![]() |
bitki ıslahı
|
Alıntı:
Toprak Bilgisi Ders Notunda konuyla ilgili bir başlık bulunuyor. |
Alıntı:
|
süt enzimleri ve teknolojik önlemler ilgili yders ödevim hakkında yardımcı olurmusunu
süt enzimleri va teknolojik önlemler ile ilgili bilgi verirmisiniz
|
Alıntı:
Süt Teknolojisi Süt ve Süt Ürünleri Teknolojisi-Pdf Bunları inceleyiniz. |
HOcam çiftçilere sunulan anket formlarından lazım
amacımız küçük ve orta ölçekli tarım işletmelerinin gelir gider,harcamaları yani ekonomik bütünlüğünü öğrenmek için anket formları lazım,tarım ekonomisi okuyan veya tarımsal işletmecilik te yüksek lisans yapan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi? TEŞEKKÜRLER... |
trigliseritler
merhaba..
trigliseritlerde adlandırma trigliseitlerde izomeri -yerel izomeri -geometrik izomeri trigliseritlerde polimorfizm iki zincir uzunluğundaki trigliseritlerin yerleşimi bu konular hakkında yardımcı olur musunuz..:a058: |
Alıntı:
Ekonomist arkadaşlardan cevap gelir diyerek ben yazmamıştım. Çünkü konu hakkında maalesef bilgim yok. En iyi yardımı yine de bölümündeki hocalar, yüksek lisans ve doktora öğrencileri yapacaktır. |
Alıntı:
Belki Yağlar ve Yağ Asitleri Ders Notları yardımcı olur. |
tarımda ekim-dikim yöntemleri
dünyada yüksek tüneller, plastik üretimi ve diğer kullanım olanakları ürün depolama yapıları ve şekilleri çok acillll bulursanz çok sevinirim |
Alıntı:
Ekim Yöntemleri Fidan Dikim Şekilleri Sera Yapım Tekniği kitabında tüneller konusu geçiyor. Satın alarak faydalanabilirsiniz. Koruma ve Depolama Yapılarının Planlanması Ders Notu Buyrun. |
autocad 2008 dowland lınk lazım acıl.
|
Alıntı:
Telif hakkı olan programların, kitapların sunumunu yapmıyoruz. |
kücük bas ve büyük baş karkasların kesimi ile ilgili bilgi bula bileceğim bişeyler varmı
|
bahçe bitkilerinde muhafaza
|
Alıntı:
Meyve ve Sebzelerin Soğukta Muhafazası Bahçe Bitkilerinin Muhafazası ve Pazara Hazırlanması Buyrun. |
slm
pedagojik formasyon ders notları lazım bulmak zor olmalı? |
süt karbonhidratları ve süt lipitleri ile ilgili not varsa cok sevinirim..
|
Alıntı:
Süt ve Süt Ürünleri Teknolojisi-Pdf Pastörize ve Sterilize İçme Sütü Bu konuları inceleyiniz. |
Alıntı:
Maalesef bulunmuyor. |
üzüm çeşitleri hakkında bilgi veya sunumlar.
|
Alıntı:
Türkiye Bağcılığı ve Üzüm Çeşitlerimiz Buyrun. |
Gıda temel işlemler ders notu (sitedekine baktım ) Isı enerjisi Konveksiyonel ısı iletimi Konduksiyon yoluyla ısı iletimi konular
|
bahçe bitkilerinde döllenme biyolojisi lütfen
|
Alıntı:
Bahçe Bitkileri Döllenmesi Buyrun. |
Su ürünlerinde istavritle ilgili nota ihtiyacım var
|
bitkide biyolojik saat ve dinlenme fizyolojisiyle ilgili geniş bilgiye ihtiyacım var tez konusu
|
Alıntı:
Maalesef detaylı bilgi bulunmamaktadır. Ancak eklemeler yapılacaktır. Lütfen takipte kalınız. Su Ürünleri bölümüne ve ders notları bölümlerine eklemeler yapabiliriz. Ekleme: istavrit - Trachurus mediterraneus Buyrun. |
Alıntı:
Forumda fizyoloji şeklinde arama yaparak notlara ulaşabilirsiniz. |
arkadaşlar gıdaların raf ömrünün belirlenmesi ile ilgili araştırma yapıyorum. yardımcı olursanız sevinirim. şimdiden teşekkürler.
|
tarım bölümü 2. sınıf dersleri çıkmış sorular varmı acaba.
fitopatoloji entomoloji tarımsal yapılar ve sulama lütfen bilen birisi varsa yardımcı olsun. |
Alıntı:
Soruları değil ama şurdaki konunuzda da belirttiğim gibi ders notları bulunmaktadır. |
bitki besin eksiklikleri ile ilgili fotolar var mıdır arkadaşlar elinizde
:confused:
Alıntı:
|
Alıntı:
|
organik tarımla ılgılı ders notu?
|
Alıntı:
Organik Tarım bölümümüzden bütün konulara ulaşabilirsiniz. Bulamadıklarınız için istek yapabilirsiniz. |
norveçteki tohum bankasının amacı ve kullanımı hakkında ne biliyorsunuz? yardımcı olurmusunuz?
yardımcı olurmusunuz? |
Alıntı:
Maalesef bir bilgim yok. |
Glikoz ve laktozun fermantasyonları ile ilgili nota ihtiyacım var
|
arkadaslar ben raf ömrünün belirlenmesiyle ilgili not istemiştim. bana olumlu ya da olumsuz dönebilirseniz acil çok sevinirim.
|
Forum saati GMT +2 olarak ayarlandı. Şu Anki Saat: 10:16 |