![]() |
tarımsal yapılar ve sulama notlarınıda koyarsanız çok memnun olurum.
|
boya bitkileri kökboya
|
bana organik tarım bölümünün hayvansal üretim teknikleri ders notları lazım ilgilenirseniz sevinirim
|
Alıntı:
Organik Tarım bölümümüzde Organik Hayvancılık ile ilgili konu(lar) bulunuyor. Onları inceleyebilirsiniz. Alıntı:
Derli toplu bir not yok. Ancak bölümdeki konulardan, diğer ders notlarından faydalanabilirsiniz. |
ya ben burda ilçe tarım müdürüyüm veteriner hekimim ünv de organik tarım bölümünün hayvansal üretim teknikleri die dersi var bana bunu anlatmam söylendi ama ellerinde not veya kütap gib bişi yok bana konu başlığı gibi bişi lazım yani
|
Alıntı:
Müfredat belli mi ? Haftalara göre anlatacağınız konular belliyse en azından ona göre bir şeyler bulup, eklemeye; size ulaştırmaya çalışırız. Mesela şu konuları anlatabilirsiniz: Müfredatla ilgili de aradığınız konular olursa elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız. |
benim sorunum da bu zaten kitap gibi bişiyi yok geçen sene iraat müh girmiş kendime göre bişiler buldum anlattım diyo benim sdc nasıl bi gidiş yolu izleebilirim onun için soruştum size çünkü organik tarım bölümünüde sizin site içerdiği için sizden yardım alabileceğimi düşünüodum
|
Alıntı:
|
genel kimya ders notları warmı acaba
|
Alıntı:
Belki Organik Kimya Ders Notları ve Analitik Kimya Ders Notları işinize yarayabilir. Konu başlıklarına bakarak bilgi alabilirsiniz. "Genel Kimya" içinde ayrıca not eklemeye çalışacağız. Ders Notları bölümünü takip ediniz. |
bahçe bitkilerinde son gelişmeler
|
slm gıda mikrobiyoloji notları lazım yardımcı olursanız memnun olurum
|
Alıntı:
Bunun için gazetelerin tarımla ilgili haberlerine göz atmanız yeterli. Mesela, son 2-3 ayı taradığınızda en az bir kaç haber bulursunuz. Alıntı:
Gıda Mikrobiyolojisi Ders Notu Buyrun. Eksik konular için burdan istek yapabilirsiniz. |
toprak bilgisi ders notları varsa sevinirim..
|
Alıntı:
Ders notları bölümünde toprak yazarak aratınız. |
aslında ben tarım bölümü 1.sınıf öğrencisiyim kredili sisteme geçince dersler değişmiş ben çalışabileceğim sorularıyla birlikte ek kaynak arıyorum yardımcı olursanız sewinirim .teşekkürler..
|
Alıntı:
Sorular konusunda pek sanmıyorum. Ama dersleri yazarsanız not temin etmeye çalışırız. |
ürünlerin muhafaza, ambalajlama ve depolaması ile ilgili ders notu varsa bana yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler....
