![]() |
Üretim Ekonomisi
|
Alıntı:
Maalesef. Yalnızca "Genel Ekonomi" ve "Tarım Ekonomisi" notları bulunuyor. Belki aradığınız kısımlar bu iki notta vardır. |
tarım traktörleri ve hayvansal üretim ders notlarını atabilirseniz sevinirim dostlar...
|
Alıntı:
E-Mail adresine ders notu gönderme hizmetimiz bulunmamaktadır. Ders notu bulunduğu takdirde burdan indirebilirsiniz. |
Üreme Fizyolojisi notu var mı acaba?
|
Alıntı:
Maalesef. |
Merhaba, 1. Çevre ve Endüstriyel Biyoteknoloji
2. Gıda ve Mikrobiyal Biyoteknoloji hakkında bilgi verebilir misiniz ? |
mrh ben zirai ilaç bayilik sınavına gireceğim sınavda sorumlu olduğumz konular ve bi kaynak önerme şansınız vrmı
|
Merhaba,
Alıntı:
Alıntı:
|
slm
|
Alıntı:
|
istatistik ve analitik kimya sınav soruları lütfennnn...
|
Alıntı:
Sınav soruları maalesef yok. |
istatistik ve analitik kimyayla ilgili çalışma soruları.lütfennnnn
tmm sağolun:img-bye2: |
tarla ürünleri deneme ve değerlendirme ders notu varmı?
|
Moleküler Biyoloji ve Hayvan Fizyolojisi notları var mı acaba ?
|
Merhaba,
Alıntı:
Alıntı:
|
inşaat malzeme bilgisi,
hidroloji, hidrolik, sulama suyu kalitesi ve tuzluluk, kırsal yerleşim tekniği tarımsal proje hazırlama ve değerlendirme tarla bitkilerinde kalite ve depolama ders notları varmıdır çok makbule geçer |
Alıntı:
Ders Notları bölümünde sağ taraftaki Bu Bölümde Ara ara kısmına sırayla malzeme, hidroloji, hidrolik yazarak aratın. İlk 3 ders notuna ulaşacaksınız. Diğerleri içerisinde olanlar; Sulama Suyu Kalitesi ve Tuzluluk Sulama Suyu Kalitesi Bahçe Bitkilerinde Proje Hazırlama Tekniği Ders Notu Koruma ve Depolama Yapılarının Planlanması Ders Notu Gıda Ambalajlama ve Depolama Ders Notları Bu şekildedir. Başka yok maalesef. |
gıda teknolojisi ile ilgili ders notları eklenirse sevinirim
|
Bitki Koruma Ürünleri Bayi ve Toptancılık sınavı ile ilgili çalışma notlarınız varsa paylaşırsanız sevinirim
|
Alıntı:
Gıda Mühendisliği ve Teknolojisi bölümündeki konulara ve dökümanlara bakabilirsiniz. Ek olarak Ders Notları bölümünde gıda şeklinde arama yaparak da çeşitli ders notlarına ulaşabilirsiniz. |
organik tarım programı için sürdürülebilir tarım ders notlarına ihtiyacım var..
|
Alıntı:
Zamanında tema.org.tr'nin kütüphanesinde bulunan notları işliyorduk. Sitedeki "çevre kütüphanesi" kısmından bu notlara ulaşabilirsiniz. Bunların haricinde hangi konuların işleneceğini söylerseniz yardımcı olmaya çalışırız. |
toprak bilgisi ders notları ve gıda bilimleri ve teknolojisi
|
Alıntı:
Ders notları bölümünde toprak ve gıda kelimelerini ayrı ayrı aratarak ulaşabilirsiniz. |
Zirai üretim işletmeciliği
Zirai üretim işletmeciliği yada tarımsal üretim işletmeciliği veya tarımsal işletmecilik ve planlama ile ilgili kaynak arıyorum çok acil. Dersin asıl adı zirai üretim işletmeciliği ama direk bu isimde bir kaynak bulamadım malesef.3 gündür aramadığım yer kalmadı ama diğer iki kaynaklada sorunumu çözebilirim.Tarımsal makina işletmeciliği gibi bir notta olsa olur.Şimdiden teşekkürler
|
Alıntı:
Maalesef elimde bulunmuyor. |
Bitki Koruma Ürünleri Bayi ve Toptancılık sınavı ile ilgili çalışma notlarınız varsa paylaşırsanız sevinirim
|
Alıntı:
Bayilik başvurusuna ilişkin konuda ders notları, sunuları, yönetmelikler, çıkmış sorular bulunuyor. |
konu anlatımı ykmu
|
Alıntı:
|
Tesekur ederım..
|
selam ben bahce tarımı 2 sınıf öğrencisiyim bana tohumculuk dersi notları lazım ayrıntılı biraz yardım için şimdiden teşekkurler
|
not veren kimse yok heralde ??
|
Alıntı:
|
reçete yazma sınavı ile ilgili elinde not olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim
|
Alıntı:
Zirai İlaç Bayiliği Sınavına Hazırlık Ders Notları faydalı olacaktır. Ek olarak çıkmış sorulara bakabilirsiniz. |
DERS NOTU
BİYOMETRİ(İSTATİSTİK) notları var mı?
|
Alıntı:
İstatistik Ders Notu Buyrun. |
Forum saati GMT +2 olarak ayarlandı. Şu Anki Saat: 00:35 |