Tarım Bilgi Paylaşım Forumu

Tarım Bilgi Paylaşım Forumu (http://www.ziraatciyiz.biz/index.php)
-   Genel Konular (http://www.ziraatciyiz.biz/forumdisplay.php?f=42)
-   -   2021 Tarımsal Yayım ve Danışmanlık Sınavı (http://www.ziraatciyiz.biz/showthread.php?t=13870)

Şehide 06.06.2021 21:09

Alıntı:

smb´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 32225)
Bayilik ne zaman yapılacakmış?

İnanki bilgim yok .. bende danışmanlık sınavı tarihini bekliyorm henüz hiç bir şey beli değil.. bekliyoruz bizde

---------- Mesaj eklendi (21:09) ---------- Önceki mesaj (21:02) ----------

Alıntı:

zmberkyilmaz´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 32229)
Selamlar.
Tarım ve Orman Bakanlığı'na vermiş olduğum dilekçe cevabı aşağıdadır. Buna göre bu sene de hayal kurmamıza pek gerek kalmadı. Herkese diğer sınavlarda başarılar dilerim.

Sayın İlgili
Sağlık Bakanlığı'nın Covid-19 kapsamında hazırladığı protokol uyarınca; Başkanlığımız tarafından 2021 yılında sınav yapılması öngörülmemektedir.
Bilgilerinize sunarız.

tarım danışmanlık sınavı damı olmıyacak? Nasıl ya bu yıl hiç mi olmayacak sınavlar ya o kadar çalıştık heyecanla bekliyoruz bu sınavları

Şehide 10.06.2021 22:43

Hayırlı akşamlar dilerim
Tarım danışmanlığı sınavı bu yıl olacak mı..
Net bi bilginiz varmı ,çünkü heyecanla bu sınavı bekliyorum..

Şehide 24.06.2021 17:07

İyi günler tarım danışmanlığı sınavı olacak mı bu yıl bilginiz varmı ??

Mr.Muhendis 25.06.2021 10:23

Merhaba Şehide Hanım,

Geçtiğimiz yılın sonlarında 2021 yılında çok büyük ihtimalle yapılacağı söyleniyordu. Yılın yarısı bitti, ne yazık ki hâlâ bir açıklama yok.

Şehide 25.06.2021 13:35

İnşallah olur..

zmberkyilmaz 28.06.2021 00:10

Alıntı:

Şehide´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 32239)
İnanki bilgim yok .. bende danışmanlık sınavı tarihini bekliyorm henüz hiç bir şey beli değil.. bekliyoruz bizde

---------- Mesaj eklendi (21:09) ---------- Önceki mesaj (21:02) ----------

tarım danışmanlık sınavı damı olmıyacak? Nasıl ya bu yıl hiç mi olmayacak sınavlar ya o kadar çalıştık heyecanla bekliyoruz bu sınavları

Bu sene tarımsal danışmanlık sınavı yapılmayacak. Bakanlığa tarımsal danışmanlık sınavı ile ilgili vermiş olduğum dilekçeye verilen cevap forumda mevcut.

Mr.Muhendis 28.06.2021 10:42

2022 Tarımsal Yayım ve Danışmanlık Sınavı konusundan bilgi alışverişine devam edelim.

Şehide 02.07.2021 16:04

İyi günler dilerim ... tarım danışmanlık sınavı için dilekçe den bahsettiler fazla anlamadım ben.. dilekçeyi nasıl vereceğiz ..

Mr.Muhendis 03.07.2021 11:13

Alıntı:

Şehide´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 32255)
İyi günler dilerim ... tarım danışmanlık sınavı için dilekçe den bahsettiler fazla anlamadım ben.. dilekçeyi nasıl vereceğiz ..

Merhaba,

Sınav olmayacak. Ne dilekçesi acaba?

phoebe7 03.07.2021 13:10

Alıntı:

zmberkyilmaz´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 32229)
Selamlar.
Tarım ve Orman Bakanlığı'na vermiş olduğum dilekçe cevabı aşağıdadır. Buna göre bu sene de hayal kurmamıza pek gerek kalmadı. Herkese diğer sınavlarda başarılar dilerim.

Sayın İlgili
Sağlık Bakanlığı'nın Covid-19 kapsamında hazırladığı protokol uyarınca; Başkanlığımız tarafından 2021 yılında sınav yapılması öngörülmemektedir.
Bilgilerinize sunarız.

Şu dilekçeyi paylaş da insanlar kaynak görsün aksi takdirde insanları yanlış yönlendirmiş olacaksın. Kaynaksız bir belge paylaşılamayacağını bu yaşa kadar öğrenmiş olman gerekirdi.

Forum saati GMT +2 olarak ayarlandı. Şu Anki Saat: 07:25