![]() |
arkadaşlar türkiyede su erozyonuna ugrayan yerlerin resmi ve erozyonun nedeni ile ilgili ödevim var yardımcı olur musunuz
|
toprak kimyası notu varmı?
|
Alıntı:
Alıntı:
|
Tarla Tarımında Sürdürülebilirlik ders notları lazım arkadaşlar...
|
Alıntı:
|
iyi günler kolay gelsin ben ziraat fakultesi sin sinif ogrencisiyim bu yil mezun oluyorum zirai ilaç bayiligi sinavina girebiliyor muyum simdiden tesekkurler
|
Alıntı:
|
çevresel etki değerlendirmesi notları lütfen...
|
arkadaşlar maş fasulyesi yetiştiriciliği ve ülkemizdeki üretim miktarlarına ait değerler hakkında bilgisi olan varmı?
* |
bitkide yaş ve kuru yakma yötemini açıklar msıız
|
Alıntı:
Ayrıca bakınız: Çevresel Etki Değerlendirmesi Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) Nedir Alıntı:
Alıntı:
Yaş yakma |
DEFNE YETİŞTİRİCİLİĞİ HAKKINDA DERS NOTLARI VE TIBBİ VE AROMATİK BİTKİLERİN KULLANIM ALANLARI
|
Toprak su koruma mühendisliği
Yükseklisans öğrencisiyim toprak su koruma mühendisliği diye gıcık bi dersim var. Hoca sanat yapılarını arastırmamı istedi. İnternette pek bişey bulamadım. Yardımcı olabilir misiniz
|
Alıntı:
Geçmişten Günümüze Tıbbi ve Aromatik Bitkilerin Kullanılması ve Ekonomik Önemi Alıntı:
YÖK'ün tez veritabanında, Google'ın akademik sayfasında, Web of Science'da, ScienceDirect'te sanat yapıları (ve tabi ki İngilizcesi ile) ya da yukarda örnek verilen sanat yapılarından birinin adını yazarak arama yaparsanız baya bir kaynak çıkıyor. Hepsini buraya tek tek eklemem mümkün değil ne yazık ki. |
fitopatoloji de biyolojik mücadele ve tarihçesiyle ilgili bilgi var mı acaba.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ders notu
merhaba ,
zirai ilaç bayiliği ve toptancılık sınavı , tarımsal yayım ve danışmanlık sınavı için ders notlarına ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim... teşekkür ederim |
Alıntı:
Zirai İlaç Bayiliği Sınavına Hazırlık Ders Notları 2015 Tarımsal Yayım ve Danışmanlık Sınavı Danışmanlık sınavı için bakanlığın kitabını öneriyoruz. |
arkadaşlar börülce'nin topraktan kaldırdığı makro ve mikro besin elementi değerleri hakkında bilgisi olan var mı?
|
Alıntı:
|
Bitki koruma ders notları
|
Alıntı:
|
şeritsel tarım konulu ödevim var yardımcı olurmusunuz
|
Alıntı:
|
şeritsel ekim de olabilir su erozyonu kontrollerindeki yöntemler
|
Alıntı:
|
benim bitirme tezim zeytinde çelikle üretim bildiginiz bir link varsa atarsanız sevinirim. teşekkürler
|
Alıntı:
Bu sitede "zeytin çelik" diye arama yapın. |
Degerli arkadaslar bir konum olacakti yardimci olurdaniz sevinirim konum diyarbakirdaki makarnalik bugdayin tarimi sorunlari ve cozum.onerileri.
|
topraklarda fosfor adsorpsiyonu nasıldır
|
|
bağcılkta ampelografik özellikleri ile ilgili görseller
|
Mühendisler İçin Mekanik
Cilt II Dinamik Kitabının içeriği lazım.Yardımcı olursanız sevinirim.pdf dosyası olarakta olabilir. İyi çalışmalar... |
Alıntı:
Alıntı:
|
tarla bitkileri zararlıları ders notları
tarla bitkileri zararlıları ders notları, anlatımları vs vs
|
tarımsal yayın danışmanlık notları ve tıbbı aromatik bitkilerin hangi bitki ne kadar kullanılacak bilgisi varsa çok sevinirim ıyı günler
|
Alıntı:
http://www.ziraatciyiz.biz/genel-tar...usu-t6764.html http://www.ziraatciyiz.biz/cay-zarar...2.html?t=10012 http://www.ziraatciyiz.biz/sus-bitki...ele-t6325.html Alıntı:
Ne kadar kullanılacaktan kasıt insan tüketimi olaraksa aktarlardan bilgi alabilirsiniz. Bizlerin tüketimle ilgili herhangi bir bilgi vermesi mümkün ve de doğru değil. |
tarımsal yayım ve danışmanlık sınavı
Tarımsal yayım ve danışmanlık sınavı ders notlarının eklenmesini rica ederim
|
Alıntı:
|
Forum saati GMT +2 olarak ayarlandı. Şu Anki Saat: 01:15 |