Tarım Bilgi Paylaşım Forumu

Tarım Bilgi Paylaşım Forumu (http://www.ziraatciyiz.biz/index.php)
-   Genel Konular (http://www.ziraatciyiz.biz/forumdisplay.php?f=42)
-   -   2017 Zirai İlaç Bayilik Sınavı Başvuru ve Sınav Tarihi (http://www.ziraatciyiz.biz/showthread.php?t=12903)

Sigma 29.04.2017 22:40

Alan arkadaşları tebrik ederim nasıl, ne kadar ve hangi kaynaklarla hazırlandıgınızı ve sınav süreciniz hakkında bilgi verirseniz bir sonraki sınav için hazırlanmayı düşünen benim gibilere büyük yardımınız dokunur :)

okansvsr 30.04.2017 11:31

Arkadaşlar bu sinav icin nacizane kendim icin cikardigim notlari paylasabilirim. Notlarin fotografini da atabilirim. Illaki eksik yonleri vardir notlarin ama bana cok faydasi oldu. Notlari isteyen olursa bana ulasabilirler. Alan arkadaslari da tebrik ederim (:

ReMe01 30.04.2017 14:24

Sınav zordu.Alan arkadaşları tebrik ederim.Bizimkisi başka bir bahara kaldı.

nazmozaydin 30.04.2017 17:09

Hasat yayınlarının kitabına çalıştım özet çıkararak birde okuldan bitki koruma kitaplarına çalıştım.

anill377 30.04.2017 23:15

Arkadaşlar geçen kısım yüzde 5 altında olduğu için puanlar yükselebilir miş . Böyle birşey varmı nerden öğrenebiliriz yardımcı olurmusunz?

nazmozaydin 30.04.2017 23:47

Sonuçların son haliydi zaten aşağıda herhangi bir yuvarlama olmayacak yazıyor puanlar zaten yükseltilmiş

Mr.Muhendis 01.05.2017 10:41

Sınavı kazanan arkadaşları tebrik ediyoruz. Ankara Üniversitesi tarafından yapılan duyuru şu şekildedir:

Alıntı:

08 Nisan 2017 Cumartesi günü yapılan GTHB-GKGM Bitki Koruma Ürünleri Bayi ve Toptancılık Sınavı Sonuçları açıklandı.
Aday Bilgi Sisteminden aday.ankara.edu.tr internet adresinden sınav sonuçları menüsünden öğrenebilirsiniz.

Adaylar sınav sonuçlarına ilişkin itirazlarını 08 Mayıs 2017 saat 17.00’ye kadar ıslak imzalı dilekçe şeklinde ASYM’ye ulaştıracaklardır.

Adaylar, sonuçlara ilişkin itiraz başvurularını T.C. Ziraat Bankası Ankara Kamu Girişimci Şubesi Ankara Üniversitesi Döner Sermaye İşletmesi Sınav Yönetim Merkezi IBAN:TR120001002532699103995001 numaralı hesaba 20 ₺ (Yirmi Türk Lirası) itiraz ücreti yatırarak alınan banka dekontu, itiraz konusunun ve iletişim adreslerinin açıkça yazılı olduğu dilekçe ile ASYM’ye ulaştıracaklardır.

Süresi geçtikten sonra yapılan itirazlar ile adayın T.C. Kimlik Numarası, imza, adres ve banka dekontu olmayan dilekçeler dikkate alınmayacaktır.

Usulüne uygun yapılmayan itirazlar dikkate alınmayacaktır.
ASYM
Alıntı:

okansvsr´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 29357)
Arkadaşlar bu sinav icin nacizane kendim icin cikardigim notlari paylasabilirim. Notlarin fotografini da atabilirim. Illaki eksik yonleri vardir notlarin ama bana cok faydasi oldu. Notlari isteyen olursa bana ulasabilirler. Alan arkadaslari da tebrik ederim (:

Notları bize e-mail (admin@ziraatciyiz.biz) atarsanız siteye ekleyebiliriz.

Sigma 03.05.2017 00:47

Ve bu notların yuvarlanmış ve yükseltilmiş haliymiş arkadaşlar düzeltme söz konusu değilmiş puanlarda

anill377 03.05.2017 16:28

Arkadaşlar geçen sayısı çok az olduğu için herkese 4 5 puan eklencekmiş diyorlar. Mesela 66 küsür alan biri geçmiş olacak gibisinden. Bu ne zaman sisteme yansır acaba nasıl öğrenebilirz ?

Mr.Muhendis 03.05.2017 16:38

Alıntı:

anill377´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 29371)
Arkadaşlar geçen sayısı çok az olduğu için herkese 4 5 puan eklencekmiş diyorlar. Mesela 66 küsür alan biri geçmiş olacak gibisinden. Bu ne zaman sisteme yansır acaba nasıl öğrenebilirz ?

Öyle şey olmaz. Kim diyor onu ?

Forum saati GMT +2 olarak ayarlandı. Şu Anki Saat: 06:48