Tarım Bilgi Paylaşım Forumu

Tarım Bilgi Paylaşım Forumu (http://www.ziraatciyiz.biz/index.php)
-   Forum Duyuruları, İstek ve Önerileri (http://www.ziraatciyiz.biz/forumdisplay.php?f=2)
-   -   Yeni Üyeler Hoşgeldiniz (http://www.ziraatciyiz.biz/showthread.php?t=2778)

Mr.Muhendis 13.12.2015 19:48

Alıntı:

ahmetc´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 27230)
Merhaba arkadaşlar yeni üye oldum selçuk ünüverstesi ziraat fakültesi tarla bitkileri son sınıfım

Merhaba. Hoşgeldiniz.

eyp. 25.12.2015 23:28

mrb.hoşgeldiniz

AKGÖL 29.12.2015 12:07

hoşbulduk selamlar

selinbeste 30.12.2015 19:12

Merhaba ben osman örek bingöl üniversitesi tarla bitkileri bölümünden mezun oldum kpssden 75 puan aldım toprak analizi sertifikam var üniversite de 1 yıl boyunca toprağı analiz ettim iş arıyorum

Mr.Muhendis 30.12.2015 20:08

Merhaba. Hoşgeldiniz arkadaşlar. İş ilanlarınızı ilgili bölüme yazabilirsiniz.

suhneva 25.01.2016 10:14

slm ben de yeni üyeyim. ziraat mühendisiyim. ankara da çalışıyorum

Mr.Muhendis 25.01.2016 10:29

Alıntı:

suhneva´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 27616)
slm ben de yeni üyeyim. ziraat mühendisiyim. ankara da çalışıyorum

Merhaba. Hoşgeldiniz.

tireli 27.01.2016 23:27

Merhaba iyi aksamlar ben üye olalı baya oldu ancak aktif olarak yeni kullanmaya basladım Ziraat Mühendisi yim . bayilik sınavına hazırlanan üyeler için açılmış konu var mı varsa beni yönlendirebilir misiniz. Çok teşekkürler

A0001 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mr.Muhendis 28.01.2016 11:11

Alıntı:

tireli´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 27628)
Merhaba iyi aksamlar ben üye olalı baya oldu ancak aktif olarak yeni kullanmaya basladım Ziraat Mühendisi yim . bayilik sınavına hazırlanan üyeler için açılmış konu var mı varsa beni yönlendirebilir misiniz. Çok teşekkürler

A0001 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhaba. Üst kısımdan ilgili başlığa ulaşabilirsiniz.

teknikerkız 09.02.2016 21:53

Herkese selamlar bende ziraai teknikerim , yeni mezun oldum ..haliyle sitede yeniyim güzel bir ortam :)

Mr.Muhendis 09.02.2016 22:35

Alıntı:

teknikerkız´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 27669)
Herkese selamlar bende ziraai teknikerim , yeni mezun oldum ..haliyle sitede yeniyim güzel bir ortam :)

Merhaba. Hoşgeldiniz. Tebrikler. :)

esatcam 13.02.2016 10:27

merhaba ben de yeniyim.. Biyosistem müh. okuyorum . sayfada bölümlerde biyosstemide eklerseniz memnun olurum..

Mr.Muhendis 13.02.2016 14:15

Alıntı:

esatcam´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 27689)
merhaba ben de yeniyim.. Biyosistem müh. okuyorum . sayfada bölümlerde biyosstemide eklerseniz memnun olurum..

Merhaba. Hoşgeldiniz. TYS ve Makine ile aynı konular olduğu için ayrı bölüm açmadık.

Ertqrulsezer 25.02.2016 16:22

Yeni üye

Merabalar.Ben Ertuğrul.Ziraat lisesi son sınıftayım.Staj yapıyorum.Burda da kendimi ileri zamanlar için yetiştirmek için üye oldum.

Mr.Muhendis 25.02.2016 16:41

Alıntı:

Ertqrulsezer´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 27750)
Merabalar.Ben Ertuğrul.Ziraat lisesi son sınıftayım.Staj yapıyorum.Burda da kendimi ileri zamanlar için yetiştirmek için üye oldum.

