![]() |
kesme çiçek yetiştiriciliği ders notu bulamadım arkadaşlar...
|
Alıntı:
Kitap: Kesme Çiçekçilik |
Sut endustrisinde biyoteknoloji,hayvan yetistirme ve besleme ve biyometri ankara universitesi ziraat fakultesinin sorulari paylasabilir misiniz
---------- Mesaj eklendi (17:08) ---------- Önceki mesaj (16:56) ---------- Alıntı:
|
Alıntı:
|
SLM
Rica etsem Tagetes erecta (kadife çiçeği) hakkında bilgi verebilir misiniz:) |
Alıntı:
Latince adıyla arama yaparak birçok kaynağa ulaşabilirsiniz. Çeviri yapacak vaktim ne yazık ki yok. |
ders notu
iş sağlıgı ve güvenlıgı ders notu var mı elınızde sıtede yok da
|
Alıntı:
|
Merhaba
Merada otlatılan ineğin veya koyunun sütü mü kokar? yoksa yemleme yapılan inek veya koyunun sütü mü kokar? kokarsa neden? |
Alıntı:
* Sütün rengi değişebilir eğer ağır kokulu bir ot yediyde sütte öyle kokar ama çok ağır kokmaz ot gibi * Doğal ot yiyen hayvanın sütü kokmaz.yem bitkileri işlemden geçtikleri için katkı maddeleri olduğu için kokar * Merada otlatılan ineğin sütü yediği ota göre kokabilir |
Hasat sonrasi fizyoloji ders notlari veya vizede cikmis sorular varsa atabilirmisiniz
---------- Mesaj eklendi (19:52) ---------- Önceki mesaj (14:19) ---------- Birileri yardimci olabilirmi lutfenn |
Arkadaslar veteriner anatomisi vize klasik sorulari lazim acilll
|
Alıntı:
Alıntı:
|
Rodos otu hayvanlara hangi dönemlerde verilmesi sakıncalıdır:e010:
|
kolay gelsin
b) Bitki Hastalıkları - Bakteriyoloji - Mikoloji ders notlarını bulamadım? pdf yada word seklınde ? yardımcı olabilirmisiniz? |
Alıntı:
Literatür tarayın. Alıntı:
|
bitki ıslahı ıle ılgılı not eklerseniz sevinirim ozellikle yatma ve tane dökmeye dayanıklılık ıslahı
|
Alıntı:
|
Tarımsal işletmecilik ders notu var mı ya da soruları
|
Alıntı:
|
ZİRAİ BAYİLİK SINAVI1
Alıntı:
|
TARIM SİGORTALARI HAVUZU EKSPERLİĞİ DERS NOTLARI VE GEÇMİŞ YILLAR AİT ÇIKMIŞ SORU VE CEVAPLARI İÇİN YARDIM RİCA EDEBİLİR MİYİZ.
|
Alıntı:
Şu konudaki mesajlara bakınız. |
bitki hastalıkları
bakteriyoloji mikoloji viroloji herboloji notlarını alabilir miyimm ? |
Alıntı:
|
Tarsim eksperlik notu varsa
|
Alıntı:
|
Merhabalar, tarım sigortaları havuzu eksperliği ili ilgi kaynak var mı elinizde? Çıkmış soru, deneme veya ders notu gibi...
|
Alıntı:
İlgili konulardaki yorumları takip edebilirsiniz. |
merhabalar büyükbaş hastalıkları ile ilgili detaylı ders notuna ihtiyacım var yardımcı olur musunuz. yoksa asidoz ketosis ve mastitis bilgileri bile işimi görür . teşekkür ederim
|
merhaba , burkholderia bitki patojeni türlerini izolasyonları hastalık belirtileri tür ayrımı nasıl yapıldı ve bu bakterinin test moleküler tanısı ıle ılgılı ayrıntılı bilgi olabilecek bir kaynak verebilirmısınız..
|
Alıntı:
|
Bitki koruma ürün bayilik sınavı için ders notu lazim. Teşekkür ederim.
|
Alıntı:
|
merhaba, hepsiburada.com üzerinde ders notları ile ilgili satışı tavsiye edermisiniz. teşekkürler..
|
Alıntı:
Bu tarz yapılan sunumlardaki notların çok büyük kısmı bizim burada sunduklarımızla aynı. Biz zaten ücretsiz veriyoruz. Ücretli verecek olsak kendimiz bir ilan açar, satardık. |
maliyeti az bir proje
Merhaba arkadaşlar ziraatle ilgili olacak bir materyal bir proje yapmak istiyorum ama maliyeti az olsun herkesin yapabileceği türden lütfen yardımcı olur musunuz değişik bir fikir olabilir sulama sistemleri falan denk geldiğim sayfalar var ama günlerdir bakıp göremiyorum o kadar çok sayfa takibindeyim ki:(:(:a014::confused::e010::wacko::(
|
Alıntı:
Dediklerinizden hiç bir şey anlamadım maalesef. Sulama projesi vs. tarzında bir şey diyorsanız ne yazık ki yok. |
herboloji ile ilgili ders notu ( zirai ilaç bayi sınavına yönelik) notu var öı acaba
|
Alıntı:
|
Forum saati GMT +2 olarak ayarlandı. Şu Anki Saat: 20:37 |