Tarım Bilgi Paylaşım Forumu

Tarım Bilgi Paylaşım Forumu (http://www.ziraatciyiz.biz/index.php)
-   Ders Notları (http://www.ziraatciyiz.biz/forumdisplay.php?f=56)
-   -   Ders Notu İstekleriniz Buraya (http://www.ziraatciyiz.biz/showthread.php?t=1239)

Mr.Muhendis 28.02.2013 20:13

Alıntı:

tülin yasav´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 19496)
slm ben mezunıyet tezı odevım var konum kabakgıllerde hastalık ve zararlılara karsı bıyolojık ve kulturel yontemler netten bakyom pek bulamıyom kulturel yontemlerı buluyom ama bıyolojık yontemlerını bulamym pek kanakta yok bna yardımcı ollurmusunz veya bu konuda bılgılı arkadstan yardm ıstymm =) organık tarım 2 sınıfım

Merhaba,

Genel olarak biyolojik mücadele yöntemlerini araştırarak, istediğiniz bitkilere uyarlayabilirsiniz. Örnek bir konu: Meyvecilikte Biyolojik Mücadele

necibe 02.03.2013 17:44

mrblar zararlı yönetiminde tuzak bitki kullanımı ile ilgil bilgi arıyorum,tuzak bitkilerle ilgili fazla yayın bulmadım,bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.Şimdiden tşkler

Mr.Muhendis 02.03.2013 18:00

Alıntı:

necibe´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 19511)
mrblar zararlı yönetiminde tuzak bitki kullanımı ile ilgil bilgi arıyorum,tuzak bitkilerle ilgili fazla yayın bulmadım,bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.Şimdiden tşkler

Merhaba,

Organik Tarımda Biyoteknik Mücadele Yöntemleri
Organik Mücadele Yöntemleri
Entegre Zararlı Yönetiminde Tuzak Bitki Kullanımı

esendeniz000 04.03.2013 12:20

tarımsal danışmanlıkla ilgili notları yollarmısınız

Mr.Muhendis 04.03.2013 12:23

Alıntı:

esendeniz000´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 19531)
tarımsal danışmanlıkla ilgili notları yollarmısınız

Bakanlığın kitabını tavsiye ederim. Geçmiş yılların soruları da faydalı olacaktır.

heros 04.03.2013 13:02

Tarım tarihi ve dentolojisi

Mr.Muhendis 04.03.2013 13:09

Alıntı:

heros´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 19533)
Tarım tarihi ve dentolojisi

Bu ders hakkında belirli bir not olmadığı için ekleyemedik.

esinn 04.03.2013 21:20

benim tahılların beslenme açısından önemi ile ilgili bir tez öedevim var ama çok içerik bulamıyorum daha denel anlatılıyo bana yardımcı olabilecek birisi var mı :(

esinn 09.03.2013 13:42

şalgam suyu üretimi konusuyla ilgili ders notu arıyorum :S

murat bozak 10.03.2013 10:08

biçer döver ile alakalı ders notu ve soruları arıyorum

Mr.Muhendis 10.03.2013 12:31

Alıntı:

esinn´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 19537)
benim tahılların beslenme açısından önemi ile ilgili bir tez öedevim var ama çok içerik bulamıyorum daha denel anlatılıyo bana yardımcı olabilecek birisi var mı :(

YÖK'ün tez veritabanına göz atınız. Üniversitelerin abone oldukları uluslararası kütüphaneler vardır. Oralardan araştırmalar yapınız.

Alıntı:

esinn´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 19584)
şalgam suyu üretimi konusuyla ilgili ders notu arıyorum :S

Şalgam Suyu Üretimi

Alıntı:

murat bozak´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 19590)
biçer döver ile alakalı ders notu ve soruları arıyorum

Forumda biçerdöver yazarak arama yapınız. Onlar dışında bir ders notu ya da soru bulunmamaktadır.

negrican 10.03.2013 14:03

merheba öncelikle güzel notlarınız için teşekkürler.sebze ıslahı ders notlarını öğrenmek istiyorum

çiçek tml 10.03.2013 22:17

organik domates yetiştiriciliğiyle ilgili daha detaylı notlar varsa sevinirim, bununla ilgili mezuniyet için tez hazırlıyacağım yardımcı olursanız sevinirim...

Mr.Muhendis 10.03.2013 22:31

Alıntı:

negrican´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 19595)
merheba öncelikle güzel notlarınız için teşekkürler.sebze ıslahı ders notlarını öğrenmek istiyorum

Bahçe bitkileri ıslahı

Alıntı:

çiçek tml´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 19598)
organik domates yetiştiriciliğiyle ilgili daha detaylı notlar varsa sevinirim, bununla ilgili mezuniyet için tez hazırlıyacağım yardımcı olursanız sevinirim...

