![]() |
Alıntı:
Süt Teknolojisi Ders Notu Süt Esaslı Ürünler Teknolojisi Ders Notu Koyulaştırılmış ve Kurutulmuş Süt Ürünleri Teknolojisi Ders Notu Süt Teknolojisi Ders Notları Alıntı:
|
termitler hakkında slaytlar varmı
|
Alıntı:
|
yüksek lisans için ileri bitki fizyolojisi olursa sevinirimmm
|
Alıntı:
|
biyometri ve betonarme notu olan varmıdır acaba :D
|
Alıntı:
|
Tohumculukta Bİyoteknoloji notlarını arıyorum. yardımcı olursanız sevinirim.
|
selamlar arkdslar.
benım tez ödevim için antalyada zeytin çeşitlerinın yetiştrilmesi ve pazar durumu konulu tez ödevım ıcın sızlerden elınızde not varsa yada başvurabilecgım kaynak varsa yardımcı olurmusunuz sımdıden teskler.:c062::a025:
|
Alıntı:
http://www.akdenizbirlik.org.tr/ Akdeniz Üniv. Bahçe Bitkileri'nde bu konuda çalışan hocalara e-mail atarak, telefon ederek bilgi alabilirsiniz. Ayrıca, ikinci verdiğim linkten de ulaşabilirsiniz. |
fasulye yetiştiriciliği hakkında bilgi alabilir miyim. detaylı olarak .vize konum yardımcı olursanız ne mutlu bana.
|
Alıntı:
http://www.ziraatciyiz.biz/fasulye-y...igi-t6841.html |
tarım ekonomisi ve işletmeciliği dersinin notlarını alabilir miyim varsa şimdiden teşekkürler
|
Alıntı:
|
Tarım Makinaları Bölümünün ders notlarını alabilirmiyim vizeler başlıyor destek lazım.
Teşekkürler... |
Alıntı:
|
bahçe bitkileri prensipleri ve tarım deontolojisi.
|
Alıntı:
|
selam lar uluslar arası tarım ticareti ders notları var mı?
|
Alıntı:
|
Sulama makinaları
statik tarımsal pazarlama |
Alıntı:
|
buğday yetiştirciliği hakkında bilgiye ihtiyacım var ama kaynak olması lazım yardımcı olursanız sevinirim.
|
Alıntı:
|
organik tarım hakkında makele lazım nerden ulaşabilirim
|
Alıntı:
|
asimilasyon hakkında ödev veya sunum tarzı bılgıler varmı acil ödevim var bsey bulamıyorum
|
pedagojik formasyon alıyorum. staj dosyası için 3 tane günlük ve 1 tane yıllık ders planı lazım. internette aradım ama bulamadım. yardımcı olabilecek olan var mı ? çok minnettar olurum .Baştan savma bir ödev vermek istemiyorum.
|
Alıntı:
Buraya konu açarak, istediğinizi detaylı şekilde açıklayınız. Alıntı:
|
mrb arkadaşlar elinde bitki besleme vize soruları olanlar var mı?
|
Alıntı:
|
iyi günler tarım önlisans 1. sınıfta okuyorum ve bahçe tarımı 2, tarımsal yapılar ve sulama , entomoloji, fitopatoloji, hayvan yetiştirme ve tarla bitkileri 2 ders notlarına ihtiyacım var. her ders için konu konu değil de toplu olarak indirebilme olanağım var mı. teşekkürler
---------- Mesaj eklendi (16:43) ---------- Önceki mesaj (16:37) ---------- siteniz harika gerçekten. |
Alıntı:
|
iyi günler ben açıköğretim tarım bölümü okumaktayım. bana genel kimya genel biyoloji fitopataloji hayvan yetiştirme bahçe tarımı 2 ve tarla birtileri 2 derslerinin notları lazım. yardımcı olursanız çok memnun kalırım. iyi çalışmalar
|
Alıntı:
Ayrıca Ders Notları bölümünde kimya, biyoloji vs. şeklinde ayrı ayrı arama yaparak ulaşabilirsiniz. |
Tarla sulama Sistemleri dersi notu veya kitap pdf si var mı?
|
Alıntı:
Ankara Üniv.'den bir hocamızın kitabını satın alabilirsiniz. |
tohum kaplama ile ilgili ders notu ya da sunum arıyorum
|
bitki morfolojisi ders notları varsa iyi olur :)
|
genel mikrobiyoloji ders notları arattım ama buraya yönlendirdi yardımcı olabılırsenız sevınırım
|
Forum saati GMT +2 olarak ayarlandı. Şu Anki Saat: 00:24 |