![]() |
Alıntı:
Genel olarak biyolojik mücadele yöntemlerini araştırarak, istediğiniz bitkilere uyarlayabilirsiniz. Örnek bir konu: Meyvecilikte Biyolojik Mücadele |
mrblar zararlı yönetiminde tuzak bitki kullanımı ile ilgil bilgi arıyorum,tuzak bitkilerle ilgili fazla yayın bulmadım,bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.Şimdiden tşkler
|
Alıntı:
Organik Tarımda Biyoteknik Mücadele Yöntemleri Organik Mücadele Yöntemleri Entegre Zararlı Yönetiminde Tuzak Bitki Kullanımı |
tarımsal danışmanlıkla ilgili notları yollarmısınız
|
Alıntı:
|
Tarım tarihi ve dentolojisi
|
Alıntı:
|
benim tahılların beslenme açısından önemi ile ilgili bir tez öedevim var ama çok içerik bulamıyorum daha denel anlatılıyo bana yardımcı olabilecek birisi var mı :(
|
şalgam suyu üretimi konusuyla ilgili ders notu arıyorum :S
|
biçer döver ile alakalı ders notu ve soruları arıyorum
|
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
merheba öncelikle güzel notlarınız için teşekkürler.sebze ıslahı ders notlarını öğrenmek istiyorum
|
organik domates yetiştiriciliğiyle ilgili daha detaylı notlar varsa sevinirim, bununla ilgili mezuniyet için tez hazırlıyacağım yardımcı olursanız sevinirim...
|
Alıntı:
Alıntı:
Organik Domates Yetiştiriciliği |
OT EZİCİ VE BÜKÜCÜLER le alakalı sunum arıyorum tarım makınelerı bölüümü öğrencısıyım yardımcı olbılcak bırısı var mı tesekkur edıyorum...
yardımcı olucak hıc kımse yok mu ot ezici ve yan tırmık tarım makınelrı hakkında slayt hazılamam gerekıo yardımcı olurmusunuz... |
tarım tarihi ve deontolojisi ders notları :(
|
tam olarak domateste hangi melezleme yöntemlerini ve ıslah çalısmalrını bilen var mı?
|
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
Meraba arkadaaşlar tarım taarihi ve dentolojisi 1.sınıf ders notları olan arkadaş buraya atarsa memnun oluruz.
|
Alıntı:
Daha öncede istek yapmıştınız. Burada cevap vermiştim. |
bende var tarım tarihi ve deontoloji ama yarın yükleyebilirim şimdi derse gitmem gerek.
|
Alıntı:
rapidshare.com, hotfile.com gibi sitelere yükleyip buraya eklerseniz çok faydalı olacaktır. Teşekkürler. |
parazit yabancı otlarla ( küsküt, orobanş, canavar otu, ökse ötu vs) ilgili ayrıntılı bilgi verirmisiniz
özellikle parazit yabancı otların morfoloji ve fizyolojisi ile ilgili bilgi verebilir misiniz |
Tarımsal yayım ve danışmanlık sınavına hazırlanmak için ders notu bulamadım
|
2013 tarımsal yayım ders notlari elinizde var mı acaba ...
|
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Bakanlığın kitabını tavsiye ederim. Geçmiş yılların soruları da faydalı olacaktır. |
Tarım Tarihi ve Deontoloji dersi için kitap arayanlar Mithat Direk tarafından 2010 yılında çıkarılan kitaptan faydalanabilirler. Kitap hakkında bilgi almak için: Tarım Tarihi ve Deontoloji
|
neden tarımsal kıymet takdiri dersi öğretilmekte ve kıymet takdiri sözcüğü nerelerde geçer?
---------- Mesaj eklendi (16:54) ---------- Önceki mesaj (16:34) ---------- paranın zaman değeri ile ilgili hesaplamalar nelerdir özellikle bileşik faiz hesabı nedir? ---------- Mesaj eklendi (17:03) ---------- Önceki mesaj (16:54) ---------- rant nedir çeşitleri nelerdir? |
Alıntı:
Bileşik Faiz Hesaplamaları |
tarımsal kıymet takdiri dersi neden öğretilmekte ve kıymet takdiri sözcüğü nerelerde geçer?arkadaşlar bu konu hakkında bilgisi olan var mı acaba?
|
Arkadaşlar Madımak Otu ile ilgili bilgilere ihtiyacım var slayt konum ama madımak otu yazınca Madımak Oteli geliyor hep =) ekolojik ve ekonomik önemi kaldı bulamadığım.etken maddesi ve faydalarını tıbbi önemini buldum.. acil bir duru m yardımcı olursanız sevinirim =)
|
Benim için Çok önemli lütfen
Süt Sığırcılığının Ekonomiye Katkısı |
Alıntı:
Alıntı:
Türkiye Süt Sığırcılığı Üzerine Bir Çözümleme Türkiye'deki Süt Sığırcılığının Sorunları ve Çözüm Olanakları Süt Sığırcılığı İşletmelerinin Başarılı Olma Şartları Forumdaki bu gibi konular faydalı olabilir. Bakmanızda yarar var. |
Hocam iyi günler,
öncelikle gerçekten çok faydalı bir iş yapıyorsunuz mera yönetimi dersi sınav soruları var mı acaba şimdiden teşekkürler |
Alıntı:
Maalesef yok. |
S.a arkadaslar . Yağ ikame maddeleri hakkında sunum yapmam gerekiyor . Süt teknolojısı bolumunde okuyorum . yağ ikame maddeleri arastırdım ama bısey bulamadım dogru duzgun elinizde yağ ikame ıle ılgılı ne varsa paylasırsanız sevınırım .
yardımcı olabılecek kımse yok mu acabA? |
çok acil makine dinamiği notları lazım
|
Alıntı:
Süt teknolojisi konusunda bir bilgim olmadığı için maalesef elimde de döküman yok. Alıntı:
|
Forumda arama yaparsanız "çok acil" şekilde ulaşacaksınız.[/QUOTE]
forumda tarım makinaları bölümü altında makina dinamiği arama sı yaptığımda bölümün tanıtımı çıktı. daha nasıl arama yapbileceğimi bilmiyorum.yardım |
Alıntı:
|
Forum saati GMT +2 olarak ayarlandı. Şu Anki Saat: 05:10 |