![]() |
Utemden aldığımız kitapta (1-Bakanlığın Genel Müdürlükleri/Daire Başkanlıklarının Görevleri 2- Yönetmelik, Tarım Mevzuatı ) konular yok bu konulardan soru gelecekmi yada nereden çalışacağız bu iki konuya
|
Alıntı:
|
arkadaşlar giriş belgeleri nasıl alınıyor.internetten onay gerekiyor mu
|
Alıntı:
|
teşekürler sınava girmiyorum ama giren arkadaşım için sormuştum çok sağolun
|
arkadaşlar sınav giriş belgesin de fotograf olması gerekmiyormu
---------- Mesaj eklendi (13:31) ---------- Önceki mesaj (13:22) ---------- benimkinde yok onun için sordum |
Alıntı:
|
Mrb ben grubnza yeni katildim avcilik ve yaban hayati 1 sinif ögrencisiyim bitkilendirme dersi aldik mezun olunca bu belgelerden hangisini alma hakkim war bu konuda bilgi werebilirmisinz
|
Alıntı:
Mevcut yönetmeliğe göre danışmanlık sınavına girebilirsiniz. |
Peki danismanlik belgesini almamizin bize ne gibi faydasi oluyor
|
Alıntı:
Tarımsal Yayım ve Danışmanlık Sertifikası Hakkında Tarımsal Yayım ve Danışmanlık Sınavı Ayrıca eski başvuru konularındaki yorumlarda da bilgiler yer almaktadır. Bakınız: 2012 Aralık Tarımsal Yayım ve Danışmanlık Sınavı 2013 Tarımsal Yayım ve Danışmanlık Sınavı |
kesin tarih 12 haziran değil mi?
|
Alıntı:
|
Sonuçlar açıklandı.Ben kazandım.Herkes için hayırlısı olsun.
|
Alıntı:
Sınav sonuçlarına buradan bakabilirsiniz: http://sem.gazi.edu.tr/optik |
Çok şükür bende kazandım. Allah hayırla sonuçlandırsın.
(bundan sonraki aşamada ne yapacağımız hakkında bizlere yardımcı bilgiler verebilir misiniz?) |
Alıntı:
Sertifikalar hazırlanıp başvuru yaptığınız il müdürlüğüne gönderiliyor. Oradan alıyorsunuz. |
69 puanla kaldım , puanı geri çekme ihtimali olur mu ;)
|
Alıntı:
Öncelikle tebrikler, Sertifikanızı aldıktan sonra Ziraat Odaları, Üretici Birlikleri (Damızlık Sığır/Koyun-Keçi/Manda/Arı vs.), Tarımsal Danışmanlık Hizmeti veren özel kuruluşlarda Tarım Danışmanı olarak çalışabilirsiniz. Durumunuz müsaitse kendi Tarımsal Danışmanlık şirketinizi kurup hizmet verebilirsiniz veya Serbest Tarım Danışmanı olarak çalışabilirsiniz. Bu gibi yerlere CV'nizi bırakabilirsiniz. :good: |
Alıntı:
|
Acaba sertifikalar ne kadar zamanda düzenlenir ?
|
Alıntı:
|
arkadaşlar bu sınav tekrardan en erken ne zaman yapılacak?
|
Alıntı:
|
tarımsal yayım ve danışmanlık sınavı çalışma kitabı için halk bankasına gidip ilgili hesaba para yatırmak istediğimi söylediğimde benden 21 lira hesap ücreti istediler. bu konu hakkında bilgisi olan var mı? kitap 15 lira 21 lira hesap ücreti istiyor banka. çok saçma. kargoyla beraber resmen 40-45 liraya gelecek kitap.
|
Alıntı:
Yatırmadan önce UTEM'i arayıp bir sorun derim. |
bana da aynısını demişlerdi ama sonra nasıl hallettim bende hatırlamıyorum arkadaşlar hesap numarasını girince sanırım istemiyordu ücret
|
Kasim weya aralik ayi için sinavin olacağıyla ilgili bilgisi olan var mı?
|
Alıntı:
|
arkadaslar danıçmanlık,reçete yazma ve zirai ilaç bayilik 2015 sınavları ne zaman?ya da en yakın tarih?not ve gerekli bilgileri nerden bulabilirz?mümkünse yazılan cevapları görebilmemi sağlarsanız sevinirim ....
|
Alıntı:
|
Forum saati GMT +2 olarak ayarlandı. Şu Anki Saat: 01:13 |