![]() |
genetik dersi notu istiyorum genetiğe giriş
|
Alıntı:
|
ahır projesi için tip proje nerden bulabilirim ? yda yardımcı olabilecek varmı?
|
Merabalar, "genel meyvecilik" ve "fidan yetiştiriciliği" hakkında genel bilgilere ihtiyacım var. Şimdiden teşekkür ediyorum.
|
Alıntı:
Alıntı:
Bahçe Bitkileri, Ders Notları ve Tarımsal Videolar bölümlerinde meyvecilik ve fidan yazarak arattığınızda çeşitli konular çıkıyor. Tek parça olarak ders notları yok. |
tarım ilaçları bıtkı koruma 3sınıf güz donem ders notuuu aciillllllllll
---------- Mesaj eklendi (14:34) ---------- Önceki mesaj (14:27) ---------- tarım ilaçları drs notu bk 3 |
Sebze ve Meyve yetiştiriciliği Ders notlarını paylaşabilir misiniz lütfen. teşekkürler
|
Alıntı:
Alıntı:
|
Fungusitelere karşı dayanıklılığın gelişimi ve yöntemleri
Fungusitlere karşı dayanıklılığın gelişimi ve yönetimi..
Bu konu hakkında bir paylaşımda bulunabilirseniz teşekkür ederim..:good: |
Hassas tarım ile ilgili ders notları varmı? varsa paylaşabilir misiniz lütfen.(ACİL)
|
Bitki koruma ürünleri reçete yazma yetkisi sınavına çalışmak için ders notlarına nerden ve nasıl ulaşabilirim. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
|
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
bana organik tarım ile ilgili yazılmış güzel bir makale lazım
|
EKİN SAP ARISININ YAYILIŞI ZARAR VE MÜCADELESİ
|
Merhaba ben ders konularından aradım ama kendimle ilgili konuyu tam olarak bulamadım evoprasyon ve trensprasyon hakkından bilgi istiyorum lütfen yardımcı olun
|
tarım ekonomisi bölümü için proje hazırlama ve değerlendirme ders notu eklenirse sevinirimm
|
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Belki işinize yarar. |
merhaba ben bir zeytin zararlısı olan zeytin sineğinin doğal düşmanları hakkında bilgi arıyorum yardımcı olurmusunuz:(
|
Alıntı:
Zeytin Sineği Mücadelesi - Dacus oleae Bunları bir inceleyin. |
fosfor alınımında kirec pH ve organik maddenin etkisi arastrıyorum pek bişi bulamadm yardımcı olurmusnuz. Teskkurler
|
Alıntı:
|
Tarım Traktörleri
|
Alıntı:
|
seralarda toprak ısıtma sistemleri ve malzemeleri
|
Alıntı:
Isıtma sistemleriyle ilgili olarak Seracılık bölümündeki konuları inceleyebilirsiniz. |
incir ağacının morfolojik bilgileri ödev olarak aldım. resimli anlatmamı istedi hoca. hiç bir yerde bulamıyorum. Elinizde varsa çok memnun olurum. şimdiden teşekkürler
---------- Mesaj eklendi (19:47) ---------- Önceki mesaj (19:43) ---------- incir ağacının morfolojisi hakkında ödev aldım. Resimlerle anlatmam istendi. Kaynak da bulamadım yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler |
İyi akşamlar "Böceklerde sinir sistemi ve işleyişi" hakkında biraz kapsamlı bir nota ihtiyacım var forumda bilgi var evet ama daha derinlemesine lazım yardımcı olabilirseniz sevinirim şimdiden teşekkür ederim...
|
Alıntı:
Alıntı:
|
Merhabalar bende genel olarak meyvecilikte hormon uygulamaları ile ilgili bilgi almak istiyorum ... Elinde not olan arkadaşlardan rica etsem burda belirtirlermi çok acil..teşekkürler..
|
Alıntı:
Bitkilerde Büyüme ve Gelişmeyi Düzenleyici Maddeler Büyüme ve Gelişim Düzenleyiciler Ayrıca forumda hormon yazarak aratırsanız birçok kaynağa ulaşabilirsiniz. |
değerli arkadaşlar tarımsal yayım ve danışmanlı sınavı 2014 hangi ayda yapılacakatır. bilen varmı? sürekli kontrol ediyorum. ama belli bir tarih yok.
|
Alıntı:
2014 Tarımsal Yayım ve Danışmanlık Sınavı Bu konudan takip edebilirsiniz. |
Hidroloji ders notu paylaşırsanız seviniriz. hidrolojiye ait kaynaklar 1950 yıllarına ait. 2000 den sonraya ait olan bir not paylaşımı mümkünse çok makbule geçer. slayt olur, ders notu olur allah ne verdiyse artık...
|
çok acil tarla bitkileri meslek tarihi ve deontojisi notları lazım lütfen yardım
|
Alıntı:
Alıntı:
|
merhaba; süt sektörü sorunlarının üretici açısından analizi ile alakalı elinizde anket soruları bulunmakta mıdır acaba?
|
Alıntı:
|
Sınaf hazırlığı
Alıntı:
|
Alıntı:
|
merhaba fide tuhumların da dormansiyi kırmak için giberallik asit uygulamaları hakkında bir araştırma, döküman varmı acaba? ya da hakkında bilgisi olan....
|
Forum saati GMT +2 olarak ayarlandı. Şu Anki Saat: 00:20 |