![]() |
Alıntı:
|
mrb tarımsal danışmanlık sınavına girecem de 2014 çıkmıs sorularını indirdim cvp anahtarı yok cvp anahtarına nasıl ulasbılırım . link gönderebilirmisiniz .simdiden tsk
|
TARIMSAL YAYIM DANIŞMANLIK SINAV NOTLARI NEREDEN BULABİLİRİZ
|
Alıntı:
Siz nereden indirdiniz bilmiyorum ama bizim sitemizdeki sorularda cevaplar bulunuyor. Alıntı:
|
tarımsal yayım ve danışmanlık ders notları lazım sınav için
|
Bayilik sınavına eklenen yenı konular ve bayılık sınavı notları paylasılabılır mı??
|
Alıntı:
Alıntı:
|
ARAŞTIRMA DENEME YÖNTEMLERİ BÖLÜNEN BÖLÜNMÜŞ PARSELLER DERS NOTLARI, BİTKİLERDE KURAKLIĞA DAYANIKLILIĞIN FİZİKSEL KİMYASAL VE BİYOKİMYASAL ÖZELLİKLERİ DERS NOTLARINA İHTİYACIM VAR
|
Alıntı:
Temel Bitki Fizyolojisi Ders Notu Bitki Fizyolojisi Ders Notu Bitki Fizyolojisi Labaratuvar Klavuzu Bahçe Bitkilerinin Fizyolojisi Ders Notu |
ARAŞTIRMA DENEME YÖNTEMLERİ BÖLÜNEN BÖLÜNMÜŞ PARSELLER DERS NOTLARI 2 TANE ÇÖZÜMLÜ SORUYA İHTİYACIM VAR ACİL YARDIM LÜTFEN
|
Alıntı:
|
inceledim ancak konuyla ilgili tek çözümlü soru var
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
jambon
jambon hakkında bana yardımcı olurmusunuz tşkler
|
Alıntı:
|
jambon hakkında fazla bilgi bulamadım ben güzel anlatan yazı kitap tarzı elinde olan olan varsa giriş cıkış degişkenleri yapılışını paketlemede nelere dikkat etmeliyiz bunun gibi hangi tür etler kullanılır
|
Alıntı:
http://www.isiknowledge.com/ https://scholar.google.com.tr/ Buralardan onlarca kaynağa ulaşabilirsiniz. |
Tarım Sigortaları Sınav soru ve cevapları
2012 yılında SEGEM tarafından yapılan Tarım Sigortaları Havuz Eksperliği Sınav soru ve cevapları lütfen yollarmısınız?
Teşekkürler |
Tarımsal ekoloji ders notu
|
Alıntı:
Alıntı:
|
Türkiyedeki meyve üretim istasyonlarındaki üretilen meyveler
---------- Mesaj eklendi (12:12) ---------- Önceki mesaj (12:11) ---------- Salih Çelik ampeloji ders notu var mı. |
torak bilimi gubrelemnın kımyasal hesaplamalrıyla ılgılı not varmı acaba
|
Alıntı:
Alıntı:
Dekara atılacak gübre hesabı |
ders notu
bitki besleme ve metabolizması ders notunu da atarmısınız gruba
|
Alıntı:
Bitki Besleme Uygulama Kılavuzu Bitki Besleme ve Gübreleme Ders Notu |
ot biçme makinaları ile ilgili bir slayt(bilgi, resim ve video) hazırlamam gerekiyor yardımcı olur musunuz?
|
Bahçe Bitkilerinde Hasat Sonrası Fizyolojisi
Bahçe Bitkilerinde Stres Fizyolojisi |
Merhaba, Segem bitkisel ürün Sigortaları eksperliği soruları ve ders notlarını nasıl temin edebilirim, yardımcı olmak isteyen var mı acaba?
|
Tarım sigortaları Havuzu experliği ön eleme sınavı soruları... (Geçmiş yıllara ait) şimdiden tüm meslektaşlarıma teşekkür ederim
|
Alıntı:
Alıntı:
Bahçe Bitkilerinin Fizyolojisi Alıntı:
|
aöf entomoloji 5-10 ve fitapatoloji 5-10 notları mevcut mu ben bulamadım sitede. elinde olan varsa paylaşabilir mi ?
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
laboratuvar tekniği ders notları varmı ?
|
Alıntı:
http://www.ziraatciyiz.biz/showthread.php?t=6245 |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Bayilik sınavı hazırlık icin elinde saglam not olan var mı teşekkür ederim
A0001 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
Forum saati GMT +2 olarak ayarlandı. Şu Anki Saat: 01:09 |