Tarım Bilgi Paylaşım Forumu

Tarım Bilgi Paylaşım Forumu (http://www.ziraatciyiz.biz/index.php)
-   Tarım Haberleri (http://www.ziraatciyiz.biz/forumdisplay.php?f=4)
-   -   2016 Yılı Tarım Sigortaları Havuzu Eksperliği Eğitimi (http://www.ziraatciyiz.biz/showthread.php?t=12662)

Mr.Muhendis 22.12.2015 09:19

Alıntı:

anlsygn´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 27311)
istediğiniz zaman ruhsatınızı dondurup istediğiniz zaman aktif hale getirebiliyorsunuz. Önemli olan bağlı bulunduğunuz bölgeye bu durumu haber vermeniz.

Eksperlikle ilgili yardımlarınız için öncelikle teşekkürler.

Bu mesleği düşünmüyorum ama düşünenler için bir soru da ben sorayım. Ücret konusu nasıl oluyor ? Belirli sabit bir ücret var mı, yoksa görevlendirmeye göre mi oluyor ?

anlsygn 22.12.2015 11:05

Alıntı:

Mr.Muhendis´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 27312)
Eksperlikle ilgili yardımlarınız için öncelikle teşekkürler.

Bu mesleği düşünmüyorum ama düşünenler için bir soru da ben sorayım. Ücret konusu nasıl oluyor ? Belirli sabit bir ücret var mı, yoksa görevlendirmeye göre mi oluyor ?

Grubun amaçlarından biri bilgilerimizi paylaşmak olduğu için herzaman zevkle..
Ücretlendirme günlük oluyor. Kaç gün görev aldıysanız ona göre belirli tarihlerde ücretiniz yatıyor. Ayrıca günlük yemek ve yol masrafınız da dahil ediliyor. Fakat bu sistem ileride değişirmi bilemem.

Mr.Muhendis 22.12.2015 11:26

Alıntı:

anlsygn´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 27313)
Grubun amaçlarından biri bilgilerimizi paylaşmak olduğu için herzaman zevkle..
Ücretlendirme günlük oluyor. Kaç gün görev aldıysanız ona göre belirli tarihlerde ücretiniz yatıyor. Ayrıca günlük yemek ve yol masrafınız da dahil ediliyor. Fakat bu sistem ileride değişirmi bilemem.

Örneğin; Aralık ayı içerisinde 10 gün görev aldık diyelim. Yatacak tahmini miktar nedir ?

Ayrıca, bu işe ek olarak başka bir yerde çalışıyor musunuz ?

anlsygn 22.12.2015 23:09

Alıntı:

Mr.Muhendis´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 27314)
Örneğin; Aralık ayı içerisinde 10 gün görev aldık diyelim. Yatacak tahmini miktar nedir ?

Ayrıca, bu işe ek olarak başka bir yerde çalışıyor musunuz ?

Dedigim gibi police kesmeyen biryerde calisabilirsiniz. Bu sizin diger calistiginiz yer ile anlasmaniza bagli. Evet ben baska yerde de calisiyorum.
Ayrica burada ücret konusunda aciklama yapmam pek dogru olmaz bence :) ama hem cok zevkli bir is (bana meslegimi 2 kat daha sevdirdi,) hemde yorucu olsada buna değiyor öyle diyeyim :)

fikriyezafer 23.12.2015 10:55

arkadaşlar eksperlıkte alanla ilgili nasıl soru geliyor en cok bahcemı tarlamı toprakmıı veyaa bıtkı koruma mı eksper olan meslektaşlarımız yardımcı olurlarsa bu konuda bızlere sevınırız...

