Tarım Bilgi Paylaşım Forumu

Tarım Bilgi Paylaşım Forumu (http://www.ziraatciyiz.biz/index.php)
-   Genel Konular (http://www.ziraatciyiz.biz/forumdisplay.php?f=42)
-   -   2013 Zirai İlaç Bayilik Sınavı Başvuru ve Sınav Tarihi (http://www.ziraatciyiz.biz/showthread.php?t=10271)

pharmacist 24.02.2014 17:00

arkadaşlar sınava giriş belgesini alan oldu mu acaba? 24.022014-07.03.2014 tarihleri arasında mebin sitesinden alınabileceği duyrulmuştu bugün siteye girdim herhangi bişey bulamadım.

---------- Mesaj eklendi (17:00) ---------- Önceki mesaj (16:59) ----------

bi de önnceki sınava başvru yapıp parasını geri alan oldu mu? ben ziraat bankasına gittim herhangi bi ücret iadesi alamadım

fetanet_zm 24.02.2014 17:14

Sınav giriş belgemiz MEB'in sitesinden bugün belli olmayacak mıydı? Ben bulamadım da. :e010:

Mr.Muhendis 24.02.2014 17:46

Alıntı:

pharmacist´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 23113)
arkadaşlar sınava giriş belgesini alan oldu mu acaba? 24.022014-07.03.2014 tarihleri arasında mebin sitesinden alınabileceği duyrulmuştu bugün siteye girdim herhangi bişey bulamadım.

---------- Mesaj eklendi (17:00) ---------- Önceki mesaj (16:59) ----------

bi de önnceki sınava başvru yapıp parasını geri alan oldu mu? ben ziraat bankasına gittim herhangi bi ücret iadesi alamadım

Alıntı:

fetanet_zm´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 23115)
Sınav giriş belgemiz MEB'in sitesinden bugün belli olmayacak mıydı? Ben bulamadım da. :e010:

Sınav giriş belgesine ulaşmak için tıklayınız. Sayfa açılmıyorsa; www.meb.gov.tr adresinde sağ taraftaki duyurulardan ulaşabilirsiniz.

kabataş 24.02.2014 22:27

1-Başvuru ili "İSTANBUL" seçtim. sınav giriş belgesini başka bir ilin GTHB İl müdürlüğünde onaylatabilir miyim ?
2- Başvuru belgesini GTHB İl müdürlüğünde mi onaylatmak gerekiyor yoksa İlçe de olabiliyor mu ?
3- ben 31.01.2014 e kadar hiçbir başvuru yapmadım : ( . Fakat şubatta paramı yatırıp başvuru yaptım .Sınava giremeyecek miyim acaba . Benim gibi yapan şaşkın var mıdır?

Mr.Muhendis 24.02.2014 22:39

Alıntı:

kabataş´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 23118)
1-Başvuru ili "İSTANBUL" seçtim. sınav giriş belgesini başka bir ilin GTHB İl müdürlüğünde onaylatabilir miyim ?
2- Başvuru belgesini GTHB İl müdürlüğünde mi onaylatmak gerekiyor yoksa İlçe de olabiliyor mu ?
3- ben 31.01.2014 e kadar hiçbir başvuru yapmadım : ( . Fakat şubatta paramı yatırıp başvuru yaptım .Sınava giremeyecek miyim acaba . Benim gibi yapan şaşkın var mıdır?

1 - 2) "Başvuruda bulundukları ilin Bakanlık İl Müdürlüğüne veya GKGM’ye başvurarak onaylatacaklardır. Sınav Giriş Belgelerini, GKGM’ye onaylatacak adaylar, onay aşamasında sınav başvurusunda istenilen bilgilerin kontrol edilmesi için gerekli belgeleri (nufüs cüzdanı, fotoğraf, diploma v.b) yanında bulunduracaklardır." (Kaynak)
3) Gıda ve Kontrol Genel Müdürlüğü'nün yayınladığı protokole göre normalde "internet başvurusu" dahi yapamamanız gerekiyordu. Şayet sınava giriş belgeniz varsa sınava girmeye de hakkınız var demektir.

kabataş 24.02.2014 23:27

Evet sınav giriş belgem var . (henüz onaylatılmamış)
Umarım ben ve eğer benim gibi yapan arkadaşlarımız varsa sorun yaşamayız.

Hızlı ve bilgilendirici cevabınız için teşekkür ederim .
İyi çalışmalar

elifxx 25.02.2014 12:34

Bağlantı bozuk çıkıyor , sistem mi yok benim başvurumda mı sorun var acaba :( kaç haftadan beri çalışıyorum umarım hata siteden kaynaklanıyordur.

---------- Mesaj eklendi (12:34) ---------- Önceki mesaj (12:32) ----------

Alıntı:

elifxx´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 23123)
Bağlantı bozuk çıkıyor , sistem mi yok benim başvurumda mı sorun var acaba :( kaç haftadan beri çalışıyorum umarım hata siteden kaynaklanıyordur.

hata bendeymiş, chrome den açılmıyormuş, explorerden açtım :)

yunusemre22 25.02.2014 16:45

sınava giriş bilgileri sayfası açılmıyor

meb in sitesinde duyurular kısmında sınava giriş linki aktif olmuş fakat tc kimliğimi ve doğum tarihimi giriyorum(defalarca) tamam a bastığımda sayfa görüntülenemiyor diyor. alabilen oldumu bilgilerini. Sorun meb in sitesinde mi bende mi anlayamadım ?:confused:

Mr.Muhendis 25.02.2014 17:25

Alıntı:

yunusemre22´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 23127)
meb in sitesinde duyurular kısmında sınava giriş linki aktif olmuş fakat tc kimliğimi ve doğum tarihimi giriyorum(defalarca) tamam a bastığımda sayfa görüntülenemiyor diyor. alabilen oldumu bilgilerini. Sorun meb in sitesinde mi bende mi anlayamadım ?:confused:

Internet Explorer ile girin ve doğum tarihinizi gg.aa.yyyy şeklinde yazın.

kabataş 26.02.2014 20:28

Alıntı:

Mr.Muhendis´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 23119)
1 - 2) "Başvuruda bulundukları ilin Bakanlık İl Müdürlüğüne veya GKGM’ye başvurarak onaylatacaklardır. Sınav Giriş Belgelerini, GKGM’ye onaylatacak adaylar, onay aşamasında sınav başvurusunda istenilen bilgilerin kontrol edilmesi için gerekli belgeleri (nufüs cüzdanı, fotoğraf, diploma v.b) yanında bulunduracaklardır." (Kaynak)
3) Gıda ve Kontrol Genel Müdürlüğü'nün yayınladığı protokole göre normalde "internet başvurusu" dahi yapamamanız gerekiyordu. Şayet sınava giriş belgeniz varsa sınava girmeye de hakkınız var demektir.

Bugün sınav giriş belgemin çıktısını alıp il müdürlüğüne gittim. Ne yazıkki sınava giremiyorum. Tabi bunda kendimde de suç buluyorum yeterince araştırmadığım için.

bir de Sağolsun bakanlıktaki sayın memurlardan öğrendimki gidip banka gişesindeki adama ben sınava girmeyeceğim dediğimde sınav parasını geri alabilecekmişim.

Forum saati GMT +2 olarak ayarlandı. Şu Anki Saat: 04:09