Merhaba,

Hoşgeldiniz. YGS'de başarılar.

song_123 04.03.2016 21:26

mrb ben adnan menderes üniverstesi organik tarım bölümüyüm biraz bilgi alabilir miyim acaba bana yardımcı olur musunuz.

Mr.Muhendis 04.03.2016 21:58

Alıntı:

song_123´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 27797)
mrb ben adnan menderes üniverstesi organik tarım bölümüyüm biraz bilgi alabilir miyim acaba bana yardımcı olur musunuz.

Merhaba,

Hangi konuda ?

burak09 05.03.2016 14:35

Merhaba arkadaşlar ben Ankara üniversite ziraat fakültesi tarımsal yapılar sulama bölümü son sınıf öğrencisiyim.

Mr.Muhendis 05.03.2016 15:13

Alıntı:

burak09´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 27802)
Merhaba arkadaşlar ben Ankara üniversite ziraat fakültesi tarımsal yapılar sulama bölümü son sınıf öğrencisiyim.

Merhaba,

Hoşgeldiniz. Derslerinizde başarılar.

Erkan42 05.03.2016 21:41

kpss

Merhaba tarla bitkileri öğrencisiyim ziraat mühendisliği atamaları hangi aylarda yapılıyor ve bundan sonraki alım sayıları nasıl olur? Teşekkürler..

Mr.Muhendis 05.03.2016 23:29

Alıntı:

Erkan42´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 27811)
Merhaba tarla bitkileri öğrencisiyim ziraat mühendisliği atamaları hangi aylarda yapılıyor ve bundan sonraki alım sayıları nasıl olur? Teşekkürler..

Merhaba,

Hoşgeldiniz. Bakınız: http://www.ziraatciyiz.biz/2016-kpss...7812#post27812

Fahir 09.03.2016 21:10

Merhaba, ben Eğitimciyim ama ziraatle de uğraşıyorum. Edebiyat+ Felsefe( Lisans)+ Eğitim Yönetim( Yüksek Lisans) İnşallah fırsat olursa Ziraat okuruz. Merhaba sizlerin bilgilerinden müstefid olmak isterim

Mr.Muhendis 09.03.2016 21:24

Alıntı:

Fahir´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 27841)
Merhaba, ben Eğitimciyim ama ziraatle de uğraşıyorum. Edebiyat+ Felsefe( Lisans)+ Eğitim Yönetim( Yüksek Lisans) İnşallah fırsat olursa Ziraat okuruz. Merhaba sizlerin bilgilerinden müstefid olmak isterim

Merhaba,

Hoşgeldiniz. Umarım güzel ve faydalı vakit geçirirsiniz.

gammy 22.05.2016 01:42

Merhaba değerli üyeler,

Yeni üye oldum. Bu siteyi açan ve bu sitede insanlara yardımcı olan herkese öncelikle teşekkür ederim.

İşletme lisans mezunuyum. Aynı zamanda Üniversitede devlet memuru olarak görev yapmaktayım. Çalıştığım üniversitede Ziraat ve doğa bilimleri fakültesi 3 yıl önce açıldı. 4-5 bölümle eğitimine başlayan fakülte şuan sadece Bitki koruma ve Tarla bitkileri bölümlerine öğrenci almakta.

Tarla bitkilerine bu sene tercih yapmayı düşünüyorum. Taşı, toprağı, hayvanları seven bir yapıya sahibim. Hepimiz için hayırlısını diliyorum.

Emeği geçenlere tekrar teşekkür ediyorum. Saygılar, selamlar.

Mr.Muhendis 22.05.2016 20:09

Alıntı:

gammy´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 28086)
Merhaba değerli üyeler,

Yeni üye oldum. Bu siteyi açan ve bu sitede insanlara yardımcı olan herkese öncelikle teşekkür ederim.

İşletme lisans mezunuyum. Aynı zamanda Üniversitede devlet memuru olarak görev yapmaktayım. Çalıştığım üniversitede Ziraat ve doğa bilimleri fakültesi 3 yıl önce açıldı. 4-5 bölümle eğitimine başlayan fakülte şuan sadece Bitki koruma ve Tarla bitkileri bölümlerine öğrenci almakta.