Örtü Altı Organik Domates Yetiştiriciliğinde Organik Gübreleme
Organik Domates Yetiştiriciliği

erdinç81 13.03.2013 13:51

OT EZİCİ VE BÜKÜCÜLER le alakalı sunum arıyorum tarım makınelerı bölüümü öğrencısıyım yardımcı olbılcak bırısı var mı tesekkur edıyorum...

yardımcı olucak hıc kımse yok mu

ot ezici ve yan tırmık tarım makınelrı hakkında slayt hazılamam gerekıo yardımcı olurmusunuz...

altay_42 14.03.2013 09:48

tarım tarihi ve deontolojisi ders notları :(

ozgeee 15.03.2013 01:19

tam olarak domateste hangi melezleme yöntemlerini ve ıslah çalısmalrını bilen var mı?

Mr.Muhendis 15.03.2013 06:47

Alıntı:

erdinç81´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 19627)
OT EZİCİ VE BÜKÜCÜLER le alakalı sunum arıyorum tarım makınelerı bölüümü öğrencısıyım yardımcı olbılcak bırısı var mı tesekkur edıyorum...

yardımcı olucak hıc kımse yok mu

ot ezici ve yan tırmık tarım makınelrı hakkında slayt hazılamam gerekıo yardımcı olurmusunuz...

Alıntı:

altay_42´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 19631)
tarım tarihi ve deontolojisi ders notları :(

Maalesef.

Alıntı:

ozgeee´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 19640)
tam olarak domateste hangi melezleme yöntemlerini ve ıslah çalısmalrını bilen var mı?

YÖK'ün tez veritabanında, makale sitelerinde araştırma yaparak detaylı olarak bulabilirsiniz.

heros 18.03.2013 09:38

Meraba arkadaaşlar tarım taarihi ve dentolojisi 1.sınıf ders notları olan arkadaş buraya atarsa memnun oluruz.

Mr.Muhendis 18.03.2013 11:41

Alıntı:

heros´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 19660)
Meraba arkadaaşlar tarım taarihi ve dentolojisi 1.sınıf ders notları olan arkadaş buraya atarsa memnun oluruz.

Merhaba,

Daha öncede istek yapmıştınız. Burada cevap vermiştim.

sorrow90 21.03.2013 10:01

bende var tarım tarihi ve deontoloji ama yarın yükleyebilirim şimdi derse gitmem gerek.

Mr.Muhendis 21.03.2013 10:06

Alıntı:

sorrow90´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 19693)
bende var tarım tarihi ve deontoloji ama yarın yükleyebilirim şimdi derse gitmem gerek.

Merhaba,

rapidshare.com, hotfile.com gibi sitelere yükleyip buraya eklerseniz çok faydalı olacaktır. Teşekkürler.

Dilek_ 21.03.2013 11:53

parazit yabancı otlarla ( küsküt, orobanş, canavar otu, ökse ötu vs) ilgili ayrıntılı bilgi verirmisiniz

özellikle parazit yabancı otların morfoloji ve fizyolojisi ile ilgili bilgi verebilir misiniz

ilknurerol 22.03.2013 17:43

Tarımsal yayım ve danışmanlık sınavına hazırlanmak için ders notu bulamadım

metyn47 27.03.2013 11:22

2013 tarımsal yayım ders notlari elinizde var mı acaba ...

Mr.Muhendis 27.03.2013 11:30

Alıntı:

Dilek_´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 19699)
parazit yabancı otlarla ( küsküt, orobanş, canavar otu, ökse ötu vs) ilgili ayrıntılı bilgi verirmisiniz

özellikle parazit yabancı otların morfoloji ve fizyolojisi ile ilgili bilgi verebilir misiniz

Maalesef. Forumdaki mevcut konular dışında ek bir bilgi bulunmuyor. Forumda arama yaparak ulaşabilirsiniz.

Alıntı:

ilknurerol´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 19715)
Tarımsal yayım ve danışmanlık sınavına hazırlanmak için ders notu bulamadım

Alıntı:

metyn47´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 19763)
2013 tarımsal yayım ders notlari elinizde var mı acaba ...

2013 Tarımsal Yayım ve Danışmanlık Sınavı

Bakanlığın kitabını tavsiye ederim. Geçmiş yılların soruları da faydalı olacaktır.

Mr.Muhendis 28.03.2013 09:26

Tarım Tarihi ve Deontoloji dersi için kitap arayanlar Mithat Direk tarafından 2010 yılında çıkarılan kitaptan faydalanabilirler. Kitap hakkında bilgi almak için: Tarım Tarihi ve Deontoloji

SEVDA ÖZGÜR 30.03.2013 17:03

neden tarımsal kıymet takdiri dersi öğretilmekte ve kıymet takdiri sözcüğü nerelerde geçer?

---------- Mesaj eklendi (16:54) ---------- Önceki mesaj (16:34) ----------

paranın zaman değeri ile ilgili hesaplamalar nelerdir özellikle bileşik faiz hesabı nedir?

---------- Mesaj eklendi (17:03) ---------- Önceki mesaj (16:54) ----------

rant nedir çeşitleri nelerdir?

Mr.Muhendis 30.03.2013 17:04

Alıntı:

SEVDA ÖZGÜR´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 19793)
neden tarımsal kıymet takdiri dersi öğretilmekte ve kıymet takdiri sözcüğü nerelerde geçer?

