![]() |
hocam merhabalar ben yine kacırdım başvuruyu...sizce halen şansımız varmı
|
Alıntı:
Çok uzun bir başvuru süresi vardı. Uzatılacağını sanmıyorum. Resmi olarak yapılacak hiç bir şey yok ne yazık ki. |
arkadaslar sınav basvuru tarıhı nısan 24 de sınmus mazeretlı uzatma varmı bugun gıtsem kayıt yaaprlar mı
|
Alıntı:
|
Zirai ilac bayilik sinavi başvuru
Merhaba,
Bitki Koruma bölümü okuyorum , mezun olmadan ilac bayilik sinavina girebilir miyim? Sinav tecrübesi acısından ? |
Alıntı:
Maalesef hayır. |
Bugünden itibaren sınav ücretini yatırma ve internetten başvuru yapma işlemleri başlamıştır. 15 Mayıs tarihine kadar tamamlamanız gerekmektedir.
|
Bankaların internet işlemleri sayfalarından da ödeme yapabilirsiniz. Ödemeler kısmından MEB'i seçtiğinizde aşağıdaki gibi "Bitki Koruma..." seçeneği çıkacaktır.
Halkbank http://i.imgur.com/iwih6UO.png Ziraat Bankası http://i.imgur.com/jNjZYWy.png |
Başvuruların tamamlanması için SON 7 GÜN
|
slm ; Bitki Koruma Ürünleri Bayi veya Toptancılık Sınavında başvuru ili yazıyor da oraya ankara mı yazılacak. yoksa kayıtlı oldugumuz il mi?
|
Alıntı:
Başvuru yapılan il. |
Sınav ücreti yatırma ve internet başvurusu CUMA günü bitecektir.
|
DİKKAT !
Başvurular yarın itibariyle sonlanacaktır. |
Başvurular bugün 23:59 itibariyle bitecektir.
|
Sınava bşavuruyu yapıp para yatırdım ancak 13 haziran tarihinde galiba ankaraya gidemeyeceğim sınav harç ücretinin iadesi mümkünmüdür,bilen birileri yanıtlarsa sevinirim.Meb'in sayfasındaki bilgilerden bir sonuca ulaşamadım ve de ulaşabileceğim bir telefon numarası bulamadım....
|
Alıntı:
Konya Yolu Üzeri Gazi Hastanesi Karşısı 06500 Teknikokullar / ANKARA (0312) 497 40 00 |
Alıntı:
|
sınav giriş belgesini meb.gov tr de bulamadım ,henüz konusu açılmadımı yoksa bilgisi olan
|
Alıntı:
|
Sinav giris belgesine ulaşamıyorum:(
|
sınav giriş belgesini bugün yazdırabilen oldumu ?
|
Alıntı:
|
birşey sormak istiyorum.ben bu sınava ilk defa gireceğim ama malesef giremicem sanırım..gerekli prosedürleri parayı herşeyi zamanında yatırdım ama son internet başvuru kısmını es geçmişim..internet başvurusu da bitti 15 mayısta..itiraz etme hakkım olabilir mi tekrardan?çünkü girmek istiyorum sınava..
|
Alıntı:
Adresi: Konya Yolu Üzeri Gazi Hastanesi Karşısı 06500 Teknikokullar / ANKARA Tel: (0312) 497 40 00 |
Merhaba bu sinav giris yerlerini nerden cikartacayiz bilgisi olan varmi arkadaslar
|
Alıntı:
ama henüz eklenmemiş 25 mayısta söylenmesine rağmen ---------- Mesaj eklendi (14:05) ---------- Önceki mesaj (13:39) ---------- Alıntı:
|
Alıntı:
il müdürlüğüne gidip başvuru yapıp sonra internetten başvuru yapıp parayı yatırıp giriş yeri belli olunca da tekrar il müdürlüğüne onaylatıp kısmet olursa sınava gireceğiz:) ne kadar sistematik ve işlerimizi kolaylaştıran bir yol dimi devlet hep böyle mühendislerinin yanında işte sağolsunlar:) herkese başarılar dilerim.. |
slm Ziraai ilaç bayilik sınav giriş belgesi niye açıklanmıyor ?
|
Alıntı:
|
merhabalar ben bayilik sınavı giriş belgesi için meb sitesine girdim ama başvuru yaptığım sayfa çıkıyor anlamadım ne yapabiirm ?
|
Alıntı:
Önceki yorumlarda da bahsedildiği gibi MEB henüz yayınlamadı. |
Hâlâ yayınlanmamış sinav giris belgeleri :(
|
YAYINLANMADI GİTTİ GİRİŞ BELGESİ
|
arkadaslar sınav giriş belgesi hala yayınlanmadımı meb in sitesinden belgeye ulaşamıyorum sadece basvuru talimatı çıkıyor sizin yayınlamış olduğunuz linktede basvuru talimatına yönleniyor sınav giriş belgesi çıktısı alabilen varsa linkini yollayabilirmi
|
Alıntı:
|
arkadaşlar başvuruyu aydın il müdürlüğünden yaptım şuan izmirdeyim çıktılar alınmaya başlayınca izmirde şansımı denemelimiyim ? işlemimi tamamlarlar mı ? yoksa direk aydına mı gideyim.. ha bide ALO 147 meb i arıyorum bu sınav belgeleri için call center da 1 kişi çalışıyor sanırım sürekli meşgul ulaşan arkadaş varsa bi açıklama alan var mı bu konuda yoksa aramaya devam :zipir:
|
Alıntı:
|
neden hala yayımlamadılar
|
Alıntı:
|
Giriş belgeleri yayınlandı. Ayrıca sınav saati 14 olarak değiştirilmiştir.
|
Forum saati GMT +2 olarak ayarlandı. Şu Anki Saat: 05:03 |