![]() |
arkadaşlar sınav sonuçları neden açıklanmadı hala,bilgisi olan varmı?
|
Sözde tarsimden onay gelmesini bekliyorlarmış sınavı açıklamak için sanki sınavı tarsim düzenledi. Güvensizlikden başka bir şey değil
|
biryerde 3 matta aciklanacak diye okumustum ama ses yok. okudugum yeri de bulamiyorum
|
Kılavuzda 3 mart yazıyor
|
sinav aciklandi
|
Sonuçlarınız nasıl arkadaşlar ?
|
sonuçlar önceden belliymiş....
|
Alıntı:
|
03.03.2016 tarihinde açıklanması gereken sınav 04.03.2016 tarihinde açıklanmıştır.Segemi aradığımızda tarsimin onayını bekliyoruz dediler.Merkezi sınavlarda kaç puan alındığı ve kaçıncı sıralamada olduğunuz açıklanır.Şahsi fikrim Tarsimin listesini beklediler,hepsi bu.
|
Alıntı:
|
Kazandı kazanamadı seklinde acıklandı.
|
Arkadaşlar bu sınavın adil bir sınav olduğunu ve tarsimin listesini bekleme gibi bir şey olmadığını belirtmek isterim. Ben ve sınava giren iki arkadaşımın hiçbir tanıdığı yok. Çalışarak sınavı kazandık. Ülkemizde bir çok sınava güven kalmadığını biliyorum ancak bu sınavı çalışarak kazanabileceğinizi söyleyebilirim.
|
öncelikle tebrikler.fakat segemi aradığımızda tarsimin onayını beklediklerini söylediler.Neyin onayı olduğunu çözemedim,kaldıkı bu ülkede osym nin sınavlarında sıkıntı varken segem yaptığı sınav zor olmasa gerek.Saygılar.
Alıntı:
|
Sınavı hakkıyla kazananlar tabi ki olmuştur. Tebrikler Şeniz hanım.
Buradaki asıl sorun bence; 1) Onay bekliyoruz demeleri, 2) Kazandı-kazanamadı diyerek insanların durumlarını görmelerini engellemeleri. Halbuki hiç bu yola girmeden şu testten şu kadar doğru, şu kadar yanlış denilse; sıralama eklense, bu tarz "şüpheli" yaklaşımlar olmayacaktı. Ben sınava girmedim ama girmiş olsaydım kurumdan detaylı durum analizimi talep ederdim. Nerede, nasıl hatalar yaptım, kaçıncı oldum öğrenmek isterdim. |
Sıralamınızı ve puanınızı eğitim sırasında isteyen öğrenebiliyor.
|
Eğitim devam ediyor sanırım. Katılan arkadaşlar, eğitim nasıl gidiyor ? Deneyimlerinizi yazarsanız seviniriz.
|
Yeniden eğitim düzenlenecektir. İlk mesaj bu doğrultuda düzenlenmiştir.
|
Ziraat mühendisleri icin bölüm söz konusu mu? Ek te teknikerler icin ayrica bölumler not dusulmus fakat boyle birsey muhendisler icinde gecerli mi?simdiden tesekkurler
|
Alıntı:
|
MERHABA ARKADAŞLAR
TARIM SİGORTALARI EKSPERLİĞİ SINAVI İÇİN NASIL BİR ÇALIŞMA SİSTEMİ KURMAK GEREKLİ, GEÇMİŞ DENEYİMLERİ OLAN ARKADAŞLARDAN ÖZELLİKLE BİLGİLERİNİ PAYLAŞMALARINI , SINAV VE SONRASI HAKKINDA BİLGİLENDİRMELER YAPMALARINI İSTİYORUM. HEPİMİZİN FAYDASINA OLACAKTIR.
