![]() |
Alıntı:
Hoşgeldiniz. Duyarlılığınızdan dolayı sizi takdir ediyorum. |
TANIŞMA
Selamlar! Ben de Gthb ziraat mühendisiyim herkese başarılar diliyorum
|
Alıntı:
Hoşgeldiniz. Bilgi, birikimlerinizden faydalanacağımızı düşünüyorum. |
Adü Organik Tarım 2.sınıf öğrencisiyim ama bir türlü mezun olamıyorum staj işleri yüzünden istanbul ve çevresi yardımcı olabilecek birileri var mı ?
|
Alıntı:
Açtığınız konuyu takip ediniz. |
merhaba meslektaşlarım. erciyes mezunuyum. aranıza katılmaktan mutluluk duyuyorum.
|
Alıntı:
Hoşgeldiniz. |
Merhaba;
Tekirdağ Şarköy den sevgiler, Şarköy myo seracılık 2009 mezunuyum. Bankacılık yapıyorum, okuduğum bölümle alakalı yoğunlaşmadım hiç fakat şimdi ne kadar geçerli bir alanda eğitim aldığımı farkediyorum. Tarım sektörü hiçbir zaman gelişimini ve geçerliliğini yitirmeyecek bir bölüm. Bende forum üzerinden bilgilerimi tazeleyerek artık bu alana kanalize olma niyetindeyim. Tüm dostlara selamlar. |
Alıntı:
Hoşgeldiniz. İnsanlık var olduğu sürece de geçerliliğini koruyacaktır. Umarım faydalı vakit geçirirsiniz. |
merhaba arkadaslar Nur ben ziraat teknikeriyim inşllh birbirimiize bilgilerimizde yardımcı oluruz şimdiden tesekür edrim :)
|
Alıntı:
Hoşgeldiniz. Katkılarınızı bekliyoruz. :) |
selam ben seda Gaün Organik tarım mezunuyum,lş arıyorum
|
Alıntı:
Hoşgeldiniz. |
Merhaba arkadaşlar abdullah ben çukurova üniversitesi biki koruma .
Foruma yeni katıldım umarım faydalı olur. |
Alıntı:
Hoşgeldiniz. |
merabalar ben elçin ziraat mühendisiyim. Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi 2013 Mezunuyum. Sizlere sorum 2017 Bitki Koruma ve Bayilik Sınavına Ankara Üniversitesinin Hangi Kaynağından Çalışmak Gerek?????:e010::e010::e010::e010:
|
Alıntı:
Hoşgeldiniz. Şu konuya bakınız: 2017 Zirai İlaç Bayilik Sınavı Başvuru ve Sınav Tarihi |
Aranıza yeni katıldım :) ziraat fakültesi - zootekni mezunuyum.
|
Alıntı:
|
Mrb arkadaşlar
|
Alıntı:
|
MERHABA BEN FATMA NUR
ORDU ÜNİVERSİTESİ TARLA BİTKİLERİ MEZUNUYUM .. BURDURDA TOPRAKSIZ TARIM ALANINDA ÇALIŞIYORUM |
Alıntı:
Hoşgeldiniz. |
Herkese mrb..ben mervan...ilk kez bir foruma üye oldum.bakalım ne olacak?
|
slmlar bede siteye yeni üye oldum
|
Alıntı:
Alıntı:
|
Efsane geri döndü (Ziraatcibekir)
Selamün Aleyküm
Cumanız Mübarek Olsun:img-in_love: 10 yıllık mecburi bir aradan sonra tekrar sahalara ve sanal aleme döndüm.:e010: GHTB personeli olarak Çermik GHTB İlçe Müdürlüğünde çalışmaya başladım. Söke Ziraat Teknik Lisesi 92 mezunuyum.:bye: Bilgi paylaşmak ve öğrenmek için buradayım...:thumbup: |
Alıntı:
|
Merhabalar ben İsmail;
Çukurova Üniversitesi Ziraat Müh. Zootekni bölüm mezunuyum. 5 yıllık tecrübem bulunmaktadır. Aranızda olmaktan memnuniyet duyuyorum. Yardım isteyenler çekinmeden iletişime geçenilirler.. İyi günler dilerim.. |
Alıntı:
Hoşgeldiniz. |
Merhabalar herkese ben Selçuk Ziraat bitki koruma 3. Sınıf öğrenciyim bilgi paylaşımı olur düşüncesiyle buraya üye oldum.
|
Alıntı:
Hoşgeldiniz. |
İyi günler. Bitki Koruma sınavı konularını araştırırken burayı gördüm ve üye oldum. Ankara Üniversitesinde yüksek lisans yapıyorum. İnşallah hem deneyim paylaşacağım hem de yeni bilgiler öğrenebileceğim bir yer olur burası.
|
Alıntı:
Faydalı bilgi alışverişinde bulunacağımızı düşünüyorum. Hoşgeldiniz. |
Herkese merhabalar, ben İbrahim jeoloji mühendisiyim ancak 12 yıldır tarımsal ve peyzaj sulama üzerine çalışıyorum... İyi forumlar...
|
Alıntı:
Hoşgeldiniz. |
Merhabalar. Ben yaşar. Lise son sınıf ziraat mühendisi adayıyım. Yapacağım meslek hakkında bilgi toplamak istiyorum. O yüzden buradayım. Herkese iyi çalışmalar...
|
Alıntı:
Hoş geldiniz. |
Merhaba ben Muhammet Selim YILDIZ Atatürk Üniversitesi Bitki Koruma bölümünü birincilikle kazandım ve bu bölümü birincilikle bitirmek istiyorum bu formun bana bu uğurda çok şey kazandıracağı belli umarım bir kaç birşey de ben kazandırabilirim bu foruma. Sanırım Forumda bulunan bir çok konu ve mesajlar epeyi önceki yıllara ait yeni kayıt olan üyeler biraz daha aktifleştirirse forumu çok güzel olur. Bu arada Atatürk Üniversitesi 2017-2018 bitki koruma girişli arkadaşlarla tanışalım.
|
Alıntı:
Tebrikler. Başarılı bir öğrenim hayatı geçirmenizi dilerim. |
Forum saati GMT +2 olarak ayarlandı. Şu Anki Saat: 19:41 |