![]() |
Alıntı:
|
Merhabalar ben 26 marttaki bayilik sınavına hazırlanıyorum. Bayağı bir okunucak kaynak var hemen hepsi de kitap okuyup özetini çıkarmak uzun sürüyor. Daha önce girip kazanıp tecrübe eden arkadaşlar çalışma konusunda nasıl bir yol izledi merak ediyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
|
merhabalar, https://aday.ankara.edu.tr/Default.aspx sitesinden sınav ücreti yatırmak için giriş yapıyorum fakat bizim sınav ile ilgili herhangi bir başvuru veya ödeme işlemi görünmüyor. buradan sınav ücretini ödeme yapan arkadaşlar var mı?
|
Alıntı:
İlk sayfayı inceleyiniz. Harç ücreti yatırma işlemleri henüz başlamadı. |
Alıntı:
|
Merhaba arkadaşlar,biraz önce bayilik sınavı için aday.ankara sitesine kayıt oldum fakat bu t.c nize ait başvuru bulunamamaktadır diyor.Oysa il tarım müdürlüğüne evraklarımı vermiştim.Bunun nedeni ne olabilir? veya bu şekilde sorunla karşılaşan oldu mu?
|
Alıntı:
Sistemde bugün bir sorun varmış galiba. Yarın tekrar deneyin, yine değişmezse iletişime geçersiniz. |
8-19 Şubat 2016 (15 Ocak 2016 tarihine kadar Bakanlığımız il müdürlüklerine gerekli belgelerle başvurularını yapan adaylar, https://aday.ankara.edu.tr adresine kayıt olup, ASYM'ye ait sanal pos üzerinden kredi kartı ile sınav ücreti olan 60 TL'nı ödeyerek kayıtlarını tamamlayacaklardır. Bu sistemde adayın "T.C. kimlik numarası, adı soyadı, doğum tarihi, doğum yeri, unvanı, mezun olduğu okul, bölümü, başvuru yaptığı il, diploma tarihi ve diploma numarası, cep telefonu, e-mail" bilgileri alınacaktır.)
|
sifre istiyor il Müdürlüğü ne başvuru yaptiktan sonra şifre vermediler
|
Alıntı:
|
arkadaş lar ödeme yaparken sikinti ceken oldumu denemedigim kart türü kalmadi pttkarta kadar denedim isleminiz basarisiz diyor
|
Alıntı:
Ankara Üniversitesi Sınav Yönetim Merkezi İletişim Bilgileri Adres: Ankara Üniversitesi Sınav Yönetim Merkezi Ord. Prof. Dr. Şevket Aziz Kansu Binası A Blok 5.Kat Tandoğan Yerleşkesi 06500 Beşevler/ANKARA/TÜRKİYE Telefon: (312) 222 05 39 / 222 05 40 Faks: (312) 222 05 31 E-Posta: asym@ankara.edu.tr |
bende bütün işlemleri yaptım ücreti ödedim ama fotoğrafım aday profilinde gözükmüyor varmı bu sıkıntıyla karşılaşan acaba?
edit: tamam sorunu çözdüm arkadaşlar :) |
merhabalar..2016 zirai ilaç bayilik sınavına basvurumu yaptım.ınternet uzerınden asym birimine para yatırmak icin giriyorum ama sınava daır hıcbırsey cıkmıyor. yardımcı olurmusunuz 60 tl yi nasıl yatırcagıma dair..tesekkurler
|
Alıntı:
Harcı yatıranlar oldu, sistemde bir sorun yok gibi görünüyor. Farklı tarayıcı ile deneyin. |
arkadaşlar odeme yapacağınız kartın şifresini yazmayın ödeme yaparken telefonunuza ayrı bir şifre geliyor 5 haneli şifre kısmına onu yazacaksınız . eğer kartın kendi şifresini yazarsanız kabul etmiyor onun içinde işleminiz başarısız diyor.
|
sınav parasını nasıl yatıracağız kısaca anlatabilirmisiniz banka şubesinden halledebiliyor muyuz
|
Alıntı:
|
Merhaba.51 yaşında ziraat mühendisi peyzaj mimarıyım.Önümüzdeki yıl bu sınava girmek istiyorum.Belgeyi alabilir miyim? Belgeyi aldıktan sonra çalışma şartlarında yaş sınırı var mı? Şimdiden teşekkürler.
|
Alıntı:
Öncelikle hoşgeldiniz. Herhangi bir yaş sınırı bulunmamaktadır. Dilediğiniz sürece kullanabilirsiniz. |
bölüm adı kısmına ne yazıcaz.
|
Alıntı:
|
diploma da sadece ziraat mühendiliği programı yazıyor.sorun olurmu
|
Alıntı:
|
Ziraat mühendisi olarak girdim üniversiteye alt program olarak (toprak ,tarla,bitki koruma) girmedim son sene alt program seçtik.diplomada sadece ziraat mühendisliği programını tamamlamıştır yazıyor
|
Alıntı:
|
Sınav ücretini yatırmak için BUGÜN SON GÜN.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
il mudurlugune basvuruyu yaptim. Aday sistemine kayit oldum. Parayi yatirdim. Ama sisteme girdim.basvurunuz bulunmamaktadir diyor. Bu durumu yasayan biri varmi? Ve neden bole olmustur?
|
Alıntı:
|
Kiralik zirai ilac bayilik belgesine ihtiyacim var belgesi olan arkadaslarla irtibata gecmek istiyorm
|
merhaba
sistemde başvurumuz gözükmüyor sebebini biliyormusunuz... teşekkürler |
Alıntı:
Alıntı:
Aynı sorunu yaşayanlar var. Büyük ihtimal sistemsel bir sorun. |
@ahmet arsln xxxxxxx nolu numaradan ulaşabilirsiniz
|
Alıntı:
Alıntı:
|
Forum saati GMT +2 olarak ayarlandı. Şu Anki Saat: 20:59 |