---------- Mesaj eklendi (16:54) ---------- Önceki mesaj (16:34) ----------

paranın zaman değeri ile ilgili hesaplamalar nelerdir özellikle bileşik faiz hesabı nedir?

Kıymet Takdiri Nedir ?

Bileşik Faiz Hesaplamaları

SEVDA ÖZGÜR 30.03.2013 17:12

tarımsal kıymet takdiri dersi neden öğretilmekte ve kıymet takdiri sözcüğü nerelerde geçer?arkadaşlar bu konu hakkında bilgisi olan var mı acaba?

sirqan 05.04.2013 01:30

Arkadaşlar Madımak Otu ile ilgili bilgilere ihtiyacım var slayt konum ama madımak otu yazınca Madımak Oteli geliyor hep =) ekolojik ve ekonomik önemi kaldı bulamadığım.etken maddesi ve faydalarını tıbbi önemini buldum.. acil bir duru m yardımcı olursanız sevinirim =)

Krauserin 08.04.2013 16:22

Benim için Çok önemli lütfen

Süt Sığırcılığının Ekonomiye Katkısı

Mr.Muhendis 09.04.2013 08:12

Alıntı:

sirqan´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 19840)
Arkadaşlar Madımak Otu ile ilgili bilgilere ihtiyacım var slayt konum ama madımak otu yazınca Madımak Oteli geliyor hep =) ekolojik ve ekonomik önemi kaldı bulamadığım.etken maddesi ve faydalarını tıbbi önemini buldum.. acil bir duru m yardımcı olursanız sevinirim =)

Bizim oralarda köylüler pazardan bir gün önce toplar, ertesi günde pazarlarda satarlardı. Bunun dışında ne kadar ekonomik önemi var bilmiyorum. Ben küçükken de babaannem toplayıp hazırlardı bize. :)

Alıntı:

Krauserin´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 19859)
Benim için Çok önemli lütfen

Süt Sığırcılığının Ekonomiye Katkısı

Süt Sığırcılığı İşletmesi Kurmak İçin Ne Yapmalıdır?

Türkiye Süt Sığırcılığı Üzerine Bir Çözümleme

Türkiye'deki Süt Sığırcılığının Sorunları ve Çözüm Olanakları

Süt Sığırcılığı İşletmelerinin Başarılı Olma Şartları

Forumdaki bu gibi konular faydalı olabilir. Bakmanızda yarar var.

emre15 15.04.2013 19:30

Hocam iyi günler,
öncelikle gerçekten çok faydalı bir iş yapıyorsunuz
mera yönetimi dersi sınav soruları var mı acaba
şimdiden teşekkürler

Mr.Muhendis 15.04.2013 19:34

Alıntı:

emre15´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 19918)
Hocam iyi günler,
öncelikle gerçekten çok faydalı bir iş yapıyorsunuz

Akdeniz üniversitesi Mehmeh Bilgen hocanın çayır-mera yönetimi dersi sınav soruları var mı acaba

şimdiden teşekkürler

İyi günler.

Maalesef yok.

Mcroy 18.04.2013 15:43

S.a arkadaslar . Yağ ikame maddeleri hakkında sunum yapmam gerekiyor . Süt teknolojısı bolumunde okuyorum . yağ ikame maddeleri arastırdım ama bısey bulamadım dogru duzgun elinizde yağ ikame ıle ılgılı ne varsa paylasırsanız sevınırım .

yardımcı olabılecek kımse yok mu acabA?

hkn3025 20.04.2013 20:27

çok acil makine dinamiği notları lazım

Mr.Muhendis 20.04.2013 20:30

Alıntı:

Mcroy´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 19974)
S.a arkadaslar . Yağ ikame maddeleri hakkında sunum yapmam gerekiyor . Süt teknolojısı bolumunde okuyorum . yağ ikame maddeleri arastırdım ama bısey bulamadım dogru duzgun elinizde yağ ikame ıle ılgılı ne varsa paylasırsanız sevınırım .

yardımcı olabılecek kımse yok mu acabA?

A.s

Süt teknolojisi konusunda bir bilgim olmadığı için maalesef elimde de döküman yok.

Alıntı:

hkn3025´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 19996)
çok acil makine dinamiği notları lazım

Forumda arama yaparsanız "çok acil" şekilde ulaşacaksınız.

hkn3025 20.04.2013 22:38

Forumda arama yaparsanız "çok acil" şekilde ulaşacaksınız.[/QUOTE]

forumda tarım makinaları bölümü altında makina dinamiği arama sı yaptığımda bölümün tanıtımı çıktı. daha nasıl arama yapbileceğimi bilmiyorum.yardım

Mr.Muhendis 20.04.2013 22:43

Alıntı:

hkn3025´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 19998)
Forumda arama yaparsanız "çok acil" şekilde ulaşacaksınız.

forumda tarım makinaları bölümü altında makina dinamiği arama sı yaptığımda bölümün tanıtımı çıktı. daha nasıl arama yapbileceğimi bilmiyorum.yardım

Ders notunu Ders Notu bölümünde aramalısınız. Veya üst taraftaki Arama veya Google Arama'yı kullanmalısınız.

Forum saati GMT +2 olarak ayarlandı. Şu Anki Saat: 05:10