Tarım Bilgi Paylaşım Forumu

Tarım Bilgi Paylaşım Forumu (http://www.ziraatciyiz.biz/index.php)
-   Ziraat Mühendisi İş İlanları (http://www.ziraatciyiz.biz/forumdisplay.php?f=83)
-   -   2014 Yılı Tarım Kredi Kooperatifleri Personel Alımı (http://www.ziraatciyiz.biz/showthread.php?t=11371)

Mr.Muhendis 31.10.2013 13:13

Alıntı:

hencecalik´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 22228)
Merhaba ;

Ziraat mühendislerinin koşulları ne zaman açıkalanacak ?
memurlar içn 01,12,1983 ve sonrası yaş sınırı var zm içinde bu tarih mi baz alınır.Yani 01,11,1983 doğum tarihi olan biri başvuramayacak mı?kpss ve bayilik istenir mi bir bilgisi olan var mı ?

teşekkürler

---------- Mesaj eklendi (11:22) ---------- Önceki mesaj (11:21) ----------

Merhaba ;

Ziraat mühendislerinin koşulları ne zaman açıkalanacak ?
memurlar içn 01,12,1983 ve sonrası yaş sınırı var zm içinde bu tarih mi baz alınır.Yani 01,11,1983 doğum tarihi olan biri başvuramayacak mı?kpss ve bayilik istenir mi bir bilgisi olan var mı ?

teşekkürler

Merhaba,

Kasım ayı ortalarında KPSS yerleştirmeleri yapılacak. Belki yerleştirmelerden sonra açıklanabilir. Başvuru şartlarını da ancak o zaman öğreneceğiz.

oğuzhann 01.11.2013 18:51

Arkadaşlar öncelikle herkeze merhaba. Bundan yeni haberim oldu daha ben 2yıllık bitkikoruma okudum ve bir tane alttan dersim var ocakta bitecek okulum acaba mezun olma şartı varmı başvurabilmem için sayfalara baktım net olarak pek birşey yazmıyor yardımcı olursanın sevinirim iyi akşamlar :)

Mr.Muhendis 01.11.2013 19:10

Alıntı:

oğuzhann´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 22234)
Arkadaşlar öncelikle herkeze merhaba. Bundan yeni haberim oldu daha ben 2yıllık bitkikoruma okudum ve bir tane alttan dersim var ocakta bitecek okulum acaba mezun olma şartı varmı başvurabilmem için sayfalara baktım net olarak pek birşey yazmıyor yardımcı olursanın sevinirim iyi akşamlar :)

Merhaba,

Detaylı bilgilerin aranan özel şartlar başlığında şu ifade geçmektedir:

Alıntı:

Tablo I: Bölge Birliklerimize bağlı Kooperatiflerimizde Lisans mezunu olarak memur kadrosunda işe alınacak adaylarda aranan özel şartları gösterir Tablo I İçin Tıklayınız
Tablo II: Bölge Birliklerimize bağlı Tarım Kredi Kooperatiflerimizde Önlisans mezunu olarak memur kadrosunda işe alınacak
adaylarda aranan özel şartları gösterir Tablo II İçin Tıklayınız
Tablolara tıkladığınızda da şu bilgiler yazmaktadır: "Bölümlerinden veya bunların yetkili makamlarca tanınmış Türkiye ve yabancı
ülkelerdeki eşitlerinden birinden mezun olmak."

Yine de emin olmak için arayıp sorabilirsiniz. Garanti olur.

oğuzhann 01.11.2013 19:19

İlginiz için teşekkür ederim

angmar 03.11.2013 18:40

Alıntı:

ugur_03´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 22148)
yanlışnız var ben tarım kredi de staj yaptım ordan bliyorum ilk yıl dediğnizgibi ikramiye yol yemek yardımı flan 1200 1300 falan ama ilk yıl kadroya alınıyo ve maaş 1700 1800 civarı oluyo 3 yıl sonra da yetki belgesi alıyo yani imza atma yetkisine sahip oluyo o zman maaş biraz daha artıyo 2400 civarı

Şimdi biz girsek ikinci yılda kadroya mı geçeceğiz ?

ugur_03 03.11.2013 22:28

Alıntı:

angmar´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 22262)
Şimdi biz girsek ikinci yılda kadroya mı geçeceğiz ?

evet 1 yıl sözleşmeli çalışıyosunuz yani sizin çalışmanıza performansınıza bakıyolar 2. yılda sözlü kadro sınavına çağırıyolar geçerseniz kadroya alınıyosunuz

angmar 04.11.2013 13:27

Evet arkadaşlar 4 kasım geldi çattı.

muppet 10.11.2013 19:51

kooperatif alımı belli oldu mu ziraat mühendisleri için

---------- Mesaj eklendi (20:51) ---------- Önceki mesaj (20:51) ----------

kasım atamasında kaç tane ziraat mühendisi alınacağı belli mi?

Mr.Muhendis 10.11.2013 20:34

Alıntı:

muppet´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 22301)
kooperatif alımı belli oldu mu ziraat mühendisleri için

---------- Mesaj eklendi (20:51) ---------- Önceki mesaj (20:51) ----------

kasım atamasında kaç tane ziraat mühendisi alınacağı belli mi?

Kooperatif alımı belli değil. Belli olduğunda buradan bütün bilgileri ekleyeceğiz: 2013 Yılı Tarım Kredi Kooperatifleri Personel Alımı

Ziraat Mühendisi sayısı belli değil ama toplamda kaç kişi alınacağı belli. Geçtiğimiz gün bakan açıkladı: KPSS 2013/2 Personel Alımı

zhrklc 03.01.2014 12:26

Bende merakla bekliyorum bu alımı şartları sağlıyorum ama yinede insanı strese sokuyolarrr

Forum saati GMT +2 olarak ayarlandı. Şu Anki Saat: 17:45