![]() |
Alıntı:
Hoş geldiniz. Yeri geldikçe sizin de katkı sunabileceğiniz ve faydalanabileceğiniz konular bulunmaktadır. |
merhaba bn adana dan hatice park ve bahçelerde 5 senedir çalısıyorum ve açıköğretım den tarım okuyorum 2. sınıf seneye ıns cukurova unı. de ziraat muhendisi olarak aranıza katılacagım..:bye:
|
Alıntı:
Hoş geldiniz. Umarım başarılı olursunuz. |
Merhaba ben Sinoptan Kemal 27 yaşındayım örgün işletme mezunuyum ve bu sene tarım 2. sınıftayım bu sene dgs ile ziraat fakültesine geçmek istiyorum
|
Alıntı:
Hoş geldiniz. Başarılar. :a025: |
Merhaba.Çukurova üniversitesinde tarla bitkileri 3. sınıf öğrencisiyim.
|
Alıntı:
Hoş geldiniz. Başarılar dileriz. |
Çan
Selam arkadaşlar,
Önceki dönem Tyd sınavlarında 70 not barajına ulaşılamadığı nedeniyle çan uygulandı mı? |
Alıntı:
Hoş geldiniz. Hayır, böyle bir şey olmadı. |
Kuşadası ndan 7 yıllık Ziraat mühendisiyim. Şuan çalışmıyorum.iyi vakit geçirmeyi diliyorum.
|
Alıntı:
Hoşgeldiniz. Umarım güzel vakit geçirirsiniz. |
merhaba arkadaşlar ben mehmet berat kadıoğlu tarım ekonomisi 2. sınıf öğrencisiyim
|
Selamün aleyküm sevgili meslektaşlarım,
Ben Şaziye , Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarim ekonomisi bölümü 2020 mezunuyum. |
Merhaba arkadaşlar,
Hoş geldiniz. |
Merhabalar bende yeni üye oldum . Sorum şu aöf den tarım teknolojileri bölümü mezunu olanlar zirai ilaç bayi açma sınavına girebilir mi ?
|
Alıntı:
Hoş geldiniz, başarılar. Bitki sağlığıyla ilgili ders aldığınız sürece girebilirsiniz. Güncel müfredatta bu dersler olduğu için sınava girebilirsiniz. |
Bkü
---------- Mesaj eklendi (18:04) ---------- Önceki mesaj (18:03) ---------- 17.10.2020 yapılması planlanan bkü sınavı yine ertelendi mi? ---------- Mesaj eklendi (18:06) ---------- Önceki mesaj (18:04) ---------- 17.10.2020 için planlanan bkü sınavı ertelendi mi? |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
değerli dostlar bölümüm tarım makinaları daha önce tigeme giren var mı veya eski çıkmış sorular elinde olan varsa yardımcı olabilir mi
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
SINAV NOTU
[QUOTE=zekeriyya89;1951]sayın üyelerimiz.forumumuzun tanışma bölümünde kendimizi tanıtalım ve ilgi alanlarımızda yardıma ihtiyacı olan üyelerimize birbirimizi tanıyarak yardım edelim.öncelikle kendimden bahsedeyim.
BEN ZEKERİYYA.BURSA'DAN.ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ ZİRAAT MÜHENDİSLİĞİNDEYİM VE 1.SINIFI OKUYORUM.BURSA'MIZLA VE ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ İLE İLGİLİ BİLGİ ALMAK İSTEYEN ÜYELERİMİZE DUYURULUR...SAYGILARIMLA... MERHABA MUAZZEZ DENİZLİ`DEN.ORGANK TARIM OKUDUM.2 YIL.TARIMSAL DANIŞMANLIK SINAVINA GİRCEM.BANA NOTLARIN VARSA ATARMISIN |
[QUOTE=mozdemir;32101]
Alıntı:
Öncelikle hoş geldiniz. Büyük harfle yazmak bağırmak anlamına geldiği için tamamı büyük harfle yazmazsanız iyi olacaktır. :good: Ders notları için forumumuzdaki ilgili bölümü kullanabilir, bulamadığınız notlar için istekte bulunabilirsiniz. |
Yeni üye oldum Emir ben
|
Alıntı:
Hoş geldiniz. |
Merhaba. Ben Resul gruba yeni girdim.
|
Alıntı:
Hoş geldiniz. |
Merhaba arkadaşlar ben Enes. Balıkesirliyim.
2020 yılında uludağ üniversitesi bahçe bitkilerinden mezun oldum. |
Alıntı:
Hoş geldiniz. |
Herkese merhaba Ben Talha
Ankara Üninersitesi 1. sınıf öğrencisiyim.Öğretim hayatım boyunca bu foruma uğramaya çalışıcam. Esenlikler :) |
Forum saati GMT +2 olarak ayarlandı. Şu Anki Saat: 15:38 |