Tarla bitkilerine bu sene tercih yapmayı düşünüyorum. Taşı, toprağı, hayvanları seven bir yapıya sahibim. Hepimiz için hayırlısını diliyorum.

Emeği geçenlere tekrar teşekkür ediyorum. Saygılar, selamlar.

Merhaba,

Hoşgeldiniz. Şimdiden başarılar.

kimyager 83 30.05.2016 12:25

merhabalar bende yeni geldim

Mr.Muhendis 30.05.2016 14:18

Alıntı:

kimyager 83´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 28114)
merhabalar bende yeni geldim

Merhaba,

Hoşgeldiniz.

melek sarı 25.06.2016 12:51

merhaba arkadaslar bende adnan menderes üniversitesi toprak bilimi ve bitki besleme bölumunden mezun oldum bu sayfa konusunda bana bilgi verirmisiniz iş ariyorm ama nereye vercem ilanı

Mr.Muhendis 25.06.2016 13:23

Alıntı:

melek sarı´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 28195)
merhaba arkadaslar bende adnan menderes üniversitesi toprak bilimi ve bitki besleme bölumunden mezun oldum bu sayfa konusunda bana bilgi verirmisiniz iş ariyorm ama nereye vercem ilanı

Merhaba,

Hoşgeldiniz.

http://www.ziraatciyiz.biz/ariyorum-f98.html

Bu sayfa üzerinden verebilirsiniz.

argun1975 06.07.2016 18:26

Merhaba bende yeni üye oldum, herkese iyi bayramlar efendim.

---------- Mesaj eklendi (18:26) ---------- Önceki mesaj (18:15) ----------

Değerli ziraatci arkadaşlara selamlar, iyi bayramlar efendim,.malumlarınız ygs-lys maratonu son buldu.Kızım ziraat fakültesi okumak istiyor. Bir bayan olarak hangi bölümü seçmesi daha ideal olur,hangi bölümün hem kamu hem özel sektörde iş sahası ve olanakları daha geniştir. Hangi üniversite de eğitim alırsa mesleğini daha iyi öğrenir kendini yetiştirir? Bu konuda siz değerli ziraat mühendis ve hali hazırda ziraat fakültesi öğrencilerinin bilgi birikimlerine ihtiyacımız var, teşekkürler.

Mr.Muhendis 07.07.2016 09:24

Alıntı:

argun1975´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 28212)
Merhaba bende yeni üye oldum, herkese iyi bayramlar efendim.

---------- Mesaj eklendi (18:26) ---------- Önceki mesaj (18:15) ----------

Değerli ziraatci arkadaşlara selamlar, iyi bayramlar efendim,.malumlarınız ygs-lys maratonu son buldu.Kızım ziraat fakültesi okumak istiyor. Bir bayan olarak hangi bölümü seçmesi daha ideal olur,hangi bölümün hem kamu hem özel sektörde iş sahası ve olanakları daha geniştir. Hangi üniversite de eğitim alırsa mesleğini daha iyi öğrenir kendini yetiştirir? Bu konuda siz değerli ziraat mühendis ve hali hazırda ziraat fakültesi öğrencilerinin bilgi birikimlerine ihtiyacımız var, teşekkürler.

Merhaba,

Hoşgeldiniz. İyi bayramlar.

http://www.ziraatciyiz.biz/showthread.php?t=8296

Şu konudan bilgi alabilirsiniz. Her bölümle ilgili yorumlara göz atın. Sonrasında kafanıza takılanları sorabilirsiniz.

Bay_mühendis 17.08.2016 12:54

Merhaba ben Ordu Üniversitesi Bahçe Bitkileri 1.sınıfı bitirmiş 2.sınıfa geçmiş bir kişiyim. Ve aynı zamanda istanbul da yaşamaktayım İstanbul a yakınlığı ve bu sektörde iyi eğitim verdiği için Namık Kemal Üniversitesine yatay geçiş başvurusunda bulundum. İnşallah geçişim olur ve foruma yeni üye oldum sizlerle tanışıp arkadaş olmak isterim.

