![]() |
Merhaba,
Hoşgeldiniz. Umarım hedefinize ulaşırsınız. Forumumuzda bölümlerin tanıtımları bulunmaktadır. Burdan bütün bölümleri görebilirsiniz. Alıntı:
Üniversite olarak ise; Çukurova, Ondokuzmayıs, Ankara, Ege ilk sıralarda olabilir. |
benimde bölüm olarak aklıma yatan ilk tercihler
bitki koruma bahçe bitkileri tarımsal biyoteknoloji diye sıralanıp gidiyor.E.Atatür üni hakkında görüşleriniz nelerdir. sınıftan 4 kişi oraya gitmek istiyoruz? |
Alıntı:
Evet alınabilir tabiki ama bitki koruma öğrencileri bile çok düşük seviyelerde geziyo puan olarak.Bizzat çalışkan arkadaşlarımdan gördüm. İmkansız diye bir şey tabiki yoktur. Ama o sınavı kazanabilmek için Bitki Koruma şart olarak düşünüyorum :a025: |
Alıntı:
|
HERKEZE SELAMLAR
|
Alıntı:
Hoşgeldiniz. |
Merhaba.. Bende çok beğendim valla. Emeğinize sağlık.
|
Merhaba,
Adım ebru :) Marmara Üniversitesi Tıbbi Laboratuvar öğrencisiyim :) herkese iyi forumlar :) |
Alıntı:
Hosgeldiniz. Umarim keyifli ve faydali vakit gecirirsiniz. :) |
Teşekkürler Adminim :)
|
yeni üye olan herkes hoşgeldi
|
Merhaba
http://i52.tinypic.com/2vdqubt.jpg
Murat Sarılı - ZİRAAT YÜKSEK MÜHENDİSİ LİSANS: ÇUKUROVA ÜNV. ZİRAAT FAK. TARIM MAKİNALARI YÜKSEK LİSANS : ÇUKUROVA ÜNV. ZİRAAT FAK. TARIM MAKİNALARI |
Merhaba Murat Bey,
Forumumuza hoşgeldiniz. Kendinizi tanıtırsanız çok memnun oluruz. Faydalı vakit geçirmeniz dileğiyle... |
HERKESE MERABALAR..UMARIM HERKES İÇİN HAYIRLI OLUR ..
|
Samsundan herkese mrblar
Mrblar ben samsundan ahmet. siteyi yeni keşfedenlerden birisiyim.Ziraat Mühendisiyim.Özel bir şirketle teknik müdürlük görevini üstlenmekteyim.Umarım buradaki abilerimden,arkadaşlarımdan,kardeşlerimden öğreneceğim ve bildiğim konular hakkında bilgi paylaşacağım çok konu olur...
Herkese şimdiden hayatında başarılar ve işlerinde kolaylıklar diliyorum.:bye: |
Merhaba Ahmet Bey,
Hosgeldiniz. Umarim keyifli ve faydali vakit gecirirsiniz. :) |
merhabalar ahmet bey hoşgeldiniz
|
hoşgeldiniz ahmet bey
|
çok teşekür ederim h.b. :)
|
Tanışma
merhabalar.yeni üyeyim .teknisyenim.fidan üreticiliği yapıyorum.arkadaşlarla tanışmak istiyorum.selamlar.
|
Merhaba Mustafa Bey,
Hoşgeldiniz. Umarım keyifli ve faydalı vakit geçirirsiniz. |
Hoşgeldiniz Mustafa Bey,
İyi vakit geçirmeniz dileğiyle... :) |
Tanışma
slm arkadaşlar ;)
|
Hoşgeldiniz Forumumuza ;)
|
Merhaba,
Hoşgeldiniz. Faydalı ve güzel vakit geçirmenizi diliyorum. |
SelamunAleykum
Merhabalar, foruma bir arkadaşımın geç söylemesiyle hatta kendisi söylemedi ben kendi çabalarımla bularak üye oldum :c070: |
a.s. umarım iyi paylaşımlarda bulunuruz...
|
Aleyküm selam.
Arkadaşınız, sizin bildiğinizi sanıyordur belki efendim. Hemen suçlamayınız kendisini. :))) Hoşgeldin, sefalar getirdin DeriN :) |
Hoşgeldiniz DeriN;
Umarım forumumuzda iyi vakit geçirirsiniz. :) |
hoşgeldin
|
mrblar saygılar adım verdagül evliyim 73 doğumluyum bende inşallah tekniker olacağım sitenizi nette ziraattle ilgili araştırma yaparken gördüm ve üye oldum cok güzel başarılar dilerim gelen arkadaşlara da siteyi kuran değerli yetkililere de tşkklerimi bir borc biliyor sonsuz saygılar sunuyorum, ha bu arada ben mkü ziraat teknikerliği ( bağcılık bölümü) ikinci sınıfta okumaktayım fırsat buldukca sizleri ziyaret edeceğim herkese kolay gelsin
|
Alıntı:
Umarım forumumuz derslerinizde ve meslek hayatınızda faydalı olur. İyi vakit geçirmenizi diliyorum. Teşekkür ederiz. :good::thumbup: |
Alıntı:
Hoşgeldiniz. Umarım, forumumuzda faydalı ve güzel vakit geçirirsiniz. Derslerinizde ve gelecekteki meslek hayatınızda başarılar diliyorum. |
selamun aleykm arkdşlar.ankara üniden kmler var aranzda
|
Alıntı:
|
merhaba bende aranıza yeni geldim arkadaşlar :) herkese slm :)
|
Alıntı:
Forumumuzda iyi vakit geçirmeniz dileğiyle... :a025: |
Alıntı:
Hoşgeldiniz. İyi vakit geçirmenizi diliyorum. |
Hoşbuldum, teşekkürler..
|
aleykum selam :))
|
Forum saati GMT +2 olarak ayarlandı. Şu Anki Saat: 18:26 |