![]() |
Alıntı:
Ders notları bölümünde hayvan yetiştirme şeklinde arama yaparak ulaşabilirsiniz. |
tarımsal yapılar ve sulama ders notları
|
bitkilerde alüminyum belirlenmesi hakkında çalışmalar veya tezleri nereden bulabilirim?
|
hayvan yetiştirme , et ve süt üretimi , kanatlı yetiştirme ve kanatlı eti-yumurtası üretimi gibi konularda bana ingilizce döküman lazım arkadaşlar elinde olan varsa yardımcı olabilir mi teşekkür ederim..
|
Alıntı:
http://tez2.yok.gov.tr/ http://scholar.google.com.tr/ Bu siteler yardımıyla arayabilirsiniz. |
Alıntı:
Tarımsal Yapılar - Prof. Dr. Metin Olgun kitabını alarak faydalanabilirsiniz. |
Alıntı:
Ders Notları, Zootekni, Gıda Mühendisliği bölümlerinde arama yaparak ulaşabilirsiniz. |
sitenizde anatomi ve fizyoloji notuna rastlayamadım.. sizden ingilizce olarak anatomi ve fizyoloji ders notu rica etsem benim için yardımcı olursanız teşekkür ederim..
|
Alıntı:
|
arkadslar mrb ınsallah yanlıs yere konu acmamısımdır
bı odevım var nette arastırdım cok az sey bul..hoca en az 4 sayfa ıstedı nodev Bu: Tarımın sanayi sektorune katkısı-artırma yolları lutfen bu hafta ıcınde teslım etmem lazım cok acıl sımdıden tskler guncel ..arkadaslar lutfen cok acıl salı gunu teslım etmem gerek hocaya |
Alıntı:
Direk bu şekilde değilde; tarım ve sanayi, tarımın sanayideki yeri, sanayi sektöründe tarım gibi aramalarla daha çok bilgiye ulaşabilirsiniz. Bu bilgileri de harmanlayarak ödevinizi tamamlayabilirsiniz. Bulduğum bazı dökümanlara aşağıdan ulaşabilirsiniz. Tarım ve Sanayi Sanayi ve Tarım İlişkisi Tarım-İş Gazetesi (Son Sayı) * Fırsat buldukça eklemeler yapacağım. Belki buraya link veremem ama forumda arama yaparak ulaşabilirsiniz. * Güncel sayıya anasayfadan ulaşabilirsiniz. |
Mr.Muhendis abi benim bitkilerde kök ve göde notlarına ihtiyacım var yardımcı olurmusun ben bulamdımda nasıl araatırayım söylermisin
|
Alıntı:
Bitkilerde kök yapısı, kök çeşitleri, gövde yapısı gibi aramalarla ulaşabilirsiniz. |
merhaba,
çukurova üniversitesi 1.sınıf botanik ve jeoloji ders notları ve final sorularını söylermisiniz? |
Alıntı:
Çukurova notları veya soruları bulunmamaktadır. Genel olarak eklediklerimiz herkesi kapsayacak şekilde olan notlar, sorulardır. Dilerseniz arama yaparak bunlara ulaşabilirsiniz. |
admin bana acilinden 18 mart ünv. toprak ders notlarını bulabilirmisin, şimdiden teşekkürler.
|
Alıntı:
1175 nolu mesajım sizin içinde geçerli. |
ACİLLLL
"Sebze tohumlarının çimlenme süreleri, sıcaklıkları ve çimlenme ortamları" ??????? |
Alıntı:
Bu değerleri sebzecilik kitaplarından ve yapılan önceki çalışmalardan bulabilirsiniz. Önceki çalışmalara göz atmak için buraya ve YÖK'ün Tez Merkezi'ne bakabilirsiniz. |
Alıntı:
mdondas´isimli üyeden Alıntı admin bana acilinden 18 mart ünv. toprak ders notlarını bulabilirmisin, şimdiden teşekkürler. 1175 nolu mesajım sizin içinde geçerli. admin o zaman kapsamlı bir toprak bilgisi ders notu da olabilir |
Alıntı:
Toprak Bilgisi Ders Notuna bakınız. Ayrıca ders notları bölümünde toprak şeklinde arama yaparak diğer toprak konulu ders notlarına da ulaşabilirsiniz. |
tarla bitkileri 2.sınıf öğrencisiyim.bitki besleme dersinde işlediğimiz azot elementi hakkında ödev hazırlamam lazım yardımcı olursanız sevinirim.
|
Alıntı:
Gerek forumda arama yaparak gerekse de tezlerde arama yaparak bir çok konuya, çalışmaya, projeye vs. ulaşabilirsiniz. |
Tarım hukuyla ilgili notlar acilen bana lazım,
|
Alıntı:
Tarım Hukuku Ders Notu Satın almak isterseniz: Tarım Hukuku - Prof.Dr. Suat Aksoy Buyrun. |
merhaba bölgelerimize göre yetişen süs bitkileri ile ilgili ders notlarına ihtiyacım var.
|
bitki ıslahı ile ilgili bir not varsa sevinirim ankara üniversitesine ait bi not var ama okunmuyor tam olarak..
|
Alıntı:
Genel Bitki Islahı Bahçe Bitkileri Islahı Ayrıca Bitki Islahı - Prof. Dr. Sezen Şehirali kitabını da satın alabilirsiniz. |
mrb...botanik ve zoloji ders notlarını paylaşırmısınız 1 inci sinif...
|
Alıntı:
Bölümde arama yaparak ulaşabilirsiniz. |
Haccp ile ilgili araştırma ödevine ihtiyacım var
|
Alıntı:
HACCP - Gıda Güvenliği Buyrun. |
seracılıkta yeni gelişmeler dersinden seranın iklimlendirilmesiyle ilgili ödevim var yardımcı olursanız çok sevinirim
|
Alıntı:
Seracılık ve Sera Kurulum Konularına bakabilirsiniz. Ayrıca kaynak kitap olarak da Sera İklimlendirme Tekniği kitabını satın alarak faydalanabilirsiniz. |
Bitki besleme ve gübreleme N P K analizleri
Arkadaşlar labaratuar calısmaları gerekiyor N P K için yani NPK analizleri kuru yakma vs analizler için rapor yazmam geterkiyor nerden bulabilirm yardım ederseniz sevinirim.teşekürler...
|
merabalar ben bişey sormak istiyordum, suyunu bırakmayan Intense adlı bir domates çeşidini serada denemek istiyoruz fikri olan varmı?ne önerirsiniz?şimdiden tşkler....
|
ıslah
slm ben birşey sormak istiyorum türkiyede ekmeklik buğday yetiştiriciliğinde ıslahın rolü çeşit geliştirmede çalışan kuruluşların şimdiye kadar geliştirdikleri çeşitlerin isim ve bölgeleri nelerdir ttşk ederim
|
Alıntı:
Burdan bakabilirsiniz. |
iyi akşamlar ben tahıl ürünlerinde toz patlaması nedir bilmekistiyorum teşekkürederim
|
nar'ın budama şekli ve terbiye sistemi ile ilgili bilgi arıyorum. teşekkürler.
|
Forum saati GMT +2 olarak ayarlandı. Şu Anki Saat: 04:58 |