![]() |
Alıntı:
|
kimse bakmıyor herkese mesaj attım ama ilgilenen yok ne yazık ki ama nerden bula bilirim moderasyon konusunu tek konu eksiğim var
---------- Mesaj eklendi (16:16) ---------- Önceki mesaj (16:10) ---------- teşekkürler |
Merhaba, Süt sektöründeki sorunlar ile ilgili hazırlanmış bi sunum bi slayt var mıdır elinizde acaba??
|
Alıntı:
Hazır sunum aramak yerine mevcut makalelerden kendiniz bir sunum hazırlayabilirsiniz. Süt sektöründeki sorunlarla ilgili nerdeyse her tarım dergisinde, kitabında makale bulunuyor. |
herkese merhaba:) hayvansal üretim mekanizasyonu ile ilgili hazır slayt örnekleri acilen bulmam gerekiyor varsa gönderirseniz? :)
|
tarımsal biyoteknoloji 2 sınıf ders konuları ve varsa sınav soruları varmı
|
Alıntı:
Alıntı:
|
fertigasyon ile ilgili mataryeliniz var mı? teşekkürler
|
bitki joruma 4 siniftayim ve arastirma deneme metodu dersinden butunlemeye kaldim son 3 gun elimde dogru durust not yok.lutfen yardimci olun yaa:(
arastirma deneme metodu tesadüf bloklari olan konu lutfen varsa |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
YEM BİTKİLERİNDE OT KALİTESİ ve KALİTEYE ETKİLİ FAKTÖRLER ile ilgili not varsa eklermsiniz
|
Alıntı:
Yem Bitkileri Üretimi ve Sorunları - Pdf Türkiye'de Yem Bitkileri Tarımının Sorunları Türkiye'de Yem Bitkileri Tarımının Sorunları YEM BİTKİLERİNİN ÖNEMİ Bu notlardan edinebilirsiniz. |
BİTKİ ANALİZİ dersi varsa minnettar olurum. teşekkürler.
|
Alıntı:
|
İyi günler Reçete Yazma Yetkisi ile ilgili ders notlarına nasıl ulaşabilirim acaba ?
|
Alıntı:
Zirai İlaç Bayiliği Sınavına Hazırlık Ders Notları Bu notlar reçete sınavı içinde yeterli gelir. |
Tarla Bitkileri
İyi Günler
Tarla Bitkileri Zararlıları Tarla Bitkileri Hastalıkları Organik Ve Sürdürülebilir Tarım İle ilgili ders notları Rica edicektim. Teşekkürler, Emeğinize sağlık.:good: |
Alıntı:
Üst kısımda yer alan Google arama çubuğuna yazarak birçok sonuca ulaşabilirsiniz. |
Tohumluk bilimi ve teknolojisi ders notları varsa paylaşabilirmisiniz.
|
arkadaslar biyoinformatik birde sitogenetik ders notları varmı
|
Alıntı:
Alıntı:
|
teşekkürler sitogenet,kle ilgili bişey varmı
|
biyoetik dersi ile ilgili not varmı pless
|
Alıntı:
|
ARKADAŞLAR BANA TEKNOLOJİNİN BİLİMSEL İLKELERİ DERS NOTU LAZIM BİR TÜRLÜ BULAMADIM YARIMCI OLURMUSUNUZ?
|
Alıntı:
|
böceklerin dünyası ile ilgili varmı arkadaslar şeçmeli ders bu
|
Alıntı:
|
Bitki Islahında Biyoteknolojik Uygulamalar ders notları varmı
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Teşekkürler sipariş verdim.
|
Zirai ilaç bayilik için bitki koruma kitabını nasil bulurum
|
Alıntı:
|
Fizik Kimya ve Biyoloji Ders Notları
Fizik Kimya ve Biyoloji Ders Notları var mı acaba
|
Alıntı:
|
Et ve Süt Teknolojisi ile Çikolata Üretimi notlarını bulabilir miyiz? Saygılarımla...
|
tarımsal araştırmalarda bilgi teknolojilerden nasıl yararlanır.bu konuda yardımcı olabilir misiniz.
|
Forum saati GMT +2 olarak ayarlandı. Şu Anki Saat: 00:15 |