veririm Tanışmak ve iş konuşmak isteyen arkadaşlara açıgım. stajımı toprak gübre su araştırma enstitüsünde yaptım. iyi bir ortalama ile mezun oldum. tek eksiğim tecrübe işte.

Merhabalar. Hoş Geldiniz. Forumda Keyifli Vakitler ve Hayatınızda Başarılar Diliyorum. Saygılarımla..

Forum saati GMT +2 olarak ayarlandı. Şu Anki Saat: 18:32