![]() |
Merhaba arkadaşlar ben rojhat .adnan menderes üniversitesi ziraat fakültesin de zootekni bölümü okuyorum . Acaba zootekniden veterinerliğe geçiş yapılaniliniyormu???
|
Alıntı:
Geçmek istediğiniz fakültenin öğrenci işleriyle irtibat kurunuz. |
Mr.Mühendis bey bu sayfa çok pasifleşti yeni üyeler mesaj atamıyor bir sohbet başlığı olsunda şu üyelere bi mesaj gönder sohbet edelim herkes bi el atsın güzel forum canlansın biraz lütfen
|
Alıntı:
|
ben gafur kamu lisans bitirdim dsi de memurum teknikerlik için tarım bölümüne kayıt yaptım yardımlarınızı bekliyorum sevgiler...
|
Alıntı:
|
Merhaba arkadaşlar ben Ahmet Yavuz Abant İzzet Baysal üniversitesi nde ziraat mühendisliği okuyorum bölümüm kanatlı hayvan yetiştiriciliği
|
Alıntı:
Hoş geldiniz, derslerinizde başarılar. |
Herkese merhaba ben Alperen Kır, Nuh Naci Yazgan Üniversitesi İnşaat Mühendisliği 4. Sınıf öğrencisiyim. Bölümümle alakalı olmamasına rağmen Leonardit ve Humik Asit ile ilgili bilgilendirme ve ticaret yaptığımız için foruma üye oldum.
|
Alıntı:
Hoşgeldiniz. Sitemiz üzerinden satış yapmak yasaktır. Ancak, bilgilendirme yazılarınızı merakla bekliyoruz. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
meraba ben süleyman süleyman demirel üniversitesi bahçe bitkileri mezunuyum
|
Alıntı:
Hoşgeldiniz. |
Ben istemi. Ege Üniversitesi Ödemiş MYO'dan 2010 yılında mezun oldum. Siteye ilk defa giriyorum.
|
Alıntı:
Hoş geldiniz. |
merhaba arkadaslar foruma yeni üye oldum
|
Alıntı:
Hoşgeldiniz. |
Herkese selamlar arkadaşlar,
Ankara üniversitesi Bitki Koruma 2010 mezunuyum, 2017 de yüksek lisansımı aynı bölümde Entomoloji anabilimdalında bitirdim. Paylaşarak büyüyelim... |
Alıntı:
Hoşgeldiniz. |
YENİ ÜYE
merhaba anadolu üniversitesi tarım mezunuyum. Herkese selamlar. Ben ihsan.
|
Alıntı:
Hoşgeldiniz. |
selamünaleyküm herkese selamlar diliyorum
forum sayfası daha güncel konularla donatılabilir diye düşünüyorum herşey için teşekürler |
merhaba ,
Namık Kemal üniv bitki koruma mezunuyum.. foruma bir göz atayım diye üye oldum beklediğimden fazlası var cidden emeğinize sağlık. |
Alıntı:
Alıntı:
Hoş geldiniz. Umarım hep birlikte daha güzel bir platform oluştururuz. |
Merhabalar bende emre arkadaşlar bolu'dan aranıza katılıyorum. Ziraat mühendisiyim. Herkese keyifli forumlar dilerim.
|
Alıntı:
Hoş geldiniz. |
Dicle Üniversitesi Ziraat Fakültesi Bahçe Bitkileri Bölümü Mezunuyum/2018 herkese kolay gelsin :-)
|
Alıntı:
|
Ankara'dan selamlar arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Keyifli forumlar dilerim.
|
Alıntı:
Hoş geldiniz. |
Merhabalar arkadaşlar bende cihan. Aranıza yeni geldim daha yeni kayıt oldum foruma. Ziraat mühendisiyim. Ekonomi ağırlık olmak üzere hemen hemen tüm konular üzerinde araştırmalar yapıyorum ve gündemi sürekli takip ediyorum. Foruma katkım olur güzel zamanlar geçiririz diye düşünüyorum.İyi ve keyifli forumlar dilerim herkese...
|
Alıntı:
Hoş geldiniz. Katkılarınızı bekliyoruz. |
Merhaba,doğaya olan sevgim ve saygımdan, tüketici olmaktan çok üretici olmak hevesi ile Eskişehir AÖF. tarım bölümünde okuyorum.Aranızda olup paylaşımlarınızdan payıma düşeni almak ,saha çalışmalarına başladığımda edindiğim tecrübeleri paylaşmaktır niyetim.
Selamlar,sevgiler. |
Alıntı:
Hoşgeldiniz. Hevesli olmanıza sevindim. Keyifli okuyacağınıza eminim. Başarılar. |
Selamlar yeni üye oldum, herkese sevgiler
|
Alıntı:
Hoşgeldiniz. |
Bitki aşığı aranızda
Merhabalar değerli forum üyeleri aranızda olmaktan mutluyum.
Sizlerden öğreneceklerim şimdiden beni heyecanlandırıyor. Sevgilerle :bye: |
Merhaba, hoş geldiniz.
|
Merhabalar;
Adım Bora KARA, Manisada ikamet ediyorum. 40 yaşındayım. 15 yıldır özel sektörde mesleğim dışı çalıştım. Şu anda çalışmıyorum. ADÜ Ziraat fak. Bahçe bitkileri bölümü mezunuyum. Unutmuş olduğum mesleki bilgilerimi tazelemek ve mesleğimle ilgiliyeni bilgiler edinmek amacı ile üye oldum. Herkese iyi forumlar dilerim. |
Forum saati GMT +2 olarak ayarlandı. Şu Anki Saat: 19:40 |