![]() |
Alıntı:
|
arkadaşlar bu sınav ücretini nereye yatıracaz?
|
Alıntı:
|
Slm iyi günler zirai bayilik sınavına başvuru yapacam başvuru için gerekli evraklar nelerdir ve il müdürlüğüne baş vuru yapılacak mı
|
Alıntı:
İlk sayfadaki bilgileri inceleyiniz. |
Slm ben zirai bayilik sınavına başvuracam başvuru için il tarım müdürlüğüne mi baş vuracağız gerekli evraklar nelerdir teşekkürler
|
Merhabalar, sınav için başvuru yaparken, bilgilerde "diploma tarihi" isteniyor, acaba diplomanın üzerinde yazan "mezuniyet tarihi" mi? kastediliyor yoksa "diploma düzenlenme" tarihi mi kastediliyor?
benim diplomamda düzenlenme tarihi ile mezuninet tarihi arasında 1 gün var. bilemedim... |
Merhaba arkadaşlar,
Alıntı:
Alıntı:
|
ben bu dönem mezun oldum ama hala diplomamı hazırlamadılar acaba başvuru tarihine kadar diplomam verilmezse nasıl bir yol izlemeliyim bu konuda bilgisi olan var mı? geçici mezuniyet belgesi de vermiyorlar.
|
Alıntı:
|
Merhabalar bende zirai ilaç bayilik sınavına gireceğim biraz geç oldu galiba ama yeni derslere çalışmayı düşünüyorum sitede olan linkleri indirmekte zorlanıyorum rica etsem kolaylaştırılmış şekilde bu bilgilere nasil erişebilirim yardımcı olur musunuz?
|
nasıl başvuru yapılıyor bilgi verirmisiniz
|
Sınava her sene girme hakkımız var mı acaba ilk girdiğimizde başarısız olsak bile?
|
Merhaba arkadaşlar,
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
[QUOTE=Mr.Muhendis;29043]Merhaba arkadaşlar,
Yandex Disk linki verdik. Oraya girerek istediğiniz dokümanı indirebilirsiniz. Zorlandığınız dosya adını söyleyin bir kontrol edelim ---------- Mesaj eklendi (12:20) ---------- Önceki mesaj (12:15) ---------- Teşekkür ederim problemi çözdüm tek sıkıntı slayt ve notların içinden çıkmak olacak Slaytlar gayet güzel olmuş emeğinize sağlık |
merhaba iki sorum olacaktı.
1. Tarım makineler mezunuyum bitki koruma dersi almıştım sınava girme hakkım varmıdır? 2. Bu sınavı başarıyla geçtiğimiz takdirde alacağımız belge için ekstra bir ücret ödeniyor mu? Teşekkürler |
Merhaba,
Başvuru formunda "Başvurduğunuz İl" kısmına kendi ikametimiz olan ili mi, yoksa sınavın yapılacağı ili yani Ankara'yı mı seçeceğiz? |
Mevzuat hakkındaki bilgilere nereden erişebiliyoruz bulamıyorum
|
Merhaba,
Alıntı:
2. Hayır. Alıntı:
Alıntı:
|
iyi günler ..ben zirai belge için internet üzerinden başvuru yapmaya çalışıyorum ama ankara.edu.tr sitesinden şifre alma konusunda sıkıntı yaşadım yardımcı olabilir misiniz?
|
ben 2014 te kazandım.. başarı belgesini bu hafta gidip aldım 3 senedir gitmemiştim. herhangi bir ücret ödenmiyor imza atıp alıyorsunuz. ücret 2012 lerde alınıyormuş..
|
Alıntı:
Telefon: (312) 222 05 39 / 222 05 40 Faks: (312) 222 05 31 E-Posta: asym@ankara.edu.tr |
Arkadaşlar, sizlere bir sorum olacaktı. Ben bayilik sınavına internet adresi üzerinden başvurumu yaptım, ama daha önce bir yerde karşılaştığım bir kullanıcı birkaç evrağın bağlı olunan il müdürlüklerine teslim edilmesi gerektiğinden bahsetmişti. Bu konuda yardımcı olacak biri var mıdır? Yani il tarım müdürlüklerine teslim edilmesi gereken evrak var mıdır online başvuru haricinde?
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
internet adresi üzerinden başvurmaya çalışıyorum fakat unvan kısmında sadece kimya,eczacı,ziraat mühendisi,ziraat teknikeri ve teknisyenleri var başka bölümler nasıl başvuruyorlar anlayamadım yardımcı olurmusunuz?
|
Alıntı:
|
MERHABA İLK ÖNCE İNTERNET ÜZERİNDEN Mİ BAŞVURU YAPACAĞIM YOKSA İLK PARAYI MI YATIRACAĞIM
|
Alıntı:
|
Gecen yıl transkiript vermiştim il tarıma başvuru yaparken bu yılda vermemiz gerekiyor mu yoksa sisteme bir sefer girince yeterli oluyor mu ?
|
Alıntı:
|
Internet üzerinden başvuru yaptıktan sonra, il müdürlüğüne belgeleri goturmuycekmiyiz busene?
|
diploma numarası nedir acaba?
|
BAŞVURULAR BİTTİMİ NEDEN GİRMİYOR BİLGİSİ OLAN VARMI*
|
Ben başvuruyu yaptım sorun çıkarmadı
|
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
Başvuru yaparken bölüm olarak ne yazılacak? diplomam da sadece ziraat mühendisliği programından mezun olmuştur yazıyor.ben direk bölüm olarak girmedim üniversiteye.
SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
Alıntı:
|
Alıntı:
Edevlet mezun belgesinde de sadece ziraat mühendisliği bölüm/programından mezun olmuştur yazıyor. Bizim dönem de son sene bölümlere ayrılıyorduk. SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
Alıntı:
|
Forum saati GMT +2 olarak ayarlandı. Şu Anki Saat: 18:50 |