![]() |
tarım ekonomisi ders notları varsa çok memnun olacağım
|
Alıntı:
Tarım Ekonomisi Ders Notları Buyrun. |
çay bitkisinin ekim derinligi, ekim sıklıgı ,sıra arası ve sıra üzeri kac cmdir. ışık, nem, sulama sıklıgı, dekara bitkı sayısı, turkiyedekı ekım ve hasat zamanı, kac gunde hangı sıcaklıkta çimlendiği.
|
sterilizasyon ve klasik sterilizasyon ile içme sütü üretimi hakkında kapsamlı bilgi bulamadım yardımcı olur musunuz?
|
Alıntı:
Organik Çay Üretimi Çay Yetiştiriciliği Çay Bitkisinde Budama Çay Bitkisinin Çoğaltılması Çayın Bitkisel Özellikleri Ayrıca Keyf Bitkileri Ders Notundaki "Çay" bölümünden de bilgi alabilirsiniz. |
Alıntı:
Alanınız hakkında fazla bilgim olmadığı için faydalı olur mu bilemiyorum. Ancak aşağıdaki konuları inceleyiniz. Süt Üretimi Süt Üretimi ve Brusella Süt ve Süt Ürünleri Teknolojisi-Pdf Umarım faydalı olur. |
Alıntı:
çayın tat olarak en güzel yeri ve en içilebilir kısmı bitkinin tepesindeki ilk üç yapraktır. |
bitki sistematiği ders notu ve ayrıca da çiçek diyagramları formülleri. mmknse?
|
Alıntı:
Özel olarak bir ders notu yok maalesef. Sol üstteki arama kutucuğundan arayarak mevcut konulara bakabilirsiniz. |
teşekkrler
|
prof.dr.gökhan caycı nın toprak soruları hakkında bilgisi olan var mı acaba ?_
h.hüseyin gecit ile s. ünver in ekoloji soruları |
Alıntı:
|
yaş meyve sebze ile ilgili varsa sunum şeklinde olabilirmi? örnek alıcam dünyaya ihracatları nerelere oluyor
yaş meyve sebze sunum olarak olabilirmi? dünyaya nerelere ihracatları ve nekadar oluyor |
patates yumru oluşum fizyoloji hakkında kaynak belirtebilen arkadaş var mı?
PATATES YUMRU OLUŞUM FİZYOLOJİSİ HAKKINDA KAYNAK ARIYORUM.ÖDEV İÇİN |
slm
arkadaşlar acil tarımsal mekanızasyon ders notları lazım sdu de okuyorum şimdiden teşekkürler.....
|
biyoteknolojinin olumlu ve olumsuz yönleri sunum seklıde notunuz varsa ve bana yardımcı olabılırsenız sıze sımdıden cok tesekkur ederım .
|
Alıntı:
Acil ise buraya yazmak yerine arama yapabilir ve rahatlıkla ders notuna ulaşabilirdiniz. Aşağıdaki konuları inceleyiniz. Tarım Makinaları Ders Notları Tarım Makinaları Ders Notu |
Alıntı:
Biyoteknoloji ve Bitki Biyoteknolojisi Hakkında Biyoteknoloji Nedir ? 2000'li Yılların Bilimi: Biyoteknoloji Biyoteknoloji Ders Notları Biyoteknoloji Alanındaki Gelişmelerin Yansılamaları Burdaki konuları inceleyiniz. |
Alıntı:
Meyve Sebze İhracatında Hedef Aşıldı Ukraynaya Yaş Meyve Sebze İhracatı Yapılamıyor Soğuklar Yaş Sebze İhracatını Yavaşlattı Meyve Sebze İhracatı Yüzde 52,1 Arttı Burdaki haberlerden az da olsa bilgi edinebilirsiniz. Zaten Google'da bu şekilde aratırsanız bir çok haber de çıkacaktır. Bunlara ek olarak FAO'nun sitesinden de bakabilirsiniz. Sanırım ithalat, ihracat, üretim gibi konularda bilgi vardır. |
Herkese merhaba. ben önceden bi mesaj atmıştım örnek bir tavukçuluk işletmesi kurarken yapacaklarımız ekonomik analiziyle birlikte istemiştim. yardımcı olursanız sevinirim. galiba gözden kaçtım:)
|
istatistik tarımaklet ve makinaları hayvansal üretim bahçe bitkileri tarım işletme ilkeleri
|
Alıntı:
|
portakal budaması hakkında geniş bir not var mı? varsa bn nasıl ulaşabilirim...
|
Alıntı:
|
sanırım benım mesajımı gormedınız. ben püre ve benzeri gıdaların reolojik özellikleri hakkında not istiyordum. bana donebilirsenız çok sevinirim.
|
yemlerin biyolojik yollarla incelenmesi yıllık ödevim bulamıyorum yardım edermisiniz?
|
PATATES YUMRU OLUŞUM FİZYOLOJİSİ ,yumru nasıl oluşur.HAKKINDA KAYNAK ARIYORUM.
|
Alıntı:
http://www.ziraatciyiz.biz/meyve-yet...akimi-t84.html http://www.ziraatciyiz.biz/portakal-...nsis-t994.html |
Alıntı:
|
Alıntı:
Çok fazla istek olduğu için gözümüzden kaçmış olabilir. Bunun için özür dileriz. Elimizde yok maalesef. Ancak araştırıp, bulursam eklerim. |
Alıntı:
Konunuzu tam olarak anlayamadım. Biraz daha detay verirseniz daha iyi yardımcı olabilirim. |
Alıntı:
Maalesef, elimizde kaynak bulunmamaktadır. Araştırıyorum, bulduğum zaman ekleyeceğim. |
intrazonal topraklarla ilgili bilgi verebilir misiniz....teşekkürler
|
Alıntı:
Yanılmıyorsam konuyu buldunuz. Yine de, başka arkadaşlarımız da arar düşüncesiyle linkiyi aşağıya ekliyorum. İlgili konuya burdan ulaşabilirsiniz: Türkiye'de Bulunan İntrazonal Topraklar |
nadas nedır ve ugulama şekılleri
|
Alıntı:
Nadas Hakkında Nadasta İkilemenin Önemi Buyrun. |
Aşı-kalem arasında görülen fizyolojik uyuşmazlık nedir?
|
Alıntı:
Uyuşmazlığın sebeplerinden biri de fizyolojik ilişkilerin yetersiz veya birbirine eşit olmamasıdır.Yani uyuşmanın meydana gelmediği kombinasyonlarda kalem veya gözlerin meydana getirdiği sürgünlerin yeteri kadar beslenmeyişi ölümlere neden olabilir. |
merabalar bimanagement,biodanışmanlık ve biocoach terimlerinin anlamlarını arıyorum tam bişeyler bulamadım.yardımcı olursanız sevinirim.şimdiden tşkler.iyi akşamlar.....
|
süt ve ürünleri bölümünde okuyorum.. peynir altı suyunun fermentasyonu hakkında kapsamlı bilgi bulamadım.. yardımcı olurmusunuz?
|
Forum saati GMT +2 olarak ayarlandı. Şu Anki Saat: 00:58 |