Tarım Bilgi Paylaşım Forumu

Tarım Bilgi Paylaşım Forumu (http://www.ziraatciyiz.biz/index.php)
-   Ziraat Mühendisi İş İlanları (http://www.ziraatciyiz.biz/forumdisplay.php?f=83)
-   -   Tarımsal Yayım ve Danışmanlık Sertifikası Hakkında (http://www.ziraatciyiz.biz/showthread.php?t=11001)

mühendis40 23.01.2014 12:47

BURADA BİRAZ NOT VAR

hilmi0000 28.03.2014 16:16

merhabalar. büyük ve küçükbaş hayvan yetiştiriciliği mezunuyum. tarımsal yayım ve danışmanlık sertifikasıyla yıllık 600 tl anlaşma yattığımız vakit parayı devletten mi alıyoruz üreticiden mi. bide bu sayıda sınırlama var mı? 60 tane üreticiyle anlaşma yapılabiliyor diye duydum doğru mu ?

Mr.Muhendis 28.03.2014 17:40

Alıntı:

hilmi0000´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 23340)
merhabalar. büyük ve küçükbaş hayvan yetiştiriciliği mezunuyum. tarımsal yayım ve danışmanlık sertifikasıyla yıllık 600 tl anlaşma yattığımız vakit parayı devletten mi alıyoruz üreticiden mi. bide bu sayıda sınırlama var mı? 60 tane üreticiyle anlaşma yapılabiliyor diye duydum doğru mu ?

Merhaba,

Devletten. Sınırlama var. Detaylı bilgiyi tarım müdürlüklerinden alabilirsiniz.

alicengiz32 17.04.2014 19:07

Ziraat mühendisi tarım danışmanlarının Ziraat Odalarında güncel maaşları ne kadar?Bilgisi olan acil cevap yazabilirse memnun olurum.

onur kuscu 24.04.2014 10:50

merhaba ben tarımsal danısmanlık sınavına basvuru yapmayı unuttum bu yıl içinde yeni bir sınav daha olur mu

Mr.Muhendis 24.04.2014 11:32

Alıntı:

onur kuscu´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 23587)
merhaba ben tarımsal danısmanlık sınavına basvuru yapmayı unuttum bu yıl içinde yeni bir sınav daha olur mu

Merhaba,

Düşük bir ihtimal. 2013 yılında Aralık ayı içerisinde olmadı.

melk 22.05.2014 17:41

merhaba ben tarla bitkilerinden mezun oluyorum hocamız tarımsal danısmanlık hakkında kısa bir bilgi verdi daha detaylı bilgiyi nerden edinebilirim acaba

Mr.Muhendis 22.05.2014 17:50

Alıntı:

melk´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 23782)
merhaba ben tarla bitkilerinden mezun oluyorum hocamız tarımsal danısmanlık hakkında kısa bir bilgi verdi daha detaylı bilgiyi nerden edinebilirim acaba

Merhaba,

Bakanlığın yayım kitabından...

Tarımsal Yayım ve Danışmanlık Kitabı

fetanet_zm 12.06.2014 16:32

Özel bir firmada ziraat mühendisi olarak çalışıyorum.Danışmanlık sınavını kazandım 2 sorum olacak size:
1-Çalıştığım firmaya, adına da dahil olmak üzere ekstra olarak danışmanlık hizmeti ekleterek zaten olan müşterilerimize danışmanlık hizmeti verebilir miyim?
2-Eğer hukuki olarak olmuyorsa, mevcut müşterilerimize dışarıdan hizmet veriyor gibi mi danışmanlık yapabilirim?

Şimdiden teşekkürler..

tecniker 20.06.2014 11:50

hocam ben ziraat teknikeriyim organik tarım mezunuyum danışmanlık sertifikam var, serbest tarım danışmanlığı yapmak istiyorum ama iç anadolu bölgesinde ikamet ediyorum yozgat ta, burada organik tarım yapan yerler çok az demem o ki danışmanlık tebliğinde organik tarım mezunlarının hangi alanlara bakabileceği yerler yazılmamış diplomam da bitkisel ve hayvansal üretim yazıyor bu durumda hem bitkisel alanda hemde hayvansal üretim alanlarına bakma gibi bir durmumuz var mı ?

Forum saati GMT +2 olarak ayarlandı. Şu Anki Saat: 05:15