![]() |
Alıntı:
|
merhaba ben zirai ilaç bayilik sınavına girmek istiyorum aday.ankara.edu.tr bu siteden giriş başvuru yapmamız gerekiyormuş ama ben siteye girdiğimde herhangibir sınav bulunmamaktadır yazıyor bana yardımcı olabilirmisiniz acaba şimdiden teşekkürler
|
Alıntı:
Başvurular başlamadı. |
Sınav geçiş notuna istinaden 80 sorundan
a)en az 70 adetini mi doğru yapmak gerekiyor? b) %70'i olan 56 adetini mi doğru yapmak gerekiyor? |
Alıntı:
|
çalışmadan geçilecek türden bir sınav değil(bitki koruma bölümü okuyanlar istisna olabilir)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
eşimde belge var o yüzden sınava gireyim mi ne yapayım düşüncesi yok :D |
sınavda kaç net yaparsak belge sahibi oluyoruz?
|
Alıntı:
|
Ben anadolu üniversitesi tarım bölümü okuyorum. dersler arasında bitki sağlığı ile ilgili bi bölüm yokmu yoksa ben mi bağdaştıramadım.
yoksa acaba ilgili yerlere yazsam gereğini yaparlarmı biligisi olan varmı ? teşekkürler... |
Alıntı:
|
Belgeyi almak için kac puan almamiz gerekiyor
|
Bir kişi de ya biz neden bu sınava giriyoruz demiyor. Adam fakülteyi bitirmiş Mühendis olmuş, ilaç satmak için tekniker kimyager eczacı ile sınava giriyor o adamlar neden giriyor demiyor. Siz de gidin eczane açın. Sahi Eczacılık fakültesi mezunları dükkan açarken neden sınava girmiyor. :))))
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi |
Alıntı:
|
sınav kaç ayda 1 oluyor ? 6 ayda 1 mi, 1 yılda 1 mi ?
|
Merhaba,
Her soru eşit puanlı mı ve 4 yanlış 1 doğruyu götürüyor mu ? |
Alıntı:
Alıntı:
Eşit puanlı, sadece doğrular hesaba katılıyor. |
ziraat fakültesi son sınıf öğrencisiyim, sınava girme hakkım varmı
|
Alıntı:
|
Arkadaşlar ders notları nerde yahu?
|
Alıntı:
|
merhaba arkadaşlar, organik tarım mezunları zirai ilaç bayilik sınavına girebiliyor mu?
|
Alıntı:
|
bayilik sınavına gecen yıl basvurdum tekrar il gıda tarıma gitmem gerekiyor mu acaba ??aynı evrakları hazırlamam gerekiyor mu ?
|
Alıntı:
|
Merhaba önceki sayfada bir arkadaş sormuş ama devamını getirmemiş AÖF önlisans Tarım mezunuyum.Alta yazdığım dersler vesilesi ile bu sınava girebilirmiyim
-fitopatoloji -tarla bitkileri -bahçe tarımı -örtü altı üretim -tarım alet ve makinaları |
Alıntı:
Fito aldığınız için girebilirsiniz. |
Ben önlisans peyzaj ve süs bitkileri okudum daha sonra aôf ile işletme lisansa tamamladım. Önlisans peyzaj diplomam elimde mevcut. Lisans işletme mezunu olmam bu sınava girmeme engel mi? Önlisans peyzaj diplomamın bu sınava girmem için geçerliliği var mi? Bitki koruma dersi aldım peyzaj bölümünde.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Ben peyzaj teknikeri olarak geçiyorum ve bitki koruma dersi aldım. Heralde hakkım vardır bu sınava girmeye. |
Alıntı:
|
Çıkmış sorularda gördüğüm etkili madde, kullanılacak herbisit sorularında sorun yaşamaktayım. Bakanlığın yayınlamış olduğu zirai mücadele teknik talimatları kitaplarında "kullanılacak bitki koruma ürünleri ve dozları" kısmında bakanlık tarafından yayınlanan bitki koruma ürüneri kitabında tavsiye edilen bitki koruma ürünleri ve dozları kullanılır ifadesi var. Fakat ben böyle bir kitaba ulaşamadım. Yine aynı şekilde bakanlığın BKU sitesinde bununla ilgili bir liste hazırlamışlar fakat çok karışık. Bu konu hakkında tavsiyelerinizi bekliyorum. Teşekkürler.
|
Bu sınavı kazanıp belge alındığını varsayalım. Mühendis olmayan tekniker ve teknisyenlere nasıl bir fayda sağlayabilir.
|
Alıntı:
|
Merhaba ben laboratuvar Teknolojisi MYO ikinci sınıf öğrencisiyim Haziran ayında mezun olacağım bitki ile ilgili ders aldım sınava katılabilir miyim?
|
Merhabalar ben sınava ilk kez gireceğim bir şey öğrenmek istiyorum sınav Ankara'da tek bir okulda mı yapılıyor yoksa genel olarak okullara rastgele dağıtım mı oluyor ?
Şimdiden teşekkürler .. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Bir okula o kadar kişi sığarsa tek okulla yetinirler. :) |
bitki koruma dersi aldım girebilir miyim sınava *
|
Forum saati GMT +2 olarak ayarlandı. Şu Anki Saat: 06:00 |