TEŞEKKÜRLER...:a025: |
TARSİM SINAVININ DERS NOTLARINI NERDEN TEMİN EDEBİLİRİZ ????
|
Konudaki yorumları okuyun arkadaşlar. Toplamda 11 sayfada 102 yorum var.
|
çalışabileceğim bir kaynak önerebilirmisiniz
|
Tarsim sinavi icin hangi kaynak yada sorular varsa paylasabilir misiniz ?
|
Konudaki yorumlara bakınız.
|
Herhangi bir kitap var mı çalışabileceğimiz geçen sene ben girdim sınava çalışacak bi kaynak bulamadığın için 0 bilgiyle girdim
|
Bugün bu sınava katılmaya karar verdim sanırım bir sonraki eğitim erdemlide olacakmış konuyu bastan asağı okudum bilgi ve tecrübe sahibi faydası olur deyip söylemek isteyen arkadaşlardan msj bekliyorum iyi forumlar
|
ön eleme sınav örneği varmı ?
|
Merhaba anlamadığım şu bölge ismi ve kadro vermiş memleketime göre mi bu ayarlanıyor nasıl oluyor alımları lütfen bilgiiendirir misiniz?
|
Arkadaşlar eksperlik için herhangi bi kaynak var mı.
|
sınav giriş belgeleri ne zaman yayınlanacak bilgisi olan var mi
|
Alıntı:
Alıntı:
|
orda konaklamis varsa ne yapmamiz gerekiyor bilgilendirir misiniz?
|
Arkadaşlar on elemeyi kazandim Allah rizasi icin biri beni aydinlatsin :-) nasil bir çalışma Kosulu var ayda kac gun ücreti vs faceden de yazabilirsiniz buradan iletişimde sorunlar yaşıyorum hakim degilim. Eksperlikten bahsediyorum
|
merhabalar sonuçlar bugun acıklandı ben de kazanmışım en çok merak ettigim konu ücretlendirme. bu konuyu biraz daha acabilirmisiniz rakamsal olarak :) şimdiden teşekkürler
|
bursa bölge bende kazandım.. hayırlısı olsun kazanan arkadaşlara eğitim süreci bizi bekliyor..merak eden arkadaşlar günlük ücret alınıyor iş yapılan gün ve arabanızla giderseniz km başına ücret veriyor..
---------- Mesaj eklendi (10:31) ---------- Önceki mesaj (10:25) ---------- Alıntı:
|
merhaba arkadaşlar. bende sınavı yeni kazandım. iyi güzel eğitime gideceğiz ama ne kadar kazanacağız bilen hiç kimse yok mu?? :)) km başına yada rapor başına ne kadar para alıyoruz ve ne zaman para kazanmaya başlayacağız, bilen biri aydınlatırsa çok güzel olacak..
|
Arkadaşlar altı üstü ön elemeyi geçtiniz. Daha eğitim ve bunun sonucunda sınav var. Eksperlik belgesini elinize alana kadar bekleyin hele bi.
Ayrıca tarsim sizi ne zaman görevlendirirse o zaman gider raporunuzu yazarsınız. Bildiğim kadarıyla günlük para alıyorsunuz. Ama görevlendirme içinde bi torpil şarttır tabi :) |
hocam açıkcası çalışan insana para var bu işte.. size aylık iş geliyor diyelim 100 köy siz bunu istediğiniz gibi günde 3-4-5 kaç köy yaparsanız ona göre planınızı kendiniz yapıyorsunuz.. 2 kişi gidiliyormuş.. kendi arabanızla gidilirse km başına 70 kuruş veriyor.. 1 gün içinde 310tl olması lazım.. bölgeye göre iş yoğunluğu değişir.. dediğim gibi çalışıp işini ciddiye alan insan para kazanır ama işini ciddiye almayan doğru düzgün iş yapmayan insanada görev verirlermi orası ayrı.. zaten kazananların çoğu işe başlamıyormuş bu yüzden bu alımlar oldu.. adamlar kazanıyor ama ne eğitime ne birşeye geliyor başkasının hakkınıda yiyor..
|
Antalyadan kazananlar kimler :)
|
Forum saati GMT +2 olarak ayarlandı. Şu Anki Saat: 14:32 |