![]() |
veteriner sağlık teknisyeni:a070:
|
Alıntı:
|
tarımsal danışmanlık sınavı notu varmı acabba
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Bitki koruma ders notu
Slm arkadaşlar . Bana bitki koruma ders notu lazım elinde mevcut olan bana ulaşabilir mi ?
|
Alıntı:
http://www.ziraatciyiz.biz/ders-notlari-f56.html Bu bölümde Bitki Koruma yazarak arama yapın. Onlarca ders notuna ulaşabilirsiniz. |
Ankara Üniversitesi Tarımsal Yapılar ve Sulama Ekoloji Ders notları
|
Alıntı:
|
tarsim experlik sınavı
Hiç bir yerde experlikle ilgili çalışılacak not bulamıyorum. Lütfen yardım edin bana .Çok yakında sınav açılacak bu konuyla ilgili bilginiz varsa bana iletbilir misiniz ?
|
Alıntı:
|
tarsim yapıyor hem sıgortacılıkdan hemde alandan soru gelıyormus bıde genel yetenek kısmı var ben en cok alandan korkuyorum %40lık bolumu kapsıyor %15lıkde sıgortacılık soruları oluyor
|
Alıntı:
|
hayır butun zıraı alanları kapsıyor alan konusu ondan zaten tedırgınım
|
Alıntı:
|
Arama Yaptık fakat " örtü altı sebze yetiştiriciliği ve serin iklim sebzeleri" notlarıı bulamadım varsa eklemeniz mümkün mü?
|
Alıntı:
Örtüaltı Domates Yetiştiriciliği Antalya Bölgesi Örtüaltı Sebze Yetiştiriciliğinde Potasyumun Önemi Bunu da satın alabilirsiniz: Örtüaltı Sebze Yetiştiriciliği Serin İklim Sebzeleri Ders Notu |
Tıbbı ve aromatik bitkiler bölümü mezunları da tarımsal yayım ve danışmanlık sınavına girebiliyorlar mı
---------- Mesaj eklendi (13:31) ---------- Önceki mesaj (13:30) ---------- :confused:Tıbbı ve aromatik bitkiler bölümü mezunları da tarımsal yayım ve danışmanlık sınavına girebiliyorlar mı |
Alıntı:
|
toprak ıslahı ve bitki besin düzenliyicileri kitabını prof.dr nuri munsuz
pdf olarak yükleyebilirmisiz |
Alıntı:
|
a
|
Alıntı:
|
Arkadaşlar Danışmanlık sınavı 6 aralık olarak acıklanmıs ya benım bırde aynı gun 6 aralıkta tehlıkelı madde guvenlık danısmanlığı sınavım. Yardımcı olabılır mısınız napabılırım?
|
Alıntı:
|
Merhaba tarımsal yayım ve danışmanlık sınavı notlarını yayinlayabilirmisiniz.
|
Alıntı:
Bu sınav için en iyi kaynak Bakanlığın kitabıdır. Temin etmek isterseniz: http://egitim.tarim.gov.tr/utem/Menu/27/Yayinlar |
merhaba tarımsal danışmanlık konularını içeren not paylaşabilir misiniz?
|
Alıntı:
Bu sınav için en iyi kaynak Bakanlığın kitabıdır. Temin etmek isterseniz: http://egitim.tarim.gov.tr/utem/Menu/27/Yayinlar |
danişmasnlık notu yok mu acaba
|
Alıntı:
|
tarım danışmanlık sınavı için elinzde pdf formatında notlar varsa paylaşabilirmisinz
|
Alıntı:
|
tarımsal yayım ve danışanlık ders notu istyorum
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ülkemizde çayır mera problemlerinin çözümlenmesi ile ilgili acil bilgi istiyorum lutfen
---------- Mesaj eklendi (19:03) ---------- Önceki mesaj (19:01) ---------- :(:(:(ülkemizde çayır mera problemlerinin çözümlenmesi ile ilgili acil bilgi istiyorum lutfen |
Alıntı:
Şu makaleye bir göz atın. |
Arkadaşlar öncelikle selamlar Tarımsal danışmanlığı sınavı için notlar varmı acaba ? Teşekkürler
|
Alıntı:
|
Forum saati GMT +2 olarak ayarlandı. Şu Anki Saat: 00:12 |