![]() |
tarla tarım sistemleri ile ilgili not var mı
|
Alıntı:
Tarla Tarım Sistemleri Ders Notu Buyrun. |
çevre etki değerlendirme
|
slm arkadaşlar elinizde küçükbaş veya büyükbaş hayvnlar ile ilgili projesi olan var mı yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden tşk ederim
|
ödevim için aşağıdaki iki soru için detaylı bilgiye ihtiyacım var:
-tahıllarda azotlu gübrelemenin tane kalitesine etkisi -tahıllarda sulamanın tane kalitesine etkisi şimdiden teşekkürler Biralık arpalarda kalite ölçütleri? |
daha oncede sızden tarımsal yapılarla ılgılı not ıstemıstım fakat sız ders notlarına bakın demıstınız ben sadece tarımsal sulamayla ılgılı not gordum yardmcı olursanız sevınırım?
|
Alıntı:
Ölçme, malzeme, hidroloji, akışkanlar mekaniği, sulama, yapı malzemesi, mukavemet, statik vb. bütün TYS ders notları bölümde bulunuyor. |
benim aradıgım dersin adı: tarımsal yapılar butun tarımsal yapılarla ılgılı hesaplamalar
|
Alıntı:
|
bahçe bitkilerine giriş ders notları yada bulabileceğim bir kitap kaynak varmı eliniz de çok acil sınava çalışıyorum şimdiden teşekkürler
|
bahçe bitkilerine giriş ders notlarına ihtiyacım var bahçe ziraatten yıllar önce mezun elimde bu bölümle ilgili hiç ders notum yolk yardımcı olursanız sevinirim
|
Alıntı:
Genel konularla ilgili notlara Bahçe Bitkileri bölümünden ulaşabilirsiniz. Ayrıca ders notları bölümünde de bahçe bitkileri şeklinde arama yaparak bazı ders notlarına ulaşabilirsiniz. |
arkadaşlar bende 25 eylüldeki sınava girecegim..neye çalışacagım bilemiyorum.bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim..herkese selamlar...
|
Alıntı:
25 Eylül'de ne sınavı var acaba ? |
merhabalar 9 ekimdeki zirai ilaç bayilik sınavı için çalışabileceğim kaynak elinizde varsa çok memnun olurum
|
Alıntı:
Önceki sayfalarda verilmişti. |
konukçu patajen ilişkileri ders notları olan varsa sevinirim.
|
merhaba
reçete yazma yetki sınavına gireceğim konuları bayilik sınavı ile aynı mı olacak ayrıca hazırlık kitabı ya da notları varmı yardım ederseniz çok makbule geçer |
Alıntı:
Birebir aynı değildir. Ama birbirine yakındır diye tahmin ediyorum. İl/İlçe müdürlüklerine giderek sınavda çıkacak konularda bilgi alabilirsiniz. Ona göre de ders notu takviye yapabiliriz. |
kuantum fiziği ile ilgili not olursa sevinirim
|
Alıntı:
Kuantum Fiziği ders notuna burdan bakabilirsiniz. |
Süleyman Demirel Üniversitesi Zootekni Bölümü 1.Sınıf ders notları var mı ??
|
Alıntı:
|
gıdalarda kurutma işlemi
gıdalarda kurutma işlemi ile ilgili proje ödevim için sizden yardım bekliyorum 1 hafta sürem var yardımcı olursanız beni çok sevindirmiş olursunuz....
teşekkürler...:confused: |
tarımsal meteroloji ders notları lütfen
|
Alıntı:
Meteoroloji Ders Notları Meteoroloji Ders Notları - PPS Buyrun. |
Alıntı:
Gıda Mühendisliği ve Teknolojisi bölümünde kurutma şeklinde arama yaparak bilgi alabilirsiniz. Ayrıca ders notları olarak da şunlara bakınız: Meyveleri Kurutma Ders Notları - Pdf Gıda Mühendisliği Ders Notları - Temel İşlemler Buyrun. |
hayvan çevresi ve davranışları , birde bitki fizyolojisi ders notları lazım ???yardımcı olursanız sevinirim:))
|
susam yağı ve susam bitkisi hakkında bilgi varmı acaba
|
Alıntı:
Bitki Fizyolojisi - Solunum Konulu Sunu Buyrun. |
Alıntı:
Güneydoğu Anadolu 'da Susam Tarımı Gıda Analizleri Ders Notları Buyrun. |
nadas alanlarının daraltılması vr türkiyedeki çalışmalar ile ilgili bir bilgi varsa paylaşırsanız sevinirim
|
tohumculuk 1. sınıf birinci donem derslerinin ders notları BİTKi EKOLOJİSİ,İKLİM VE ÇEVRE BİLGİSİ,GENETİK VE BİTKI ISLAhI,BOTANİK
|
Alıntı:
Bölümde arama yaparak ders notlarına ulaşabilirsiniz. |
ARKADASLAR GIDALARDA TEMEL İŞLEMLER DERS NOTLARI LAZIM
|
Toksikoloji ve ekotoksikoloji hakkında bilgi arıyorum.
|
Alıntı:
Gıda Mühendisliği Ders Notları - Temel İşlemler Buyrun. |
|
nadas alanlarının daraltılması ile bilgi varmı acaba
|
merhaba toprak profili ile ilgili dökümana ihtiyacım var ama yardımcı olursanız sevinirim
|
Forum saati GMT +2 olarak ayarlandı. Şu Anki Saat: 10:10 |