![]() |
Alıntı:
SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
Merhaba, başvuruda il/ilçe müdürlüklerine yapacağımız başvurunun detayı nedir bilgilendirir misiniz?
|
int üzerinden başvurumu yaptım ücretimi yatırdım.başka biyere bi belge yada evrak vermem geriyor mu ?
---------- Mesaj eklendi (19:23) ---------- Önceki mesaj (19:16) ---------- sınav ankara üniversitesinde mi olacak ? ne zamn öğrenicez yerimizi bize nasıl bilgi gelicek ? |
sayın yetkili bayilik sınavı için ücreti nasıl yatıracağız
---------- Mesaj eklendi (20:40) ---------- Önceki mesaj (20:40) ---------- atmlerden yatıramazmıyız |
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
başvuru için gerekli belgeler ve nereye başvuru yapabiliriz
|
sınav geçme puanı kaç? birde 80 sorudan kaç tane doğru yapmak gerekiyor, yardımcı olursanız sevinirim, teşekkürler
|
Alıntı:
Alıntı:
|
aöf tarım mezunları bu sınava girebilirmi?
|
Alıntı:
|
Başvuru yapılacak internet adresi linkini yazabilirmisiniz
|
Alıntı:
|
Merhabalar organik tarım mezunları da girebiliyor mu bu sinava?
|
Alıntı:
Bitki sağlığı içerikli bir ders alan bütün teknikerler girebilir. |
Merhaba,
Sınav yeri konusunda bilgisi olan var mıdır? Tek bir yerde mi yapılıyor yoksa AÖF gibi Ankaranın içindeki okullara dağıtıyorlar mı? Ankara Üniversitesi kayıt aldığına göre onun fakültelerinde yapılıyordur diye düşündüm. Geçen seneden bir bilgisi olan vardır belki. |
Alıntı:
Başvuru sayısına göre okul sayısı değişiyor. Öncelikli olarak ulaşımı kolay yerdeki binalara öğrenci yerleştirmeleri yapılıyor. Tek bir okul, fakülte, bina olması pek mümkün değil. |
Alıntı:
Tamam teşekkürler sağolasın. Forumda paylaştığın her türlü bilgi içinde ayrıca teşekkür ederim. :a025: |
Sevgili Mr.Muhendisciğim, öncelikle mükerrer sorulara verdiğiniz sabırlı cevaplardan dolayı tebrik ediyorum. :)) Ben soru değil de tavsiye almak istiyorum. Malum sınava yaklaşık 1.5 ay kalmış, ders notlarına bakınca da gözüm korktu açıkçası. Sizce bu saatten sonra çalışmaya başlarsam yetiştirebilir miyim, mantıklı mıdır kayıt yaptırmak? Ya da sadece çıkmış sorulara çalışsam geçer not alır mıyım?
|
Alıntı:
Kesinlikle geç değil. Hepsini değil ama bazılarının çıktılarını alıp okuyabilirsiniz. Sınava 3-4 gün kaldığında da soruları çözersiniz. Zaten çok vaktinizi almaz. Bir kısım eski sorulardan çıkıyor. Faydası olacaktır. |
bu sene il tarım müdürlüklerine başvuru olmuyormu?? sadece nettenmi başvuru var ?
|
Alıntı:
|
Bütün konuların bi yerde olduğu bi dosya yok mu yoksa ben mi anlayamadım? :blink:
|
Alıntı:
|
BKÜ SINAV PARALARI HANGİ HESABA HANGİ BANKAYA YATACAK
|
Alıntı:
|
Geçmiş yılların çıkmış soruları erişime açık mı ? Açıksa kaynak bulabilir miyiz ?
|
Alıntı:
|
Çalış çalış bitmiyor birsürü not slayt döküman artı ezberlenecek bi dünya Latince terimler bunun daha kolaylaştırılmış hali Yok mu özet falan çıkartan varmı acaba aramızda?
|
Alıntı:
|
sınav başvurusu yapmayı unuttum. para yatırıp başvuru yapma şansım var mıdır sizce? :img-cray::img-cray:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Aslında öyle bir ihtimal yok ama ihtimal verecek olursam budur. |
Alıntı:
|
TARIM
MERHABA AÖF TARIM MEZUNU OLACAĞIM BİZİM BÖLÜM DEN BU BAYİLİK SINAVA GİREBİLME ŞANSIMIZ VARMI?
|
Alıntı:
Evet. Bitki sağlığıyla ilgili ders aldıysanız girebilirsiniz. |
merhabalar ziraat fakültesi tarım makinaları ve teknolojileri mühendisliği alt program olarak tarım makinaları mezunuyum bayilik sınavına girebiliyor muyum ?
|
Alıntı:
Girebilirsiniz. |
merhaba
merhaba aöf tarım bölümü mezunları bu sınava girebilirmi?
|
Alıntı:
Bitki sağlığıyla ilgili ders aldıysanız girebilirsiniz. |
Forum saati GMT +2 olarak ayarlandı. Şu Anki Saat: 18:50 |