![]() |
Alıntı:
---------- Mesaj eklendi (20:10) ---------- Önceki mesaj (20:08) ---------- forumumuza yazan aktif katılan yok meslektaşlarımızdan |
Alıntı:
Foruma günde 2-3 bin farklı kişi giriyor ama mesaj yazan, aktif olan kişi sayısı çok az. İçerikleri bir kaç gün gizlesem hepsini öğreniriz mesela. :)) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sınava hazırlık nasıl gidiyor arkadaşlar ?
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Geçmiş olsun hepimize. Umarım gönlümüze göre olur. Sorular bana mı kolay geldi bilemedim ama mantık sorusu bilgi sorusundan çok daha fazla gibi geldi bana. Çok çalışamadım bilmedigimden mi bana öyle geldi acaba :)
|
süper gidiiii:)))
|
urfalılar ortalamayı yükseltecek galiba foruma bi biz yazıyoruz :)
hayırlısı olsun hepimize sorular iyiydi hepimiz kazanıcaz merak etmeyin :)) |
Desenize derece yapanlar hep bizden çıkacak. :)
|
Sınav sonuçlarını 26 Nisan 2013 Cuma günü
|
Bu sefer çok hızlı açıklıyorlar. Sınavla ilgili sayısal bilgilerde verirler umarım.
|
Umarım herkes 70 üstü alır.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
netten okuduğuma göre sınav hiçte adaletli geçmemiş...
|
Alıntı:
|
Sonuçlara bakabilen var mı?
|
65 almısım basarısız olmusum. çok asabım bozuldu
|
93 almışım acaba sertifikalar ne zaman elimize geçecek
|
bir bilgim yok benim ama bu kadar çabuk açıkladılar göndermeleri de çok uzun sürmez diye düşünüyorum. hayırlı olsun bu arada.
|
teşekürler
|
Her yıl 2 defa yapılmış bu sınav garantisi yokmuş ama eylülde bir daha olabilir ki inşallah olur düzgün çalışıp gireriz bu defa.
|
sınavı geçtim 85 aldım arkadaşlar çok mutluyum
|
kazanmışım arkadaşlar çok mutluyum
---------- Mesaj eklendi (15:00) ---------- Önceki mesaj (14:48) ---------- arkadaşlar istanbulda oturuyorum sürücü ehliyeti var bilgisayar var orta derecede ingilizce e danışmanlı belgesinide aldık araçda kullanıyorum iş tecrübemde var ama iş yok iş arıyorum mmmmmmmmmmmm |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
74 sınavı geçtik şimdi sıra iş bulmada
konyadayım danışmanlık işi yapan yapacak olan arkadaşlara duyurulur |
ben de kazanmışım 85 almışım kazanan herkese hayırlı olsun iş bulmakta zorlanmazsınız bu sınavda kazanamayan arkadaşlarda inşallah aralık dönemindekinde başarılı olur
---------- Mesaj eklendi (20:04) ---------- Önceki mesaj (19:59) ---------- Alıntı:
|
Tebrikler arkadaşlar. Kazanamayan arkadaşlarda üzülmesin. Tahminen Aralık ayında bir kez daha yapılır.
Sınav hakkında sayısal bilgiler: 6157 adayın başvurduğu sınava 5406 aday katıldı. 5399 adayın sınavı geçerli sayılırken sınav kuralarına uymayan 7 adayın sınavı geçersiz kabul edildi. Adaylardan, 70 puan ve üzerinde alan 2636 kişi sınavda başarılı olarak sertifika almaya hak kazandı. Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
Alıntı:
|
bu yıl içerisinde ikinci kez sınav olacak mı olacaksa tarihi ne zaman belli olur? saygılar.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
---------- Mesaj eklendi (00:16) ---------- Önceki mesaj (00:11) ---------- arkadaşlar sınav başvurusu 1 eylül gibi başlar sınav tarihi ise kesinlikle 1 aralık yada 8 aralıkta olacaktır her yıl oldugu gibi aralığın ilk haftasi kesinlikle sinav olacak |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
---------- Mesaj eklendi 30.04.2013 (01:18) ---------- Önceki mesaj 29.04.2013 (13:21) ---------- Bu belge ile bir şirkete girmeden bireysel olarak danışmanlık yapabiliyor muyuz? |
Forum saati GMT +2 olarak ayarlandı. Şu Anki Saat: 01:30 |