![]() |
hayvansal üretim ders notları cok acıl lazım yarın sınavımız var ve elımızde not yok araştırıyoruz ama adam akıllı not yok lütfen yardımcı olsun bırılerı
|
Alıntı:
Hayvansal Üretim Teknikleri konusunda bilgiler bulunuyor. Oradan yararlanabilirsiniz. |
İyi günler,
Domateste xanthomonas campestris pv vesicatoria bakteriyel etmeni, hastalık döngüsü, mücadelesi vs hakkında tez yazmam gerekiyor bu konuyla ilgili kaynak bulmakta sıkıntı çekiyorum yardımcı olursanız sevinirim Mr. Muhendis |
Alıntı:
Burada arama yaparak ulaşabilirsiniz. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
akdeniz üniversitesi ölçme bilgisi sunumları varmı varsa ekleyebilirmisiniz
|
Alıntı:
|
fidan dikim makineleri
fidan dikim makineleri ile ilgili bir sunum hazırlamam gerekiyor fakat hiç bir yerde bununla ilgili bir paylaşım bulamadım. bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkürler.
|
Alıntı:
Otomatik Toplu Fide Dikim Makinesi Bu makineleri satan firmaların kataloglarına bakabilirsiniz. Onun dışında yabancı kaynaklara bakabilirsiniz. |
biçerbağlar makinası ders notları lazım tesekkirler şimdiden
|
Alıntı:
|
BAHÇE BİTKİLERİ 2 final soruları veya çalışma soruları varmı acaba
|
Alıntı:
Genel Bahçe Bitkileri Dersi Çalışma Soruları Bahçe Bitkileri Çalışma Soruları |
durian nın çoğaltma yollarını nasıl bulabilirim cevabınız için şimdiden teşekkürler... :)
|
Genetikle ilgili lütfen
|
Alıntı:
Alıntı:
Genetik Mühendisliği Dersi Ders Notları |
gübrelemeyi anlıyabilceğim gübreleme hesabı yapabilceğim 20 20 20 neymiş neye göre 20 20 20 deniyo saf azot hesabından yola çıkıp nekadar gübre atıcam gibi gibi bana iyi ce anlatıcak bi not lazım yardımcı olabilirmisinz?
|
Alıntı:
|
reçete yazma sınavı notlarını istiyorum şimdiden teşekkür ederim
|
Alıntı:
|
merhabalar, yeşil alan ve futbol sahalarında zararlılar
billbugs ve white grubs gibi zararlıları içeren bilgi bulabilirseniz sevinirim |
slm arkadaşlar bana hazır staj dosyası lazım tıbbi aromatik bitkileri ben stajı naylon yaptım yardımcı olsanız arkadaşlar
|
Merhaba,
Alıntı:
Alıntı:
|
slm arkadaşlar bana tıbbi aromatik hazır staj dosyası lazım yardımcı olsanız zor durumdayım
|
Alıntı:
|
bitki koruma ürünlerinin satışında barkod uygulamaları ile ilgili konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.şimdiden teşekkürler.
|
Alıntı:
|
recete yazma sınavı
recete yazma sınavı çalışılacak konular notlar olan varmı arkadaslar..
|
Alıntı:
|
zirai ilaç bayilik sınavına hazırlık ders notlarını gönderirseniz sevinirim. şimdiden teşekkürler
|
Alıntı:
|
tarımsal yayım ve danışmanlık sınavı için ders notları var mı acaba
|
Alıntı:
|
arkadaşlar selam bu sene hidroloji 1 seçmeli olarak almak istiyorum ders nasıldır ve notlarını gönderebilirmisiniz..
---------- Mesaj eklendi (16:41) ---------- Önceki mesaj (16:37) ---------- hidroloji ders notları varmı |
Alıntı:
|
Termodinamik ve mühendislik mekaniği var mi
|
Alıntı:
|
Merhaba arkadaşlar,verdiğim derslerin notlarını paylaşabilirmisiniz acaba..Osman Gazi Üni.
TARIMSAL YAPILAR VE SULAMA,KİMYA,BOTANİK,TARIM EKONOMİSİ,HAYVANCILIKTA MEKANİZASYON,FİZİK,BAHÇE BİTKİLERİ,ZOOLOJİ, şimdiden teşekkürler |
Alıntı:
Her üniversitenin ders notu sunma gibi bir imkanımız yok. Aradığınız bu notların çoğu forumda bulunuyor. Arama yaparak onlardan faydanalabilirsiniz. |
Forum saati GMT +2 olarak ayarlandı. Şu Anki Saat: 04:56 |