Tarım Bilgi Paylaşım Forumu

Tarım Bilgi Paylaşım Forumu (http://www.ziraatciyiz.biz/index.php)
-   Genel Konular (http://www.ziraatciyiz.biz/forumdisplay.php?f=42)
-   -   2019 Kasım Tarımsal Yayım ve Danışmanlık Sınavı (http://www.ziraatciyiz.biz/showthread.php?t=13606)

smb 15.11.2019 11:21

Alıntı:

Mr.Muhendis´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 31319)
SINAV GİRİŞ BELGELERİ

23 Kasım 2019 Cumartesi Günü saat 10:00'da Ankara'da Gazi Üniversitesince gerçekleştirilecek olan Tarımsal Yayım ve Danışmanlık Sınavına giriş belgeleri https://basvuru.gazi.edu.tr/ web adresinde 15.11.2019 tarihinden itibaren yayınlanacaktır. Aday İşlemleri Sistemi'ni (AİS) daha önce kullanmamış olan adaylar, sınav giriş belgesinin çıktısını almak için öncelikle "Sisteme kayıt olmak istiyorum" bağlantısına tıklayarak sisteme kayıt olmaları gerekmektedir.

Sınava girişte adaylardan iki belge talep edilecektir;

Üniversite tarafından hazırlanmış olan Sınav Giriş Belgesi,
T.C. Kimlik Numaralı Nüfus Cüzdanı / T.C. Kimlik Kartı / T.C. Kimlik Numaralı Sürücü Belgesi / Geçerli Pasaport'tan bir tanesi,
Söz konusu belgeleri ibraz edemeyen adaylar sınava alınmayacaktır.

Sisteme kayıt oldum ama sanırım halen daha sınav giriş belgeleri yayınlanmadı.:a014:

---------- Mesaj eklendi (11:15) ---------- Önceki mesaj (11:08) ----------

Alıntı:

smb´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 31320)
Sisteme kayıt oldum ama sanırım halen daha sınav giriş belgeleri yayınlanmadı.:a014:

Şimdi görünüyor. Sorun yok...:thumbup:

---------- Mesaj eklendi (11:21) ---------- Önceki mesaj (11:15) ----------

Arkadaşlar üst üste farklı cevaplar yazdım.. Ama bir sorun çıktı... Sınav Giriş Blegesini görüntüleye tıkladığımda PDF dosyasına yönlendiriyor ama dosya görüntülenmiyor. Bunun nedeni nedir, bilen var mı?

Mr.Muhendis 15.11.2019 11:42

Alıntı:

smb´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 31320)

---------- Mesaj eklendi (11:15) ---------- Önceki mesaj (11:08) ----------

Şimdi görünüyor. Sorun yok...:thumbup:

---------- Mesaj eklendi (11:21) ---------- Önceki mesaj (11:15) ----------

Arkadaşlar üst üste farklı cevaplar yazdım.. Ama bir sorun çıktı... Sınav Giriş Blegesini görüntüleye tıkladığımda PDF dosyasına yönlendiriyor ama dosya görüntülenmiyor. Bunun nedeni nedir, bilen var mı?

Anlık bir sorun olabilir. Gün içerisinde tekrar deneyin.

smb 15.11.2019 11:45

Sadece bende mi var acaba? Eğer ki öyleyse Gazi Üniversitesini arayacağım. Halledebilirler mi acaba? :e010:

Arkadaşlar sorunu buldum. PDF olarak açmaya çalışıldığında açmıyor. Ama telefondan ve Word dosyasıyla İNDİRdiğinizde açıyor.

yalcnbeyza 15.11.2019 13:05

sisteme kayıt oldum. başvurum onaylandı fakat GAZİ AİD'de başvurunuz bulunmamaktadır diyor acaba bir tek ben mi sorun yaşadım ??

Mr.Muhendis 15.11.2019 13:42

Bildiğiniz gibi bu tarz durumlarda sitelerimiz/sistemlerimiz ilk gün hiç doğru çalışmaz. :) O yüzden acele etmeyin derim. İlerleyen saatlerde deneyin, şayet yine sorun yaşarsanız ilgili birimleri ararsınız.

smb 16.11.2019 08:46

Alıntı:

yalcnbeyza´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 31325)
sisteme kayıt oldum. başvurum onaylandı fakat GAZİ AİD'de başvurunuz bulunmamaktadır diyor acaba bir tek ben mi sorun yaşadım ??

Sisteme giriş yapın. Sol üst köşede ki menüye ( üst üste üç cizgi) tıklayın. Sonra Işlemlere sonra da Sınav giriş belgesine tıklayın. Açılacaktır.:thumbup

---------- Mesaj eklendi 16.11.2019 (08:46) ---------- Önceki mesaj 15.11.2019 (22:05) ----------

Arkadaşlar bilen arkadaşlar varsa ve mümkünse AŞTI'den Mühendislik Fakültesine ugrasmadan en kolay nasıl gidebileceğimi söyleyebilir mi? Ben hiç Ankara'ya gitmedim. Ilk defa gideceğim... Metro, Otobus falan sadece google bilgilerinden ibaret. Bilet fiyatı, hangi hat, vs bilgim yok. Detaylı bir bilgi verebilirseniz memnun olurum. Şimdiden teşekkürler

yalcnbeyza 16.11.2019 12:51

Alıntı:

smb´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 31327)
Sisteme giriş yapın. Sol üst köşede ki menüye ( üst üste üç cizgi) tıklayın. Sonra Işlemlere sonra da Sınav giriş belgesine tıklayın. Açılacaktır.:thumbup

---------- Mesaj eklendi 16.11.2019 (08:46) ---------- Önceki mesaj 15.11.2019 (22:05) ----------

Arkadaşlar bilen arkadaşlar varsa ve mümkünse AŞTI'den Mühendislik Fakültesine ugrasmadan en kolay nasıl gidebileceğimi söyleyebilir mi? Ben hiç Ankara'ya gitmedim. Ilk defa gideceğim... Metro, Otobus falan sadece google bilgilerinden ibaret. Bilet fiyatı, hangi hat, vs bilgim yok. Detaylı bir bilgi verebilirseniz memnun olurum. Şimdiden teşekkürler

movit diye bir uygulama var varış ve kalkış noktlarını seçtiğinizde en doğru yolu göstercektir. Ayrıca aştide durakta sorduğunuz zaman herkes yardımcı olacaktır. cevap için teşekkür ederim mobilden giriş yapınca çözüldü

JHendRix 18.11.2019 10:48

Sehir disindan gelecegiz, telefonu vs. birakabilecegimiz emanetci vs. oluyor mu universitede?

Mr.Muhendis 18.11.2019 11:01

Alıntı:

JHendRix´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 31332)
Sehir disindan gelecegiz, telefonu vs. birakabilecegimiz emanetci vs. oluyor mu universitede?

%99 ihtimalle olur. Her yıl oluyor.

JHendRix 18.11.2019 11:16

Alıntı:

Mr.Muhendis´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 31333)
%99 ihtimalle olur. Her yıl oluyor.

Tesekkur ederim cevap icin.

Forum saati GMT +2 olarak ayarlandı. Şu Anki Saat: 14:32