![]() |
Alıntı:
|
mrb.hoşgeldiniz
|
hoşbulduk selamlar
|
Merhaba ben osman örek bingöl üniversitesi tarla bitkileri bölümünden mezun oldum kpssden 75 puan aldım toprak analizi sertifikam var üniversite de 1 yıl boyunca toprağı analiz ettim iş arıyorum
|
Merhaba. Hoşgeldiniz arkadaşlar. İş ilanlarınızı ilgili bölüme yazabilirsiniz.
|
slm ben de yeni üyeyim. ziraat mühendisiyim. ankara da çalışıyorum
|
Alıntı:
|
Merhaba iyi aksamlar ben üye olalı baya oldu ancak aktif olarak yeni kullanmaya basladım Ziraat Mühendisi yim . bayilik sınavına hazırlanan üyeler için açılmış konu var mı varsa beni yönlendirebilir misiniz. Çok teşekkürler
A0001 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
Alıntı:
|
Herkese selamlar bende ziraai teknikerim , yeni mezun oldum ..haliyle sitede yeniyim güzel bir ortam :)
|
Alıntı:
|
merhaba ben de yeniyim.. Biyosistem müh. okuyorum . sayfada bölümlerde biyosstemide eklerseniz memnun olurum..
|
Alıntı:
|
Yeni üye
Merabalar.Ben Ertuğrul.Ziraat lisesi son sınıftayım.Staj yapıyorum.Burda da kendimi ileri zamanlar için yetiştirmek için üye oldum.
|
Alıntı:
Hoşgeldiniz. YGS'de başarılar. |
mrb ben adnan menderes üniverstesi organik tarım bölümüyüm biraz bilgi alabilir miyim acaba bana yardımcı olur musunuz.
|
Alıntı:
Hangi konuda ? |
Merhaba arkadaşlar ben Ankara üniversite ziraat fakültesi tarımsal yapılar sulama bölümü son sınıf öğrencisiyim.
|
Alıntı:
Hoşgeldiniz. Derslerinizde başarılar. |
kpss
Merhaba tarla bitkileri öğrencisiyim ziraat mühendisliği atamaları hangi aylarda yapılıyor ve bundan sonraki alım sayıları nasıl olur? Teşekkürler..
|
Alıntı:
Hoşgeldiniz. Bakınız: http://www.ziraatciyiz.biz/2016-kpss...7812#post27812 |
Merhaba, ben Eğitimciyim ama ziraatle de uğraşıyorum. Edebiyat+ Felsefe( Lisans)+ Eğitim Yönetim( Yüksek Lisans) İnşallah fırsat olursa Ziraat okuruz. Merhaba sizlerin bilgilerinden müstefid olmak isterim
|
Alıntı:
Hoşgeldiniz. Umarım güzel ve faydalı vakit geçirirsiniz. |
Merhaba değerli üyeler,
Yeni üye oldum. Bu siteyi açan ve bu sitede insanlara yardımcı olan herkese öncelikle teşekkür ederim. İşletme lisans mezunuyum. Aynı zamanda Üniversitede devlet memuru olarak görev yapmaktayım. Çalıştığım üniversitede Ziraat ve doğa bilimleri fakültesi 3 yıl önce açıldı. 4-5 bölümle eğitimine başlayan fakülte şuan sadece Bitki koruma ve Tarla bitkileri bölümlerine öğrenci almakta. Tarla bitkilerine bu sene tercih yapmayı düşünüyorum. Taşı, toprağı, hayvanları seven bir yapıya sahibim. Hepimiz için hayırlısını diliyorum. Emeği geçenlere tekrar teşekkür ediyorum. Saygılar, selamlar. |
Alıntı:
Hoşgeldiniz. Şimdiden başarılar. |
merhabalar bende yeni geldim
|
Alıntı:
Hoşgeldiniz. |
merhaba arkadaslar bende adnan menderes üniversitesi toprak bilimi ve bitki besleme bölumunden mezun oldum bu sayfa konusunda bana bilgi verirmisiniz iş ariyorm ama nereye vercem ilanı
|
Alıntı:
Hoşgeldiniz. http://www.ziraatciyiz.biz/ariyorum-f98.html Bu sayfa üzerinden verebilirsiniz. |
Merhaba bende yeni üye oldum, herkese iyi bayramlar efendim.
