![]() |
Alıntı:
Biraz daha açıklama ekleseniz iyi olurdu ? |
seralarda soğutma sistemleri ile ilgili not varsa sevinirim...
Hasad Yayıncılık ın sera yapım tekniği kitabının pdf i var mı acaba? |
Alıntı:
Telif hakkı olan dökümanların forumda sunulması yasaktır. İlgili yayın kuruluşu ile iletişime geçerek satın alınız. Sera Yapım Tekniği Sera İklimlendirme Tekniği |
elmada ateş yanıklığı hakkında not var mı
|
Alıntı:
Elma hastalıkları ve Zararlıları İle Mücadele Buyrun. |
yeni pazarlama teknikleri ... umarım burda bulabilirim...:(
|
Alıntı:
Pazarlama Teknikleri ve Yönetimi Pazarlama Anlayışı Buyrun. |
merhaba aspir bitkisinin ıslahı ve ıslah amaçları hakkında çokkkkk acillll bilgiye ihtiyacı var lyardımcı olursanız çok sevinirim
|
Alıntı:
İstek yaparken ya da soru sorarken "lütfennnnnnn, acillll" gibi ibareler kullanmanıza gerek yoktur. Uzatmadan yazarsanız da cevap alırsınız. Aşağıdaki konudan "aspir ıslah amaçlarına" bakabilirsiniz. Aspir Islahı ve Islah Amaçları |
yüksek lisans tezim için gerekli idi daha fazla bilgi eklenirse sevinirim.
|
Alıntı:
Yüksek lisans yapıyorsanız literatür taramasını biliyorsunuzdur. İlgili sayfalara girerek bu konuda daha önce yapılan çalışmalara göz atabilirsiniz. |
merhaba hocam elınızde dünya ve türkiye tavukçuluğunun son durumu hakkında tez odevım var eger bu konu hakkında elınızde tez varsa bana yardımcı olurmusnuz hata bu konuya yakın türkiye tavukculugunun son durumu gıbı konularda elınızde tez varsa bana yardımcı olabılırmısınız sımdıden tesekkurler
|
slm arkadaslar bitki koruma ilaç bayiliği sınavı için elinde not olan varmı!......
|
slm ben gıda teknolojileri bölümünde okuyorum ders notlarından bazılarını indirmek istiyorum nassı indirebilirim
|
Herkese merhaba. Fermentasyondaki silaj mikroorganizmaları hakkında bilgi eklerseniz çok memnun olurum.
|
Alıntı:
Entomoloji Ders Notları Entomoloji Ders Notları 2 - Pdf Fitopatoloji Ders Notu Bitki Hastalıkları - Fitopatoloji Bitki Koruma Ürünleri Bayi Sınav Soruları 25.09.2010 tarihinde Gerçekleştirilen Bitki Koruma Ürünleri Bayi ve Toptancılık Sınav Buyrun. |
Alıntı:
İndirmekte sorun yaşadığınız konu adını veya linkini bana gönderirseniz yardımcı olurum. |
Alıntı:
Sektör raporları için FAO, BESD-BİR ve TUİK raporlarını inceleyiniz. |
sıgır ırklarında agız sütü nedir fonksiyonları nelerdir
yemlemenin besi ve karkas özelliklerine etkisi sımdıden tesekkurler... |
Alıntı:
Doğum yapan ineğin sütündeki herhangi bir nedenle meydana gelecek bir bozukluk halinde, yeni doğan buzağıya aynı veya bir önceki gün doğuran başka bir ineğin ağız sütü fazlasını sağılarak içirilmelidir. Eğer bu durum mümkün olmaz ise, ilk içirimde 6 yumurtanın beyazı taze sağılmış inek sütü ile karıştırılarak hazırlanan karışımın buzağıya içirilmesi faydalıdır. Daha sonraki öğünlerin her birinde 1 yumurta akı eksiltilerek bu uygulamaya devam eedilmelidir. FAYDALI OLMUSTUR İNŞALLAH... |
Alıntı:
Merhabalar, Dadasatilla arkadaşımız gayet güzel bir açıklama yapmış. :a025::good:Aradığınız konular için aşağıdaki linkleri tıklarsanız detaylı bilgi edineceksiniz. Ağız Sütünün Önemi Sığır Eti Kalitesi Üzerine Beslenmenin Etkisi :img-yes: |
türkiyedeki hayvan varlığı hakkında bilgi rica ediyorum
|
Alıntı:
http://www.ziraatciyiz.biz/turkiyede...igi-t2582.html |
genel sebzecilik notu lazım umarım yardımcı olursunuz şimdiden teşekkürler
|
tarım ekonomisi ile ilgili not varmıdır acaba??
|
Alıntı:
Tarım Ekonomisi Ders Notları Buyrun. |
Alıntı:
Derli toplu bir ders notu maalesef bulunmuyor. Bahçe Bitkileri bölümündeki konular yararlı olacaktır. |
dostlar bana süs bitkileri yetiştiriciliği staj notları lazım nasıl bulabiliriz
|
Alıntı:
Staj notu derken neyi kastettiginizi anlayamadım. Staj defteri doldurmak için not diyorsaniz, staj da ne yaptiginizi bilemeyecegimiz icin maalesef yardimci olamayiz. |
iyi günler acil olarak sebzecilik ders notuna ihtiyacım var şimdiden teşekkürler
|
Alıntı:
Derli toplu bir ders notu maalesef bulunmuyor. Bahçe Bitkileri bölümündeki konular yararlı olacaktır. |
ziraat bankası servis görevlisi tarımsal müşteriler sınavına gireceğim. tarımsal ekonomi bilgileri gerekiyor yayınlarsanız sevinirim
|
Alıntı:
Tarım Ekonomisi Ders Notları Buyrun. |
bodur meyve yetiştiriciliği ve ileri fidancılık teknikleri ile ilgili bilgi istiyorm..acil yardımcı olursanız sevnrm ..
|
Alıntı:
Bodur Meyve Yetiştiriciliği - Bodur Meyvecilik Bodur Meyve Yetiştiriciliği Ayrıca piyasadaki kitaplardan da detaylı bilgi alabilirsiniz. Tarım kitapları şeklinde aradığınızda rahatlıkla bulabilirsiniz. |
Merhaba,
Havza hesaplamalari ile ilgili detayli bilgiye ihtiyac duyuyorum. Dilerim elinizde vardir... Saygilar |
hayvan besleme ve rasyon hazırlama ile ilgili ayrıntılı bir doküman lazım arkadaşlar, şimdiden çok teşekkür ederim
|
Bitki patojeni bakterilerin ürettiği toksinler; bakteriyotoksinler.
|
Alıntı:
Bakteri Toksinleri Hakkında Genel Bilgi Buyrun. |
Alıntı:
Organik Hayvan Besleme ve Yemin Özellikleri Organik Hayvan Besleme Hayvan Besleme Biyokimyası Ders Notları Buyrun. |
Forum saati GMT +2 olarak ayarlandı. Şu Anki Saat: 04:17 |