Mr.Muhendis 17.08.2016 12:59

Alıntı:

Bay_mühendis´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 28342)
Merhaba ben Ordu Üniversitesi Bahçe Bitkileri 1.sınıfı bitirmiş 2.sınıfa geçmiş bir kişiyim. Ve aynı zamanda istanbul da yaşamaktayım İstanbul a yakınlığı ve bu sektörde iyi eğitim verdiği için Namık Kemal Üniversitesine yatay geçiş başvurusunda bulundum. İnşallah geçişim olur ve foruma yeni üye oldum sizlerle tanışıp arkadaş olmak isterim.

Merhaba,

Hoşgeldiniz. Derslerinizde başarılar.

Kesendeli 31.08.2016 17:57

Merhaba arkadaşlar. Ben de Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Bahçe Bitkileri bölümünü bu sene kazandım. Umarım hepimiz için hayırlısı olur.

Mr.Muhendis 01.09.2016 09:06

Alıntı:

Kesendeli´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 28358)
Merhaba arkadaşlar. Ben de Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Bahçe Bitkileri bölümünü bu sene kazandım. Umarım hepimiz için hayırlısı olur.

Merhaba,

Hayırlı olsun, başarılar.

ÖLMEZOĞLU 09.10.2016 22:08

Herkese selamlar... Adım Çağatay... Dicle Üniversitesi-Tarla bitkileri bölümde öğrenim görüyorum...3'üncü sınıftayım...Forumu yeni keşfettim faydalı bilgiler var gibi duruyor...Yeni üniversite kazanmış arkadaşlara başarılar dilerim...Benden sonra gelecek arkadaşlara foruma hoş geldin diyorum ve herkese iyi forumlar...

Mr.Muhendis 10.10.2016 08:33

Alıntı:

ÖLMEZOĞLU´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 28454)
Herkese selamlar... Adım Çağatay... Dicle Üniversitesi-Tarla bitkileri bölümde öğrenim görüyorum...3'üncü sınıftayım...Forumu yeni keşfettim faydalı bilgiler var gibi duruyor...Yeni üniversite kazanmış arkadaşlara başarılar dilerim...Benden sonra gelecek arkadaşlara foruma hoş geldin diyorum ve herkese iyi forumlar...

Merhaba,

Hoşgeldiniz. Eğitim hayatınızda başarılar.

Sigma 26.10.2016 22:08

Merhaba,
ben Toprak Bilimi ve bitki besleme mezunuyum ve şuan yüksek lisans yapıyorum. aranıza yeni katıldım güzel bir ortama benziyor başarılar herkese

Mr.Muhendis 27.10.2016 08:27

Alıntı:

Sigma´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 28506)
Merhaba,
ben Toprak Bilimi ve bitki besleme mezunuyum ve şuan yüksek lisans yapıyorum. aranıza yeni katıldım güzel bir ortama benziyor başarılar herkese

Merhaba,

Hoşgeldiniz. Tezinizde kolaylıklar.

ŞEFİK 03.11.2016 11:47

Merhaba. Ben Ticaret lisesi mezunu Elekronik ustası Diyarbakır Ergani ilçesi Deringöze köyünde Antep fıstıgı yetiştirme arzusundan dolayı Bu gözel foruma üye oldum.Dersiniz tarımla ne işiniz var? Herkesin bir favorisi var benim de agaç sevgisi elimde degil.Nerde bir kurumuş dal gürsem bilirim ki bir hastalıgı var yazıgım gelir. Bizim bölge de Her türlü agaç yetişe bilecek ama bilgisizlikten dolayı faydalanılamamaktadır.Örnegin Devlet menengiç agacına fıstık aşılamış meyveler boş yazık bir erkek agaç aralarında yok.20 adet fıstık agacımın yarısı erkek meyve doluyor ama ilk sefer meyvelerde lekeler ortaya çıktı. Bu yüzden bu gözel foruma katıldım.Herkese başarılar dilerim Şefik öcal.

Forum saati GMT +2 olarak ayarlandı. Şu Anki Saat: 21:21