---------- Mesaj eklendi (18:26) ---------- Önceki mesaj (18:15) ---------- Değerli ziraatci arkadaşlara selamlar, iyi bayramlar efendim,.malumlarınız ygs-lys maratonu son buldu.Kızım ziraat fakültesi okumak istiyor. Bir bayan olarak hangi bölümü seçmesi daha ideal olur,hangi bölümün hem kamu hem özel sektörde iş sahası ve olanakları daha geniştir. Hangi üniversite de eğitim alırsa mesleğini daha iyi öğrenir kendini yetiştirir? Bu konuda siz değerli ziraat mühendis ve hali hazırda ziraat fakültesi öğrencilerinin bilgi birikimlerine ihtiyacımız var, teşekkürler. |
Alıntı:
Hoşgeldiniz. İyi bayramlar. http://www.ziraatciyiz.biz/showthread.php?t=8296 Şu konudan bilgi alabilirsiniz. Her bölümle ilgili yorumlara göz atın. Sonrasında kafanıza takılanları sorabilirsiniz. |
Merhaba ben Ordu Üniversitesi Bahçe Bitkileri 1.sınıfı bitirmiş 2.sınıfa geçmiş bir kişiyim. Ve aynı zamanda istanbul da yaşamaktayım İstanbul a yakınlığı ve bu sektörde iyi eğitim verdiği için Namık Kemal Üniversitesine yatay geçiş başvurusunda bulundum. İnşallah geçişim olur ve foruma yeni üye oldum sizlerle tanışıp arkadaş olmak isterim.
|
Alıntı:
Hoşgeldiniz. Derslerinizde başarılar. |
Merhaba arkadaşlar. Ben de Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Bahçe Bitkileri bölümünü bu sene kazandım. Umarım hepimiz için hayırlısı olur.
|
Alıntı:
Hayırlı olsun, başarılar. |
Herkese selamlar... Adım Çağatay... Dicle Üniversitesi-Tarla bitkileri bölümde öğrenim görüyorum...3'üncü sınıftayım...Forumu yeni keşfettim faydalı bilgiler var gibi duruyor...Yeni üniversite kazanmış arkadaşlara başarılar dilerim...Benden sonra gelecek arkadaşlara foruma hoş geldin diyorum ve herkese iyi forumlar...
|
Alıntı:
Hoşgeldiniz. Eğitim hayatınızda başarılar. |
Merhaba,
ben Toprak Bilimi ve bitki besleme mezunuyum ve şuan yüksek lisans yapıyorum. aranıza yeni katıldım güzel bir ortama benziyor başarılar herkese |
Alıntı:
Hoşgeldiniz. Tezinizde kolaylıklar. |
Merhaba. Ben Ticaret lisesi mezunu Elekronik ustası Diyarbakır Ergani ilçesi Deringöze köyünde Antep fıstıgı yetiştirme arzusundan dolayı Bu gözel foruma üye oldum.Dersiniz tarımla ne işiniz var? Herkesin bir favorisi var benim de agaç sevgisi elimde degil.Nerde bir kurumuş dal gürsem bilirim ki bir hastalıgı var yazıgım gelir. Bizim bölge de Her türlü agaç yetişe bilecek ama bilgisizlikten dolayı faydalanılamamaktadır.Örnegin Devlet menengiç agacına fıstık aşılamış meyveler boş yazık bir erkek agaç aralarında yok.20 adet fıstık agacımın yarısı erkek meyve doluyor ama ilk sefer meyvelerde lekeler ortaya çıktı. Bu yüzden bu gözel foruma katıldım.Herkese başarılar dilerim Şefik öcal.
|
Forum saati GMT +2 olarak ayarlandı. Şu Anki Saat: 21:21 |