![]() |
merhaba arkadaşlar ilaç bayilik sınavı için soru bankası varsa linkini atabilir misiniz?
|
Alıntı:
Bitki Koruma Ürünleri Bayi Sınavı Soruları ve Cevapları |
aynalı sazan yavrusu aranıyor
sl merhabalar aynalı sazan yavrusu arıyorum bana yardım edermisniz besicilik yapacagım yani cok alacagım bana yardımcı olacak birisi varmı acaba
|
Alıntı:
|
Tarım eksperliği sınavı
Merhaba,
Tarım eksperliği çıkmış sorular ve çalışabileceğimiz bir notlar var mı? Sigorta konularında da çalışabileceğimiz not var mı? |
Alıntı:
Forumdaki tarım eksperliği konularını takip ediniz. Sınava girenlerin yorumlarını vs. göreceksiniz. |
koyun yetiştiriciliği için sunum varmı eğer ekleme yaparsanız çok memnum olurum...
|
Alıntı:
|
C3-C4-CAM Bitkileri
Küresel Isınmayı Önlemede C3-C4-CAM Bitkilerinin Hangisi Daha Etkildir?
|
Alıntı:
|
gene olarak zootekni sınav soruları , çalışma soruları veya kısaca özetlenmiş ders notları varmı ?
|
Alıntı:
Zootekni Bu sayfalardan derleme yapabilirsiniz. |
Merhabalar Tarım ve Gıda Politikası ders notu veya çalışma soruları varmıdır acaba ?
|
merhabalar
2018 yılında yapılacak olan bayılık sınavına hangi kaynaklardan çalışırsak daha veri:e010:mli olur ?
|
Alıntı:
|
Araştırma deneme teknikleri
Merhabalar. Bahçe bitkileri bölümünde yüksek lisans yapıyorum. Bahçe bitkilerinde araştırma ve deneme teknikleri dersi alıyorum. Hocamız Tartılı derecelendirme ödevini verdi bununla ilgili olarak ders notunuz var mı ?
|
Alıntı:
Tartılı derecelendirme ne oluyor? Temel bileşen analizi (principal component analysis) mi? |
tarımsal yapılar ve sulama
tarımsal yapılar ve sulama bölümünde ahır çeşitleri ve bunların şekilleri nelerdir? yardımcı olursanız sevinirim
|
Sanırım bu sene bayilik sinavi olmicak :(
Bu tarih oldu hala çıt çıkmadı hicbir yerden ! |
Alıntı:
|
Merhabalar, Bu yıl ki 2018 bayilik sınavı başvurusu henüz açılmamış sınavın kesin olarak yapılıp yapılmayacağı hakkında bilgisi olan yardımcı olabilir mi ?
|
Alıntı:
Kesin bir bilgiye ne yazık ki (üst yönetim hariç) kimse sahip değildir. |
ıyı aksamlar tarımsal yayın ve danışmanlık ders notlarını nasıl bulabılırım
|
Alıntı:
Danışmanlık sınavı için Bakanlığın kitabını öneriyoruz. |
Merhaba Feromon tuzakları hakkında ders notu yada bi bilgi var mı
GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
Alıntı:
Bir video dokümana buradan ulaşabilirsiniz. Salkım Güvesi Feromon Tuzak Onun dışında daha fazla kaynak için arama motorlarına "pheromone traps" yazarak ulaşabilirsiniz. |
.
|
Alıntı:
|
merhaba,
tohum ve tohum alma yöntemleri ile ilgili ders notu sunum bulamadım.. yardımcı olursanız sevinirim.. |
Alıntı:
Tohum alma yöntemleri ve bununla ilgili ders notu derken ne demek istediğinizi anlamadım. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ders notu
yemler bilgisi ve yem teknolojisi
|
Merhaba arkadaşlar ben yüksek lisans öğrencisiyim bana son yıllardaki dünya yumurta üretimi verileri lazım yardımcı olabilir misiniz ?
|
|
Alıntı:
|
İyi günler. Elinde küçükbaş hayvancılıkla ilgili proje örneği olan varsa gönderebilir mi?
|
Alıntı:
Bu konudan takip edebilirsiniz. |
Merhaba, ben bitki koruma 2. sınıf öğrencisiyim. Bir sunum ödevim var. Konusu: Bitki zararlıları ile mücadelede kullanılan genetiksel ve hormonal yöntemler.
Benim elimdeki kaynaklardan bu konu hakkında bir bilgi edinemedim. İnternette araştırdığımda da biyoteknik mücadele başlığı altında çok az bir şeyler bulabilidim. Yardım etme imkanınız varsa yardımlarınızı rica ediyorum. |
- Suyun agregat üzerisindeki etkisi
- malçlamanın agreta üzerisindeki etkisi Bu iki konu hakkında bilgi verebilirmisiniz |
Forum saati GMT +2 olarak ayarlandı. Şu Anki Saat: 15:56 |