![]() |
Alıntı:
Havza hesaplamaları derken neyi kastettiğinizi tam anlayamadım. Biraz daha detaylı bilgi verebilir misiniz ? |
merhaba
bahçe bitkileri zararlıları notu lazım yardımcı olabilirmisiniz ? |
Alıntı:
Umarim aciklayici olabildim, mazur gorun konu hakkinda biraz bilgim olsa nokta atisi yapabilirdim ancak... Saygilar |
Alıntı:
|
Alıntı:
Derli toplu bir ders notu bulunmamaktadır. Bitki Koruma bölümünde bitki, zararlı adı arayarak bulabilirsiniz. |
bitki koruma ders notları ve rasyon dersnotları
|
Alıntı:
Bitki Koruma Ders Notları Rasyon Hazırlama Buyrun. |
2011 zirai ilaç bayiliği sınavı için kaynak var mı? yardımcı olabilir misiniz?
|
Alıntı:
Entomoloji Ders Notları Entomoloji Ders Notları 2 - Pdf Fitopatoloji Ders Notu Bitki Hastalıkları - Fitopatoloji Bitki Koruma Ürünleri Bayi Sınav Soruları 25.09.2010 tarihinde Gerçekleştirilen Bitki Koruma Ürünleri Bayi ve Toptancılık Sınav Buyrun. |
Sayın Adminler iktisat mezunuyum . ziraat bankası servis görevlisi sınavına katılacağım eğer güncel ekonomi ve finans ders notlarını bana bulabilirseniz minnettar kalacağım tşk ederim...
|
Alıntı:
Genel Ekonomi Ders Notları Tarım Ekonomisi Ders Notları Buyrun. |
tarımsal ekonomi ders notu arıyorum ltf yardımcı olun:confused:
|
Alıntı:
Bir üstteki mesaj da bulunuyor. |
İyi günler toprak bilgisi bütünlemem var da karbon azot oranı ile ilgili bir soru çıkıcakmış nasıl bulunduğu ile ilgili not paylaşırsanız çok sevinirim..Şimdiden teşekkürler..
|
Alıntı:
C/N oranı şeklinde forumda arama yaparak bazı neticeler elde edebilirsiniz. |
ziraat bankası için örnek sorular varmı?
|
Alıntı:
Ziraat Bankası sınavı örnek sorularına burdan ulaşabilirsiniz. Konu içerisinde geçiyor. |
tarımsal yapılar ile ilgili problemler varmı yada notu?
|
Alıntı:
Ders notu ve TYS bölümlerini inceleyiniz. |
Organik tarımla ilgili notlarınız varsa ve de gönderebilirseniz sevinirim
|
Alıntı:
Organik Tarım bölümümüzden faydalanabilirsiniz. |
iyi geceler
hocam ben ilac bayi sınavına girecem ama hernagi bir ders notları veya kitap yok bana calabeleceğim bir kaynak vereb,lrmsiniz tşkler
|
Alıntı:
Önceki sayfalarda eklemiştim. Tekrardan ekleyim; Entomoloji Ders Notları Entomoloji Ders Notları 2 - Pdf Fitopatoloji Ders Notu Bitki Hastalıkları - Fitopatoloji Bitki Koruma Ürünleri Bayi Sınav Soruları 25.09.2010 tarihinde Gerçekleştirilen Bitki Koruma Ürünleri Bayi ve Toptancılık Sınav Buyrun. |
tarım ekonomisi, işletmecilik, işletme planlama, tarıma dayalı sanayi, doğal kaynakalar ekonomisi ders notları varsa sevinirim
|
Alıntı:
Genel Ekonomi Ders Notları Tarım Ekonomisi Ders Notları Buyrun. |
zirai ilaç bayiliği sınavı için çalışacağım ders notu var mı acaba ?? nelere çalışmam gerekir ?
|
notları gec gordum paylastıgınız ıcın cok tesekkr ederım
|
Alıntı:
Önceki sayfalarda eklemiştim. Tekrardan ekleyim; Entomoloji Ders Notları Entomoloji Ders Notları 2 - Pdf Fitopatoloji Ders Notu Bitki Hastalıkları - Fitopatoloji Bitki Koruma Ürünleri Bayi Sınav Soruları 25.09.2010 tarihinde Gerçekleştirilen Bitki Koruma Ürünleri Bayi ve Toptancılık Sınav Buyrun. |
slm organik tarım danişmanlığı yapmak için ziraat mühendisi mi olmak gerekiyor yoksa teknikerlerde yapabilir mi?
|
zararlılara göre kullanılan kimyasal etken maddeleri gösteren bir ders notu varmı acaba? bitki koruma sınavında etken madde çok sorulmuş
|
Alıntı:
Alıntı:
|
Merhabalar;
Arkadaşlar Tarım ekonomisi okuyorum,il tarım müdürlüğünde staj yapıyom, proje ve istatistik bölümündeyim.Şimdilik bütçe birimindeyim,sonra istatistiğe geçeceğim ama birşey yaptığımız yok staj defterim de boş kalıyor,elinde defteri olan var mı acaba veya önerisi olan var mı |
Alıntı:
Herkesin çalıştığı yer, birim vs. farklı olduğu için bu şekilde defter bulmak çok zor. Çalıştığınız yerden bir günde yapılan işin ne olduğunu sorun ve ona göre doldurun. Daha sağlıklı olacaktır. |
Merhabalar,
Ben Açıköğretim de TARIM BÖLÜMÜ okumaktayım. Yalnız TARIM bölümü ile ilgili hiç bir kaynağa ulaşamamaktayım.Siz değerli arkadaşlarımdan ricam TARIM Bölümü ile ilgili ders notlarını paylaşmanızdır. Ayrıca Site olarak da Açıköğretim TARIM bölümü ile ilgili bir FORUM açılması; bizim gibi bu bölümü okuyanların çekmiş olduğu kaynak sıkıntısını bir nebze olsun hafifletmiş olacağına inanıyorum. Tarım Alet ve Makinaları Tarla Bitkileri Seracılık Sebzecilik Genel Meyvecilik Bitki Koruma Gıda Teknolojisi Zootekni Süs Bitkileri Çevre Sağlığı gibi derslerimiz var. Yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden herkese teşekkürler... |
Alıntı:
Aradığınız derslerin bazılarının ders notu bulunuyor. Bulunmayanlar için de müfredat konularını tek tek forumda aratabilirsiniz. İlgili konular bulabileceğinize eminim. Yukardaki ders isimlerini Ders Notları bölümünde sağ kısımda bulunan Bu Bölümde Ara aracıyla arayınız. Bulamadıklarınızı tekrar konuya yazabilirsiniz. |
2011 bayilik sınavına hazırlananlar
arkadaşlar elinde toplu olarak sınav konuları var mı lütfen yardım.......
|
Alıntı:
Hangi sınav ? |
tarımsal pazarlama ders notlarınız varsa cok mutlu olurum
|
Alıntı:
Tarımsal Pazarlama I (Pazarlama İlkeleri) Ders Notu Tarımsal Pazarlama Ders Notu Buyrun. |
hücre içinde gerceklsen metobolık olaylar bana yardımcı olursanız sevınırım 4 resımlı 6 sayfada konu hakkında bılgı yardımınızı beklıyorum
|
Forum saati GMT +2 olarak ayarlandı. Şu Anki Saat: 13:35 |