![]() |
Alıntı:
Zooteknist nickli arkadaşımızın mesajlarını okuyunuz. Kendisi bu konuda çok fazla detaylı bilgi verdi. Bundan sonra da verecektir. Onları okuduktan sonra hala daha kafanızda sorular oluşursa kendisine sorabilirsiniz. |
Tarla bitkilerinden zootekniye geçiş yok mudur peki ?
|
Alıntı:
Burda cevap vermiştim. Bir lisans programından başka bir lisans programına LYS'den başka geçiş yöntemi varsa ancak ÖSYM bilir. Bürolardan bilgi almanızı tavsiye ederim. |
merhaba.ben zootekni hakkında bilgi almak istiyorum?türkiyede ki iş olanakları nasıl bundan 4-5 sene sonra iş bulunabilir mi?ankara üniversitesini tercih edicem.
|
Alıntı:
Konunun diğer sayfalarında bununla ilgili çok fazla bilgi verildi. Onları incelediniz mi ? |
Zootekni ve Bahçe bitkileri aynı anda okunulabilir mi?
|
Alıntı:
|
ben aydında oturuyorum adnan menderes üniversitesinde zootekni okumak istiyorum acaba devlet kurumlarındda çalışma olanakları nedir?:e010:
|
Alıntı:
|
Selamun aleyküm arkadaşlar:
ben suan işletme okuyorum ama zooteknii bölümünü istiyorum . Çok kararsızım iş olanakları nasıl bu bölümün kpss de kaç puan ile atanıyor. bu bölümü bitirenlerin hayvancılık kredisi alırken daha fazla imkan sağlıyorlar mı . özelde daha çok ankara çevresindeki özellerde iş olanakları nasıl .. işini masa başımı yapıyorsun? yardımcı olursanız çok sevinirm |
Forum saati GMT +2 olarak ayarlandı. Şu Anki Saat: 00:36 |