![]() |
GENEL MEYVECİLİK
BAHÇE BİTKİLERİ EKOLOJİSİ İŞLETME YÖNETİMİ VE PAZARLAMA TARIM TARİHİ VE DEONTOLOJİ Bulamadım sitede Varsa yardımcı olurmusunuz? |
Alıntı:
Tarımsal Ekoloji (Terim ve Tanımlar Sözlüğü) Ders Notu Diğerleri yok. |
proje ödevi için proje hazırlamamız lazım süt sığırcılığı işletme projesi lazım veya daha farklı tarımla ilgili projede olabilir yardımlarınızı bekliyorum
|
Tarım ekonomisi istatistiği dersi için anket formu örnekleri arıyorum
|
çevre biyoteknolojisinde hangi fungus ve bakteriler kullanılır?
|
tohum bilimi ve teknolojisi ders notuna çok ihtiyacım var
tohum bilimi ve teknolojisi ders notuna çok ihtiyacım varrr.:e010:
|
bana çok acil sakal otu ve yumrulu kanyaş hakkında bilgi lazım arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim
|
Alıntı:
50 Başlık Damızlık Süt Sığırcılığı Projesi Alıntı:
Alıntı:
Başka bilgi yok maalesef. Alıntı:
Alıntı:
|
arkadaşlar mısır kurdunun zarar seklıne benzer zarar yapan etmenler nelerdir?yada mısır kurdu zararı ile hangi hastaliık ve zararlılar karıştırılabilir?bu konuda bılgısı olan varsa cvp bekliyorum
|
fütüristik zamanda tarım diye sunumum var netdede bunla ilgili pek bilgi bulamadım yardımcı olursanız sevirim
|
Dostum banada ç.ü ziraat fakultesi zootekni ögrencilerinin gördüğü botanik notları gereklı yardımcı olurmusun?
|
süt sığırcılığı yetiştiriciliğinde kadın işgücü hakkında anket örneğine ihtiyacım var yardımlarınızı bekliyorum
|
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
Süt fabrikası projesi lazım. proje hazırlamamız gerekiyor yardımlarınızı bekliyorum..
|
Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var. Proje ödevim için salça fabrikası projesine ihtiyacım var.Teşekkür ederim şimdiden...
|
arkadaşlar un fabrikası proje örneğine ihtiyacım var yardımcı olabilirseniz çok sevinirim :)
|
Alıntı:
50 Başlık Damızlık Süt Sığırcılığı Projesi Sığır Yetiştiriciliği Tesisi Kurmak Hakkında Alıntı:
Alıntı:
|
tarımsal biyoteknoloji- üreme fizyolojisi ders notları
|
@ Wildone
Bitki Fizyolojisi Labaratuvar Klavuzu Bahçe Bitkilerinin Fizyolojisi Ders Notu Belki bu notların içerisinde olabilir. |
tarım kredi kooperatifleri personel alımıyla ilgili bi ders notu varsa elinizde sevinirim
|
Alıntı:
|
Ahmet Kocataş - Ekoloji ve Çevre Biyolojisi kitabı pdf ya da ders notları elinizde var mı? Şimdiden teşekkürler^^
|
Alıntı:
|
mordanların özelikleri
sentetik boyaların öz avantajları ve dez avantajları boya bitkileri nasıl çoğaltırız boya bitkilerin tarımı ve hasadı sayın arkadaşlar bunlarla ilgili bilginiz varmı varsa beni aydınlatırsanız sevinirim teşekkür ederim |
Alıntı:
Ayrıca konuda yer alan bitkileri tek tek arayarak ek bilgi alabilirsiniz. |
merhaba tarımsal finansman dersi için vadeli işlemler borsası konusunda bilgi lazım yardımcı olumusunuz.
|
Alıntı:
Maalesef arşivimde yok. |
toprak bölümü tarım ekonomisi ve işletmeciliği ders notları
---------- Mesaj eklendi (11:05) ---------- Önceki mesaj (11:02) ---------- türkiyede tarım alanlarının gelişimi (1980-2012) yıllarındaki tablo halinde gösterilip yorumlanması (bitkisel ve hayvansal üretim)çok acil |
Alıntı:
Tarım ve orman alanlarıyla ilgili istatistiklere (1988-2012) ulaşmak için tıklayınız. Türkiye'de Tarım İstatistikleri başlıklı 2009 basımı kitapçığa ulaşmak için tıklayınız. |
2. sınıf zootekni ve kültür teknik lütfeeeeen
|
Alıntı:
|
tohumculukta biyoteknoloji ders notu var mı acaba?
|
Alıntı:
|
İyi Tarım Uygulamaları
İyi tarım uygulamaları ile ilgili ders notuna ihtiyacım var?:wacko:
|
GÜBRELER VE BAHÇE BİTKİLERİNİN GÜBRELENMESİNİ İSTİYORUM BEN
|
mineroloji ders notları lazım yardımcı olur musunuz?
|
seralarda iklimlendirme ile ilgili ders notları veya araştırma konusuna tabi bilgileri rica ediyorum
|
Alıntı:
Alıntı:
Gübreler ve Gübreleme Gübreler örtü altı sebzelerde sulama ve gübreleme Bahçe Bitkileri Bitki bazında gübreleme konularına bakmak için Bahçe Bitkileri bölümümüzde arama yapmalısınız. Alıntı:
Alıntı:
Sera Isıtma Kazanları ve Tankları Sera Isıtma Sistem ve Kurulum Fiyatları Sera Isıtma Sistemleri Seralar Nasıl Isıtılmalı Nasıl Soğutulmalı Araştırma konuları için de tez, dergi vs. veri tabanlarına bakabilirsiniz. |
ka
|
Alıntı:
|
Forum saati GMT +2 olarak ayarlandı. Şu Anki Saat: 00:23 |