![]() |
gökhan arkadaşım kahramanmaraş elbistan ankaraya pek uzakda degilen son fiyat ne olur ne kadaar olur söler misin bana
|
arkadaşlar mersin civarında bayilik belgesini kaça kiralayabilirim.kiralayan arkadaşlar en az kaç yıllığına kiralanıyor söylermisiniz
---------- Mesaj eklendi (14:36) ---------- Önceki mesaj (14:29) ---------- piyasa fiyatları güzelse mersin civarına belgemi kiralayabilirim |
gercekten pes diyorum baska bisey demiyorum bu belgeleri eger 500 lira için aldıysan hani soyliyecek söz bulamiyorum...
|
Mart ayinda yapilacak olan bayilik sinavina girecek arkadaslar elinde notu olan var mi ?:img-yes:
|
Alıntı:
|
bu o belgeyı bu kadar ucuza veren arkadaşlar kendi ayagınıza kursun sıkıyorsunuz ya bu belge 400*500 verilir mi hiç yav
|
500 lira teklif edip, vallahi piyasası bu diyerek gevrek gevrek gülen bayi açmak isteyen kişileri de gördük
|
Antalya il sınırları için, Bitki Koruma Ürünleri Bayii ve Toptancılık Belgesi kiralamak isteyenler bu numaradan ulaşabilirsiniz: 05325616620
---------- Mesaj eklendi (11:16) ---------- Önceki mesaj (11:02) ---------- Alıntı:
Siz bayii açtınız mı? Daha önce tlfnda konuşmuştuk. İyi çalışmalar, Emre |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Forum saati GMT +2 olarak ayarlandı. Şu Anki Saat: 10:18 |