![]() |
Alıntı:
Nar Budaması konusunda bir video var. Ancak maalesef yeterli değil. Genel olarak meyve budaması ile ilgili yaklaşık yarım saatlik videolar bulunuyor. Dilerseniz onlara bakabilirsiniz. Daha fazla bilgi almak için nar konusunda hazırlanan kitap, kitapcık, broşürlere bakmanızı öneririm. |
tarım ekonomisi ders notları varsa memnun olurum
|
Alıntı:
Bölümde tarım ekonomisi yazarak arama yapınız. |
[teşekkür ederim de sadece çeşitler var fakat ıslahın rolü olarak bana bir kaç bilgi verse idniniz iyi olur du tekrar teşekkür ederim
|
Alıntı:
Ayrıca çeşitleri geliştiren kurum/kuruluşların internet sitelerinde çeşitlerle ilgili bilgiler yer alıyor. Dilerseniz bunlara bakıp bir karşılaştırma yapın, ona göre de notlar alırsınız. |
benim ödevim şu şekilde:türkiyede ekmeklik buğday üretiminde ıslahın rolü nedir diye yanı ıslah çalışmalaRI ile ekmeklik buğdayda ne gibi katkılar sağlamıştır
|
mikoloji ders notu varsa,gönderirseniz sevinirim
|
Alıntı:
Alıntı:
Forumda mikoloji kelimesini aratarak çeşitli kaynaklara ulaşabilirsiniz. |
Allah razı olsun çok teşekkür ederim
|
ziraat fakültesi ikinci sınıf dersi olanlar ellerinde F test istatistigi ile dökümanı olan paylaşırsa sevinirim
|
meraba lutfen bana kahvalti sebzeleri,bal,mayonez,haqqında ders notları lazim eger varsa
|
Alıntı:
Araştırma-Deneme Metotları, Teknikleri ders notlarında vardır sanırım. Alıntı:
Bal, mayonez konularında maalesef ders notu bulunmuyor. |
selam aleyküm
benim bi ödevim var dı poliplpoidy ayrıntılı bir şekilde arastırıp tarla bitkilerinde uygulanmasını araştırın diye aynen ödev bu şek,lde yardımcı olursanız sevinirim çok acil yetişmesi lazım tşk ederim |
Alıntı:
Google Akademik ve YÖK Tez Merkezinden çeşitli çalışmalara, tezlere ulaşabilirsiniz. |
valla kusura bakma aradım bulama dım ya bana farklı bi yerdeb verebilirseniz çok sevinirim.
|
=)
Zootekni bölümü 1, sınıf öğrencisiyim. Genel Botanik dersi notlarını yayınlayablir misiniz acaba?
Şimdiden Teşekkürler... ;) |
Alıntı:
Ders notları bölümünde arama yaparak ulaşabilirsiniz. |
slm aleyküm ya bu ıslah beni bitirdi ya bu seferde ödev:bitkilerde uyuşmazlık ve kısırlık mekanizmaları ticari tohumluk üretiminde pratikte kullnım tekniklerini klasik kastrasyon işlemleri ile mukayese ederek araştırınız diyo bana yardım cı olursanız sevinirim ama çok acil lazım tşk ederim
|
böceklerin duyu organları ( göz,burun,anten vs) ve tepkileri :a014:
|
selam aöf tarım 2. sınıf 1. BAHÇE TARIMI
2.HAYVAN YETİŞTİRME 3.FİTOPATOLOJİ 4.ENTOMOLOJİ 5.TARIMSAL YAPILAR VE SULAMA acillen bu ders notları lazım yrdm ltfn |
Alıntı:
aöf tarım bölümü ders notları Burdaki konuyu inceleyiniz. |
türküye florasıda bulunan doğal bitkilerin süs bitkileri olarak kullanılması konusunda yardımcı olabilir misiniz
|
ya ben tarım makınaları 1 sınf ders notları ıstıyorum ındırıyorum acılmıyor tekrar yuklermısınz Süleyman demirel Üniversitesi
|
Alıntı:
Türkiye endemik süs bitkileri diye aratarak bilgilere ulaşabilirsiniz. Alıntı:
Hangi konuyu söylediğinizi anlayamadım. Konu linkini ekler misiniz ? |
ondokuz mayıs universitesı tarım ekonomısı bolumu ders notu var mı acıl lazımmm
|
Alıntı:
Üniversitesi üniversite ders notu eklememiz mümkün değil. Forumda bulunan tarım ekonomisi ders notundan faydalanabilirsiniz. |
ben tarım ekonomısı ders notunu ıstıyorum ders notlarında war ama O kıtabın aynısı
|
biri bana acil şu analitik kimya notlarını nsl çıkarabilirim hemen sçylesin lütfen :(((((((((
|
Alıntı:
Maalesef başka bulunmuyor. Alıntı:
Analitik Kimya Ders Notları ve Analitik Kimya Ders Notu konularından indirebilirsiniz. |
batanik ders notu mirobiyoloji,istatistik,yet tek 1,tohumculuk notlarını yollarsanız sevinirim
|
Alıntı:
Ders Notları bölümünde arama yaparak hepsine ulaşabilirsiniz. Dersleri sırasıyla sağ taraftaki bu bölümde ara kısmında aratınız. |
tarım tarihi ve deontoloji ders notu var mı?
|
Alıntı:
|
Ürünlerin Muhafazası, Ambalajlanması ve Taşınması ders notu var mı?
|
Alıntı:
http://www.ziraatciyiz.biz/et-ve-et-...eri-t2286.html http://www.ziraatciyiz.biz/bahce-bit...asi-t8631.html http://www.ziraatciyiz.biz/meyve-ve-...94.html?t=1594 http://www.ziraatciyiz.biz/organik-u...asi-t8193.html Arama yaparak bunun gibi konulara ulaşabilirsiniz. |
hayvan anatomi ve fizyolojisi -besleme fizyolojisi ve metabolizma -hayvan ıslahı -ders notları lazım
|
Alıntı:
Zootekni ve Ders Notları bölümlerinde arama yaparak ilgili konulara ulaşabilirsiniz. |
Tezim dolayısıyla yulaf ezmesi ile ilgili dökümana ihtiyacım var,çoğu yerde yulafın tarımı yani zirraat kısmıyla ilgili bilgi buldum ama bana gıda teknlojisi,beslenme açısından döküman gerekl,teşekkürler
|
ziraat fakültesi birinci sınıfım kimya dersinden gazlar çözeltiler mol kavramı ve kimyasal tepkimeler bunları bulamadımda yardımcı olurmusunuz Notları lazımda
|
Alıntı:
Gıda Teknolojisi ve Mühendisliği kitaplarından bu bilgilere ulaşabilirsiniz. Alıntı:
Konu anlatımı için arama motorlarından tek tek konuları yazarak yerli ve yabancı yüzlerce kaynağa ulaşabilirsiniz. |
Forum saati GMT +2 olarak ayarlandı. Şu Anki Saat: 00:23 |