![]() |
Alıntı:
---------- Mesaj eklendi (11:15) ---------- Önceki mesaj (11:08) ---------- Alıntı:
---------- Mesaj eklendi (11:21) ---------- Önceki mesaj (11:15) ---------- Arkadaşlar üst üste farklı cevaplar yazdım.. Ama bir sorun çıktı... Sınav Giriş Blegesini görüntüleye tıkladığımda PDF dosyasına yönlendiriyor ama dosya görüntülenmiyor. Bunun nedeni nedir, bilen var mı? |
Alıntı:
|
Sadece bende mi var acaba? Eğer ki öyleyse Gazi Üniversitesini arayacağım. Halledebilirler mi acaba? :e010:
Arkadaşlar sorunu buldum. PDF olarak açmaya çalışıldığında açmıyor. Ama telefondan ve Word dosyasıyla İNDİRdiğinizde açıyor. |
sisteme kayıt oldum. başvurum onaylandı fakat GAZİ AİD'de başvurunuz bulunmamaktadır diyor acaba bir tek ben mi sorun yaşadım ??
|
Bildiğiniz gibi bu tarz durumlarda sitelerimiz/sistemlerimiz ilk gün hiç doğru çalışmaz. :) O yüzden acele etmeyin derim. İlerleyen saatlerde deneyin, şayet yine sorun yaşarsanız ilgili birimleri ararsınız.
|
Alıntı:
---------- Mesaj eklendi 16.11.2019 (08:46) ---------- Önceki mesaj 15.11.2019 (22:05) ---------- Arkadaşlar bilen arkadaşlar varsa ve mümkünse AŞTI'den Mühendislik Fakültesine ugrasmadan en kolay nasıl gidebileceğimi söyleyebilir mi? Ben hiç Ankara'ya gitmedim. Ilk defa gideceğim... Metro, Otobus falan sadece google bilgilerinden ibaret. Bilet fiyatı, hangi hat, vs bilgim yok. Detaylı bir bilgi verebilirseniz memnun olurum. Şimdiden teşekkürler |
Alıntı:
|
Sehir disindan gelecegiz, telefonu vs. birakabilecegimiz emanetci vs. oluyor mu universitede?
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Forum saati GMT +2 olarak ayarlandı. Şu Anki Saat: 14:32 |