kryptos 23.12.2015 11:52

ZİRAAT MÜH. ARKADAŞLAR SINAV BİTKİ KORUMA BAYİLİK SINAVI İLE ÇAKIŞIYO BU DURUM KİMSENİN UMRUNDA DEĞİL Mİ NEDEN MAĞDUR OLUYORUZ 365 GÜN İÇİNDE BİR TEK 26 MART MI VAR. BEN BU KONUYLA ALAKALI MERSİNİ ARADIM TARSİMİ ARADIM BAKANLIĞI ARADIM EN SON OLARAK BİMERE BAŞVURDUM İKİ SINAVDAN BİRİ FARKLI TARİHTE OLSUN BİR GÜN ÖNCE VEYA SONRA ŞEKLİNDE . LÜTFEN SİZLERDE BU YORUMU OKUYOSANIZ 150 Yİ ARAYIN BAŞBAKANLIK HATTINI ORDAN TELEFON YOLUYLA BU İSTEĞİ SİZDE GÜNDEME GETİRİN LÜTFEN . ZİRAAT MÜHENDİSLERİ BİRBİRİMİZE DESTEK OLALIM . SONRA FORUMLARDA AĞLAMASIN KİMSE RİCA EDİYORUM...

Maeglin 23.12.2015 17:37

Alıntı:

kryptos´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 27323)
ZİRAAT MÜH. ARKADAŞLAR SINAV BİTKİ KORUMA BAYİLİK SINAVI İLE ÇAKIŞIYO BU DURUM KİMSENİN UMRUNDA DEĞİL Mİ NEDEN MAĞDUR OLUYORUZ 365 GÜN İÇİNDE BİR TEK 26 MART MI VAR. BEN BU KONUYLA ALAKALI MERSİNİ ARADIM TARSİMİ ARADIM BAKANLIĞI ARADIM EN SON OLARAK BİMERE BAŞVURDUM İKİ SINAVDAN BİRİ FARKLI TARİHTE OLSUN BİR GÜN ÖNCE VEYA SONRA ŞEKLİNDE . LÜTFEN SİZLERDE BU YORUMU OKUYOSANIZ 150 Yİ ARAYIN BAŞBAKANLIK HATTINI ORDAN TELEFON YOLUYLA BU İSTEĞİ SİZDE GÜNDEME GETİRİN LÜTFEN . ZİRAAT MÜHENDİSLERİ BİRBİRİMİZE DESTEK OLALIM . SONRA FORUMLARDA AĞLAMASIN KİMSE RİCA EDİYORUM...

Haklısınız ben telefon ile iletişim kurmaya çalıştım bir ön bilgi almak - vermek adına ama başarılı olamadım, yarın tekrar iletişim kurup dilekçe yazmayı planlıyorum.

okansvsr 23.12.2015 17:44

arkadaşlar ben aradım bakanlığı da çok ilgilenmediler bimer den başvuru oluşturdum bu sayede belki bir şeyler yapabiliriz

Mr.Muhendis 23.12.2015 17:50

Gelen bir mesajı noktasına dokunmadan paylaşıyorum:

"İyi akşamlar. Tarsim experlik eğitimin son günü ile Ankara'daki bayilik sınav günü çakışıyor. Tarsim eğitiminin son gününde de sınav yapılıyormuş. Yani bizler iki seçenekten birisini seçmek zorunda kalıyoruz. Ya bayilik sınavına gireceğiz yada tarsim eğitimine. Ben tarsim le görüştüm. Şaşırdılar, ilk arayan sizsiniz dediler. Bu konuyu sayfadakilerle paylaşıp, ne yapılabilir diye bir fikir alışverişinde bulunulsa acaba nasıl olur. Şimdiden teşekkürler."

Maeglin 23.12.2015 17:57

Alıntı:

Mr.Muhendis´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 27335)
Gelen bir mesajı noktasına dokunmadan paylaşıyorum:

"İyi akşamlar. Tarsim experlik eğitimin son günü ile Ankara'daki bayilik sınav günü çakışıyor. Tarsim eğitiminin son gününde de sınav yapılıyormuş. Yani bizler iki seçenekten birisini seçmek zorunda kalıyoruz. Ya bayilik sınavına gireceğiz yada tarsim eğitimine. Ben tarsim le görüştüm. Şaşırdılar, ilk arayan sizsiniz dediler. Bu konuyu sayfadakilerle paylaşıp, ne yapılabilir diye bir fikir alışverişinde bulunulsa acaba nasıl olur. Şimdiden teşekkürler."

Yarın tarsimi bende arayayım, bir de şu ziraat mühendislerinin olduğu gruplara iletelim. İlgilendiğiniz için size de teşekkür ederim.

Forum saati GMT +2 olarak ayarlandı. Şu Anki Saat: 18:26