Tarım Bilgi Paylaşım Forumu

Tarım Bilgi Paylaşım Forumu (http://www.ziraatciyiz.biz/index.php)
-   Genel Konular (http://www.ziraatciyiz.biz/forumdisplay.php?f=42)
-   -   2019 Tarımsal Yayım ve Danışmanlık Sınavı (http://www.ziraatciyiz.biz/showthread.php?t=13459)

tryin 06.03.2019 23:47

ücret ödemesi sonrası

merhaba arkadaşlar. sınav ücretini halkbankasına yatırdıktan sonra, herhangi bir başka işlem yapmamız gerekiyor mu? gaziseme üye olup bilgilerimizi girmek vb. bir işlem gibi

Mr.Muhendis 07.03.2019 08:10

Alıntı:

tryin´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 30856)
merhaba arkadaşlar. sınav ücretini halkbankasına yatırdıktan sonra, herhangi bir başka işlem yapmamız gerekiyor mu? gaziseme üye olup bilgilerimizi girmek vb. bir işlem gibi

Merhaba,

Başvuru belgeleriyle birlikte il tarım müdürlüğüne gideceksiniz.

DHeMLy-CHaY 07.03.2019 14:53

kitap için duyuru yayınlanmış

TARIMSAL YAYIM VE DANIŞMANLIK KİTABI

1.3.2019 / GÖSTERİM SAYSI : 1645 / ARŞİV

Tarımsal Yayım ve Danışmanlık Kitabı Temin Etmek için Tıklayın...

kadirziraat 07.03.2019 15:24

Arkadaşlar iyi günler ben ziraat 4. Sınıf öğrencisiyim bu sene mezun oluyorum sınava girebilirmiyim cevaplarsanız sevinirim

---------- Mesaj eklendi (15:24) ---------- Önceki mesaj (15:16) ----------

Arkadaşlar iyi günler ben ziraat 4. Sınıf öğrencisiyim bu sene mezun oluyorum sınava girebilir miyim diploma şart mı transkiript belgesi ile başvursam kabul edilir mi

DHeMLy-CHaY 07.03.2019 15:40

Alıntı:

kadirziraat´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 30859)
Arkadaşlar iyi günler ben ziraat 4. Sınıf öğrencisiyim bu sene mezun oluyorum sınava girebilirmiyim cevaplarsanız sevinirim

---------- Mesaj eklendi (15:24) ---------- Önceki mesaj (15:16) ----------

Arkadaşlar iyi günler ben ziraat 4. Sınıf öğrencisiyim bu sene mezun oluyorum sınava girebilir miyim diploma şart mı transkiript belgesi ile başvursam kabul edilir mi

TARIMSAL YAYIM VE DANIŞMANLIK
HİZMETLERİNİN DÜZENLENMESİNE
DAİR YÖNETMELİK

https://www.tarimorman.gov.tr/EYYDB/...a_esaslari.pdf

Başvuru sırasında istenen belgeler

ç) Öğrenim durumunu gösteren belge. Tarımla ilgili lisans mezunları için lisans diploması esas alınır. Ancak tarımla ilgili lisans mezunu olup tarımla ilgili farklı bir bölümde yüksek lisans eğitimini tamamlayan başvuru sahiplerinden lisansüstü bölümde sertifika talep etmeleri halinde lisans diploması ile birlikte lisansüstü öğrenim durumlarını gösterir belge esas alınır.
Öğrenim durumunu gösteren belgede sadece program ismi yazıyorsa bu kişilerden ayrıca transkript istenir.

kadirziraat 07.03.2019 20:30

Yani sınava başvuru yapabilirmiyim tarım bakanlığına gittiğimde diploma şartı var dediler ikna olmadım o yüzden bu foruma yazdım sonuç olarak başvuru yapmalılıyım öğrenci olarak bu sene mezun oluyorum transkript ile başvuru kabul olur mu ne yapmalıyım

---------- Mesaj eklendi (20:30) ---------- Önceki mesaj (19:28) ----------

Yani sınava başvuru yapabilirmiyim tarım bakanlığına gittiğimde diploma şartı var dediler ikna olmadım o yüzden bu foruma yazdım sonuç olarak başvuru yapmalılıyım öğrenci olarak bu sene mezun oluyorum transkript ile başvuru kabul olur mu ne yapmalıyım

Read more: http://www.ziraatciyiz.biz/2019-tari...#ixzz5hVZWvtQH

ziraatmühh 07.03.2019 22:22

Kitap siparişini 1 Mart’ta verdim Eskişehir’de yaşıyor olmama rağmen hala elime ulaşmadı ben gibi sıkıntı yaşayan oldu mu yoksa sadece bende mi bu sorun? Maile cevapları en kısa sürede kargolanır oldu. Nasıl bir sistem anlamış değilim.

Mocker 08.03.2019 06:06

Kitap

Kitap sipariși için yazan banka hesabı güncel mi ?

Mr.Muhendis 08.03.2019 08:14

Alıntı:

kadirziraat´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 30862)

Arkadaşımızın paylaştığı mesaj gayet açık aslında: başvuramazsınız. Mezuniyet şartı var.

Alıntı:

ziraatmühh´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 30864)
Kitap siparişini 1 Mart’ta verdim Eskişehir’de yaşıyor olmama rağmen hala elime ulaşmadı ben gibi sıkıntı yaşayan oldu mu yoksa sadece bende mi bu sorun? Maile cevapları en kısa sürede kargolanır oldu. Nasıl bir sistem anlamış değilim.

Telefonla bir sorun. Yine aynı tavır içerisinde olurlarsa "CİMER'e yazıp bilgi alayım en iyisi" deyin. Yine cevap gelmezse gerçekten yazın. 1 Mart Cuma günü verilen sipariş araya hafta sonu girdi diye pazartesiye sarkabilir, hadi yoğunluk vardı salı verilebilirdi. Üzerinden bir hafta geçmiş hala kargolanacak denmesi çok saçma. Kaldı ki, Eskişehir yani... 2 adımlık yol.

Alıntı:

Mocker´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 30865)
Kitap sipariși için yazan banka hesabı güncel mi ?

Güncel. Yine de teyit etmek isterseniz UTEM'e bakabilirsiniz.

ziraatmühh 08.03.2019 19:54

Kitapta sıkıntı olduğu kargoda sıkıntı olduğu haftaya gönderileceği söylendi yine de CİMER'e durumu bildirdim.

Forum saati GMT +2 olarak ayarlandı. Şu Anki Saat: 15:36