|
Alıntı:
http://www.ziraatciyiz.biz/et-ve-et-...eri-t2286.html http://www.ziraatciyiz.biz/bahce-bit...asi-t8631.html http://www.ziraatciyiz.biz/meyve-ve-...94.html?t=1594 http://www.ziraatciyiz.biz/organik-u...asi-t8193.html Arama yaparak bunun gibi konulara ulaşabilirsiniz. |
merhaba ahmet nedim yüksel sera yapım tekniği (hasad yayıncılık)
|
Alıntı:
Telif hakkı olan eserlerin yayınlanması yasaktır. Temin etmek için ilgili yerlerden satın almalısınız. |
selam omü tarla bitkileri TEMEL İNTERNET UYGULAMALARI dersi muafiyet sınavı için not arıyorum yada çıkmış sorular bu konuda yardımcı alabilecek birileri varsa çok memnun olurum
|
Alıntı:
Bilgisayar dersi oluyor sanırım ? Hangi hoca geliyor ? |
HİÇ DERSE GİREMEDİM DAHA SANIRIM HASAN HOCA :) HEM İŞ HEM OKUL OLUNCA
Doç. Dr. HASAN ÖNDER HOCA DAN ALIYORUM ŞİMDİ BULDUM :) |
Alıntı:
Büyük olasılık test olacaktır. Bilgisayar kullanımına aşina iseniz zaten geçecek kadar not alabilirsiniz. Bunun dışında Word, Excel, PowerPoint menülerini inceleyin, nerde ne var biraz öğrenmeye çalışın. Excel'deki çok sık kullanılan formüllere, PowerPoint'teki "Asıl Slayt" menüsüne bakın (Office 2003 ve öncesi sürümlere göre sorular gelebilir). Sınavda kopya çekmeye de çalışmazsanız geçersiniz. Son olarak, Hasan Hoca'dan ders aldığınız için çok şanslısınız. Fakültedeki en iyi hocalarımızdan biridir. Belki de öğrencinin yüzüne bakan, bakınca gülümseyen tek hocadır. :) |
Alıntı:
|
omü ziraat fakültesi mikrobiyoloji ders notları acill şimdiden teşekkürler :)
|
Alıntı:
|
Tarla-Bahçe Ürün. İşletmeciliği
|
kavurma üretim teknolojisi ödevim burda ki bilgiyi kullandım fakat daha fazla bilgiye ihtiyacım var yardım edebilir misiniz?
|
ödevime yardım eder misiniz
erik hakkında sistematik,pomolojik sınıf vb bilgiler,yetiştirildiği bölge ve şehir hakkında bilgi (grafik/şekilli olabilir) varsa alabilir miyim?
slayt şeklinde hazırlayıp anlatım yapıcam da yardımlarınızı bekliyorum. |
Alıntı:
Erik Yetiştiriciliği ve Erik Çeşitleri konularından bilgi alabilirsiniz. Üretilen miktar vs. gibi bilgilere ise TÜİK'ten bakabilirsiniz. |
Alıntı:
Alıntı:
Gıdacı olmadığım için maalesef çok yardımcı olamıyorum. Bulduğum kadarıyla eklemeler yapabiliyorum. Kavurma Üretimi ve Kavurma Üretimi Hakkında konularını inceleyebilirsiniz. |
Tarla ve Bahçe Ürünleri İşletmeciliği ders notları
|
Alıntı:
KAVURMA ÜRETİM TEKNOLOJİSİ Kavurma, kasaplık hayvan karkas etlerinin değişik parça büyüklüğünde (3-6 cm), genellikle 7 cm'yi geçmeyecek büyüklükte doğranıp açık veya kapalı kazanlarda çeşitli et yağları içinde sıcaklık uygulanıp kavrulması pişirilmesi ile elde edilen daha ziyade bizim ülkemize Ortadoğu ve bazı Asya ülkelerine has özel lezzette tipik bir et ürünüdür. Üretim aşamaları;
Bizim hocamızın bizlere anlattığı sunumun birebir aynısı. Umarım işini görür. |
tarım ekonomisi bölümü ekonometri ders notunu eklerseniz çok sevinirim
|
slm benim hayvansal organizasyon diye bir dersim var konum üretim ve hayvan ıslahı ile ilgili organizasyon diye yardımcı olursanız sevinirim ilginize tşk ederim
devlet organizasyonlarından tarım ve köyişleri bakanlığının organizasyonu ve kamu iktisadi tesebbüsleri ve genel yapıları diye iki başlık altında konum var yardımcı olursanız sevinirim ilginize tşk ederim |
devlet organizasyonlarından tarım ve köyişleri bakanlığının organizasyonu ve kamu iktisadi tesebbüsleri ve genel yapıları diye iki başlık altında konum var yardımcı olursanız sevinirim ilginize tşk ederim
|
bitkide çinko ve noksanlığı ve çinko gübrelemesi
|
Alıntı:
Toprak Bilimi ve Bitki Besleme bölümündeki arama kutucuğuna çinko yazarak çıkan sonuçlardan faydalanabilirsiniz. Bununla ilgili 3-5 tane konu vardır. |
Forum saati GMT +2 olarak ayarlandı. Şu Anki Saat: 12:32 |