![]() |
Dikkat!
30 Eylül - 14 Ekim 2019 (Adayların sistem (E-Devlet şifresi ile girilecektir) üzerinden Tarımsal Yayım ve Danışmanlık Sınavı başvurusu için formları doldurup, kendisi tarafından sisteme kayıt etmesi (Belirtilen link adresi ve sistem kullanım klavuzu bu tarihten önce www.tarimorman.gov.tr ve https://egitim.tarimorman.gov.tr/utem internet adreslerinde yayınlanacak olup, sistem bu tarihler arasında kullanıma açılacaktır.) |
Alıntı:
|
Zootekni mezunuyum sertifika türü tarla bitkileri seçebilir miyim
Seçemez isem belgede zootekni danışmanı yazacak mi Belgeyi kullanırken sadece zootekni alanında mi kullanabileceğim |
Alıntı:
|
Merhaba arkadaşlar şimdi tarımsal yapılar ve sulama bölümü mezunları sertifika için hangi bölümü seçecek?
|
Alıntı:
Herkes kendi bölümünü seçiyor diye biliyorum. |
Arkadaşlar başvuruda diploma nasıl ekleniyor?
Bide geçici mezuniyet belgesi gecerlimi? |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
MERHABA ARKADAŞLAR
Merhabalar
aranızda yenıyım. başvurumu yapmak ıstıyorum ama anlamadıgım yerler mevcut. mesela ; 1)ben bitkisel üretim mezunuyum + yüksek lisansımı da tarla bitkileri üstüne yaptım. başvuru yaparken sertifika alanı diye bölüm var orda mezun olunan bolum yada mezun olunan bolum dısı var 2)burda bana hangi sektörde çalıştıgımı soruyor. çalışmıyorum mesela orda öyle bir seçenek yok. ya özel kada kamu 3)özel dediğimizde de hangi sertifikayı istediğimizi soruyor . kafam karıştı 4)çalışma belgesi ve sgk dökümü belgesi istiyor. yardımcı olursanız sevınırım. |
Forum saati GMT +2 olarak ayarlandı. Şu Anki Saat: 12:30 |