![]() |
Hocam hatrlanacak bişey değil sınava girdiyseniz gördünüz sorular değişmiş bi sonraki sınavdada değişecektir yani yakın bir kaç soru vardı ama beiirli yerlere çalışarak kazanılacak sınav değil siz ne yaptınız sizin nasildi
|
Türkce matematik normaldi ama alan sorularından emin degilim basit sorularda vardı , celdirici sorularda fazlaydı ayrıca en önemlisi kontenjan tabi
|
Aynen kontejyan 2 3 az önümüzdeki salı günü belli olur artık aşşa yukarı kim nasi yaptı oldu olmadı telrar yazalım
|
Arkadaşlar tahıllarda görülen sap kırılması en çok hangi türlerde zarar yapar? Doğru cevap ne olacaktı?
|
Ne zaman açıklanır tarım Sigortaları eksperligi ön eleme sınavı 2017 bir bilginiz var mı?
|
22 şubatta açıklanacak. Yani çarşamba günü.
|
süreç çok yavaş işliyor bundan önceki eksperliği kazanan arkadaşlar daha göreve başlamadı adamlar yeni eksper alımı yapıyor ön eleme sınavı yapıyor.. onlarda heralde eğitimdir yok belge beklemedir baya bekleyecekler.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
yani insan şunu umut ediyor, keşke bu yaz döneminde görev alabilsek... bu arada sonuçlar bugün açıklandı, ben de Eskişehir kontenjanından girmiş bulunmaktayım. Antalya da herkese başarılar dilerim. |
Merhabalar, organik tarım mezunuyum seneye sınava girmeyi dusunuyorum. Ama sınav nasıldır sınavda başarılı olunca ne iş yapılır hiç bişey bilmiyorum aydinlatirsaniz çok sevinirim.
|
Forum saati GMT +2 olarak ayarlandı. Şu Anki Saat: 18:24 |