Tarım Bilgi Paylaşım Forumu

Tarım Bilgi Paylaşım Forumu (http://www.ziraatciyiz.biz/index.php)
-   Ders Notları (http://www.ziraatciyiz.biz/forumdisplay.php?f=56)
-   -   Ders Notu İstekleriniz Buraya (http://www.ziraatciyiz.biz/showthread.php?t=1239)

crayzz 11.11.2010 19:08

oncelıkle tesekkur ederım.

evet OMUde okuyorum.muhendıslık mekanıgı notlarım warda ek olarak var mı dıye merak etmıstım.soru cozumlerı olarak.zooteknı ahmet gulerden alıyorum.hayvan yetıstırcılığı kıtabından anlatıyor.sıgırcılık dogumu gelısımı tavukculuk.sıgırda ureme falan anlatıyor.

Mr.Muhendis 11.11.2010 19:40

Alıntı:

crayzz´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 9377)

evet OMUde okuyorum.muhendıslık mekanıgı notlarım warda ek olarak var mı dıye merak etmıstım.soru cozumlerı olarak.zooteknı ahmet gulerden alıyorum.hayvan yetıstırcılığı kıtabından anlatıyor.sıgırcılık dogumu gelısımı tavukculuk.sıgırda ureme falan anlatıyor.

Mühendislik Mekaniği Sınav Soruları

Mühendislik Mekaniği Örnek Soru Çözümleri

Burdaki örnek soru ve çözümleri işinize yarayacaktır. Bunların haricinde derslerde çözülen örneklere çalışırsanız ve işlemleri hızlıca yaparsanız dersi kolaylıkla geçebilirsiniz.

Zootekni için burdaki konulardan faydalanabilirsiniz. Aradığınız bütün konular büyük olasılık vardır. Eğer bulamıyorsanız bu konuya yazabilir ya da Zooteknist nickli arkadaşımıza mesaj gönderebilirsiniz.

Zooteknist 11.11.2010 21:07

Alıntı:

crayzz´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 9377)

Genel Zootekni Dersi, fazla ayrıntıya girilmeden işlenen bir derstir. Forumdaki Zootekni Bölümünde aradığınız bilgileri bulabilceksiniz. Tavukçulukla ilgili bir sunu hazırlamıştım, ordan da yararlanabilirsiniz.
:good:

crayzz 11.11.2010 21:35

cok sagolun tesekkur ederım sızee:D

zooteknst 12.11.2010 14:11

buğdaygil, baklagil(yonca, üçgül çeşitleri , bezelye,fiğ,saradella,aspersetler) ve haçgiller(kolza,şalgam,hayvan lahanası) familyasına ait yeşil yemlerin hammadde içerikleri şimdiden teşekkürler.

osmangokce 12.11.2010 16:55

süt ve süt ürünlerü üretim teknolojisi :
yogurt ta kullanılan starter kültürler ve özellikleri:
sütün katılastırılması :
gıbı knularda yardımcı olmanızı istiyorum ..

Mr.Muhendis 12.11.2010 21:12

Alıntı:

osmangokce´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 9403)
süt ve süt ürünlerü üretim teknolojisi :
yogurt ta kullanılan starter kültürler ve özellikleri:
sütün katılastırılması :
gıbı knularda yardımcı olmanızı istiyorum ..

Merhaba,

Süt ve Süt Ürünleri Teknolojisi-Pdf

Detaylı bilgi için Süt Teknolojisi bölümünü inceleyiniz.

Mr.Muhendis 12.11.2010 21:13

Alıntı:

zooteknst´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 9391)
buğdaygil, baklagil(yonca, üçgül çeşitleri , bezelye,fiğ,saradella,aspersetler) ve haçgiller(kolza,şalgam,hayvan lahanası) familyasına ait yeşil yemlerin hammadde içerikleri şimdiden teşekkürler.

Merhaba,

Tarla Bitkileri bölümünde ilgili bitkilere ait konular bulunmaktadır. Arama yapmak suretiyle istediğiniz bilgilere ulaşabilirsiniz.

ceyda 12.11.2010 22:16

gıda katkı maddeleri ders notları bulabilirseniz çok sevinirim....

Mr.Muhendis 12.11.2010 22:29

Alıntı:

ceyda´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 9419)
gıda katkı maddeleri ders notları bulabilirseniz çok sevinirim....

Merhaba,

En Tehlikeli Gıda Katkı Maddeleri

Gıda Katkı Maddeleri Ders Notu

Gıda Katkı Maddeleri ve Kanser

Buyrun.

Forum saati GMT +2 olarak ayarlandı. Şu Anki Saat: 20:37