![]() |
ne sınavı
|
Herkese selamlar bende yeni katıldım aranıza,UÜ ziraat mühendisliği zootekni bölümü öğrencisiyim.
|
Alıntı:
Hoşgeldiniz. Umarım güzel vakit geçirirsiniz. |
merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum ve siteyi çok beğendim. bu siteyi kullanarak yeni bilgiler kazanacağıma eminim. site hakkında çok şey bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim. bilgilerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum.
|
Alıntı:
Forumumuza Hoşgeldiniz; Öncelikle forumda gezinerek öğrenebilirsiniz. Aradığınız notları da arama yaparak ulaşabilirsiniz. Faydalı olması dileğiyle... :a025: |
Alıntı:
Takıldığınız her konuda sorularınızı bizlere sorabilirsiniz. Elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız. Faydalı ve güzel vakit geçirmeniz dileğiyle... |
Alıntı:
|
Yeni gelen herkes hoşgelmiş. Bize yani ailemize katılmanızdan gayet memnun olduk. Forumumuzda ve hayatınızın her aşamasında mutlu olmanız dileğiyle..
|
Merhaba
Ben Ramazan Esogü Tarla Bitkileri Mezunuyum Formdaki herkese teşekkürler Böyle Bir Site kuranlara ayrıyeten teşekkür ederim. :good:
|
Alıntı:
|
Merhaba,
Hoşgeldiniz. Faydalı vakit geçirmeniz dileğiyle... |
Hoşgeldiniz,
Forumumuzdan en güzel şekilde istifade etmeniz dileğiyle... :) |
hoşgeldinizzz
|
iş arıyorum
slm arkadaşlar ben mehmet yeni katıldım aranıza ordu da zaraat fakültesi toprak bölümü ve bitki besleme bölümünde okumaktayım , akdeniz üniv. kumluca meslek yüksek okulu seracılık mezunuyum okurken çalışmak istiyorum bana yardımcı olmak isteyenlere şimdiden tşk ederim...
|
Merhaba Mehmet Bey,
Hoşgeldiniz. Faydalı vakit geçirmeniz dileğiyle... Ziraat Mühendisi İş İlanları bölümündeki ilanlar bu konuda size yardımcı olacaktır. |
aramıza yeni KATILAN arkadaşlara şimdiden hoşgeldin diyorum ;) mutlu , kahve tadında paylaşımlar ...
|
hosbuldum tesekkur edrim herkese butun calismalarinda basarilar diliyorumm..
|
Alıntı:
Hoşgeldiniz. Umarım keyifli ve faydalı vakit geçirirsiniz. |
Herkese selam.
EC si ve PH si uyumlu gunler dilegi ile Cengiz |
Alıntı:
Hoşgeldiniz. Faydalı ve güzel vakit geçirmeniz dileğiyle... |
Alıntı:
|
elektiriksel iletkenlik EC
toprak reaksiyonu pH |
Alıntı:
|
Toprak ve bitkiler açısından en önemli fakat üzerinde durulmayan bir konu..
pH: 7,5 civarı şaraplık bağlar için en ideal değerdir... |
yeni üyelerimiz de katılımda bulunsa daha güzel keyifli olmaz mı ?yineliyorum ki yeni üyelerimiz aramıza hoşgelmiş ;):thumbup:
|
merhabalar ben antalyadan osman kiraz yetiştiriciliğine başladım ağaclarım 10 yaşında bu yıl meyve verecekler inşallah daha gözler patlamadı bu evrede bol meyve alabilmek icin nasıl bir b itki besleme yapa bilirim. bazı ilac bayileri bor cinko atmamı söylüyolar .vereceğiniz b ilgiler icin şimdiden teşekkürler
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Hoşgeldiniz. Umarım faydalı ve güzel vakit geçirirsiniz. NOT: Gönderdiğiniz özel mesaja cevap verdiğim için tekrardan buraya yazmıyorum. |
Merhabalar
Merhaba arkadaşlar,
İsmim Doğan. Selçukta Torak Bilimi ve Bitki Besleme okuyorum. Başka bir bölümdeydim ama sonra baktım ziraatta epey olanak var :zipir: ve seviyorum toprağı ve bitkileri. Dedim ben burada olacağım ve bırakıp geçtim, şimdi daha 1.sınıfım :) |
Merhaba,
Foruma ve mesleğimize hoşgeldiniz. Umarım her ikisinden de memnun kalır, sahiplenirsiniz. :) |
hoşgeldiniz umut dolu yarınlar sizin olsun o halde :)
|
Merhaba Doğan kardeşim. Öncelikle aramıza hoşgeldin. En içten dualarım seninle. Hayırlısını diliyorum. Umarım forumdan memnun kalırsın. Bizler burda bir aileyiz. O halde ailemiz arasına da hoşgeldin. Bütün hayatında başarılar diliyorum sana..
|
selam arkadaslar...
|
MERABALAR
Meraba arkadaşlar. bende Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi 3.sınıf öğrencisiyim. mesleğimle gurur duyuyorum. Herşeye bi çare vardır ama açlığa asla. bugün bilgisayarsız yaşarsınız, ayakkabısız yaşarsınız, üstsüz yaşarsınız ama AÇ asla YAŞAMAZSINIZ, YAŞAYAMAZSINIZ. işte bu yüzden iyi ki ziraat mühendisiğinde okuyorum... site için çok teşekkür ederim. bazı notların hocaları kendileri hala bizim derslere giriyorlar. daha bugün tarımsal yapılar bölümünden fazlı öztürk hocadan toprak su yapıları dersinden sınav olduk:)))
|
Alıntı:
Eğlenceli ve faydalı vakit geçirmeniz dileğiyle, İyi Forumlar... :good::a070:;) |
Alıntı:
Hoşgeldiniz. Faydalı ve güzel vakit geçirmeniz dileğiyle... |
Merhaba,
Hoşgeldiniz. Faydalı ve güzel vakit geçirirsiniz umarım. Ayrıca sözlerinizde de çok haklısınız, bunun için de teşekkürler. :) |
Herkese Selamlar
Selamün aleyküm,merhaba herkese;
Bende inşallah bu yıl liseden mezun olacağım ve zootekni bölümünü tercih edeceğim. Sizlerden yaşca küçük olduğum için biraz yabancı kalabilirim,inşallah aranıza kabul edersiniz beni de :) |
Aleykum selam,
Aramıza hoşgeldiniz. Zamanla foruma alışacak, Zooteknistliğe de ısınacaksınız. Çekinceniz olmasın. :) |
hoşgeldiniz :)
bizim için yaş meslek problem değil ; ziraate gönül vermek yeterli diye düşünüyorum |
Forum saati GMT +2 olarak ayarlandı. Şu Anki Saat: 18:26 |